Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Kitler tamamen para tuzağı.Atomizeriyle satıyor sonra coil masrafı extra masraf.Pico varken ve heleki 5li coili 35tl iken sırf watt veren dandik modlara para vermenin anlamı yok.

hocam bu 5li coil 35TL türkiye fiyatımı?

ben dün aliexpressten aldım 40TL' ye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kitler tamamen para tuzağı.Atomizeriyle satıyor sonra coil masrafı extra masraf.Pico varken ve heleki 5li coili 35tl iken sırf watt veren dandik modlara para vermenin anlamı yok.

Hocam revenger mini de kendin sarabiliyosun sanırım coil.. tarotta de sarmada yok coil 75 tl 5 lisi çok para gidiyor coile ondan revengera geçeyim diyorum birazda.. aleti önermeznisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde likit yapmak kolay mı ? Bu arada yeni başladım smok v8 kullanıyorum önerdiğiniz likit var mı ?
  • Arkadaşlar Merhaba,

İstanbul içi sıfır ürün alınabilecek yerleri yazabilir misiniz ?

Doğubank da bunu satan bir sürü satıcı var diyorlar ama çakma sahte ürün olması beni korkutuyor. Aslında ürünü doğrulama yapabiliyorzu bildiğim kadarıyla ama Doğubank denince şöyle bir duruyorum işin açığı.
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    0,5 ohm için 55 watt çok yüksek hocam. Gerilim kaç volt bu ayarda? 3,2 volt'u geçerseniz dry hit alma olasılığınız çok yüksek. Tabi pg'si yüksek likit kullanıyorsanız bu biraz daha esneyebilir. Ben 40watt'ı hiç geçmiyorum. 24ga teli twisted yapıyorum, 2,5mm çap, 5 sarımla 0,28 ohm civarı elde ediyorum. Ciğer çekimi için çok ideal. Ama mtl için bu tel kalın geliyor. Twisted yapmadan bile 6-7 sarım gerekiyor ki, bu durumda aroma falan kalmıyor.
  • aliexpress.com
    US $32.99 |Original Electronic Cigarette Yosta Livepor 160 Box Mod 160W Vape VW/TC With Dry coil Protection OLED Screen TC Vaporizer Hookah-in Electronic Cigarette Mods from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/QfimARva
    bu ürüne hangi coil uyar arkadaşlar? Hazır coil

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    70vg 30pg li bir likit kullaniyorum

Volt olarak 4.2+ 40w ve uzerinde, dediginiz gibi 3.2v a getirmek icin watti20 lere cekmem gerekiyor o zamanda ne duman ne aroma hicbirsey gelmiyor

Burdan kontrol edince degerler duzgun gozukuyor.
    www.rapidtables.com
    Watts/Volts/Amps/Ohms conversion calculator
    https://www.rapidtables.com/calc/electric/watt-volt-amp-calculator.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 1 Aralık 2017; 20:6:47 >
  • 3.2 volt hikaye zAten o voltta buhar gelmez çift pilli modlarda 4,2 volta kadar rahatça çıkabilirsiniz tek pilli modarda 3,7 idealdir

• TWiST_oF_FaCe T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam eski dolar kuru aklımda kalmış.Ama fasttech te daha uygun sanırım.
  • Hangi coil değilde hangi genişlikte atomizer olur dicektin heralde hocam.25mm genişlikte yosta.İstediğin atomizeri kullanabilirsin o genişlikte olan.
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    NRG Sarılabilir coili var mı ? Tek pillide revenger çok şık ısınmıyorda.Mod olarak alırdım yerinizde olsam.
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Hangi pili kullandığınızı bilmiyorum yada hangi modu ama aşşağıdaki oran orantıya bakarsanız daha kolay olur anlamnız.

Örn:Pil vtc5 ise max 30a çıkış gücü var, vtc6 ise 25a buna göre tablodaki yerlere bakarsınız. gerisi oamuklamanız yada telinizle alakalı.0.5 ohm alien teli 50W ısıtamazsınız mesela ama 70-80w iş görür gibi gibi değişken bunlar tabi önemli olan pil amperi.

