Şimdi Ara

Elektrikte Kaçak Kullanım Bedelini Ödemeyin!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
14
Favori
17.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanım : 57,36 TL
    Per.Sat.Hiz.Bed. : 1,27 TL
    İlet.Sis.Kul.Bed. : 2,54 TL
    Dağıtım Bedeli : 11,50 TL
    Kayıp Enerji : 10,27 TL
    Sayaç Okuma Bedeli : 0,363 TL
    Enerji Fonuna : 0,18 TL
    TRT Payı : 0,36 TL
    Bel. Tük. Ver. : 0,9 TL

TOPLAM : 84,74 TL
    KDV : 15,25
    FATURA : 100 TL

Özetle 57.36 TL'Sİ sizin kullandığınız gerisi devlete gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

şuanda baktım 7.98 görünüyor bizde de şuanda ne yapabiliriz? ne gerekiyorsa yapacağım yeter bu kadarı da fazla..

Aynen Hakkımızı arayalım.. !

Nereye kadar yeter artık zaten millet çoluğunu çocuğunu zor okutuyor yemek bulamıyor bunlarda eskiden çaktırmadan yolarlardi şimdi gözümüzün icine sokuyorlar kacak kullanım bedeli diye sen adam akıllı isini yapma sonra acısı bizden çıksın suanda bilmiyorum kaç para gelir 50-100 fark etmez 5 lira bile olsa hakkımı aricam herkes uğrasamam derdinde kimse tepkisini koymuyor tepemize çıkıyorlar sonra neyse daha fazla yazardimda hem mobildeyim hemde ağzımdan kötü seyler cikicak

• önünü alamıyoruz devletin. ülke ekonomisi iyiye gittikçe halk perişan oluyor. ne anladık lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

Hakkari ne parlak değilmi

Elektrikte Kaçak Kullanım Bedelini Ödemeyin!!!

Maaşallah hepsi de akkor ampul galiba

• Aynen biz flasorasan kuullanıyoruz adamlar ampull.. nerde sivil denetm..
  • Doğunun %80 i kaçak .
    Adamlar askere , polise kurşun sıksın. Elektriğini biz karşılayalım. Yalını biz verelim. Ne güzel besliyoruz
  • Bir de TRT Katkı payı var....Milyon dolarları spor spikerlerine vererek trt'ye getir sonra milletten katkı payı al Neredeyse bütün spor spikerlerini topladılar getirdiler trt ye futboldan emekli olan soluğu trt de alıyor..Evet futbolu çok seviyorum ama birileri dur demeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

Doğunun %80 i kaçak .
    Adamlar askere , polise kurşun sıksın. Elektriğini biz karşılayalım. Yalını biz verelim. Ne güzel besliyoruz

Yaa eskiden insanlar cahildi anlamazdı sorgulamazdı ama simdi her sey gozumuzun onunde.. nasıl bir adalet sistemi var.. bu nasıl bir haksızlıktır.. adamlar polise kursu sıksınn. Bomba uretsin c4 yapsın..
    Kacak elektrik kullansın..
    Belkidenbu elektrikle devleti bolmek adına neler yapıyorlardır.
    Ama gel gorr ki, faturası bize gelsin.. kkb pehh.
  • Ben de en yakın zamanda itiraz dilekçemi vereceğim. Fahiş gelen elektrik faturalarından bıktım artık. Her ay 50, 60, 70 pes yahu. Şu an 1 kilowata neredeyse 30 kuruş ödüyoruz.
  • Elektrik,asgari ücret,vergiler,benzin,eğitim,politika,bürokrasi hangisi iyi gidiyor?
    Benim fikrim hiçbiri.Fakat iki kişiden birisi için bu saydıklarımın hepsi iyi gidiyor ve ortada bir sorun yok.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Elektrik,asgari ücret,vergiler,benzin,eğitim,politika,bürokrasi hangisi iyi gidiyor?
    Benim fikrim hiçbiri.Fakat iki kişiden birisi için bu saydıklarımın hepsi iyi gidiyor ve ortada bir sorun yok.

Ne yazik ki oyle. Insanlar at gozlugunu cikarmadigi surece de oyle olmaya devam edecek :(
  • Halklar hak ettikleri gibi yonetilirmis ...
  • İşte şöyle konular paylaşılsın ya, ben daha yeni öğreniyorum bu olayı bak, hemen faturamı inceleyip gerekeni yapıcam kardeşim, teşekkürler paylaşımın için...
  • ben faturada goremedım.
  • Mesajim bulunsun genis capli olarak okuyup itiraz edecegim 2011 in basindan beri odedigimiz haksiz tum