Steam Engine
    Ohm's law | Steam Engine | free vaping calculators
    http://www.steam-engine.org/ohm.html

Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • Evyap likit kadar kolayı ekonomiği yok hocam.
    Yüksek mg nbase+vg+pg+aroma alıp karıştırıcaksın.Ama gidip 100ml 3mg nbase alıyım aromayla karıştırıyım dersen pahalıya patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

3.2 volt hikaye zAten o voltta buhar gelmez çift pilli modlarda 4,2 volta kadar rahatça çıkabilirsiniz tek pilli modarda 3,7 idealdir

İşkembeden sallamayalım. Bu, telin cinsi, markası, sarım çapı, sıklığı gibi elli çeşit faktörle değişen birşey. Doğru sarımla hiç o değerlere ya da çift pillere gerek yok. Buhara boğarsınız ortamı.
  • quote:

NRG Sarılabilir coili var mı ? Tek pillide revenger çok şık ısınmıyorda.Mod olarak alırdım yerinizde olsam.

pili dahili hocam.. 2500mah. sarım yapma yokmuş hazır coil kullancaz

• quote:

Evyap likit kadar kolayı ekonomiği yok hocam.
    Yüksek mg nbase+vg+pg+aroma alıp karıştırıcaksın.Ama gidip 100ml 3mg nbase alıyım aromayla karıştırıyım dersen pahalıya patlar.

Anladım. İngilizce veya Türkçe farketmez detaylı anlatan bir rehber var mı acaba sık kullanılan halihazırda ? Ayrıca sigara kullanmıyorum nikotin işini nasıl yapacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Men Milk -- 1 Aralık 2017; 23:28:15 >
  • bu arada smoke stick v8 kullanan var mı
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Tarot pro sony vtc 6 kullaniyorum.

degerler dogru 55watt icin 5.20-5-24-5-4.8 diye dusuyor.
  • Alacağınız miktarlar sizin demleyeceğiniz likit miktarlarına bağlı olduuğu için yazma gereği duymadım.
    Ben 1 lt vg, 500ml pg, 250ml nbase aldım.Bu size 1 yıllık likit ihtiyacınızı karşılar heralde.
    100ml likitte 75 ml vg kullandığımı düşünürseniz oranı yapmak daha kolay olur sizin için.

Nbase ( Yüksek mg lı olucak vg pg ekliyerek onu 3-6 içeceğiniz mg düşürüceksiniz)
    VG PG
    Aroma
    Bu 4 nü alıp aşşağıdaki kullanım şeklinize göre miktarda karıştırıcaksınız.
    ELR | e-Liquid Recipes
    New recipe :: e-Liquid Calculator
    http://e-liquid-recipes.com/create

Hassas terazi işinizi çok kolaylaştırır.
    aliexpress.com
    US $8.38 16% OFF|Portable Precise Electronic Digital Scale Mini Pocket Case Postal Jewelry Weight Gram Balanca Food Kitchen Scales 500g 0.01g-in Weighing Scales from Tools on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/500g-x-0-01g-Portable-Mini-Electronic-Digital-Scales-Pocket-Case-Postal-Kitchen-Jewelry-Weight-Balanca/32797382898.html

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 3 Aralık 2017; 4:26:28 >
  • Merhaba arkadaşlar.İki gün evvel günde 1,5 paket sigara içmekten bıkkın bir adam olarak elektronik sigaraya basladim.eleaf aster mod ve natilius 2 atomizer aldım tamamen satıcı tavsiyesinde.cihaz mtl imiş ve bu daha iyiymiş?? Üstündeki coilde 0,7 ohm yazıyordu ben bunu dün cihazın bir ayarında yanlışlıkla çok yüksek watt verip yaktım çünkü çok yanık tadı geldi ağzıma.sonra yanındaki yedek coil vardı onu taktım. O da 1,8 ohm yazıyordu.sanki 0,7 de daha fazla Duman ve tat alıyordum bana öyle geldi. Bu coillerin watt ayarı nasıl olmalı? Hangisinde daha fazla tat ve buhar alabilirim? Watti neye göre ayarlamak lazım? Su an üstündeki coilde 1,8 ohm 8-14 watt yazıyor. Bende yanmasın diye 12 Wattta kullanıyorum.ama sanki tadı biraz az geliyor böyle.. yardımcı olursanız çok sevinirim.Tesekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.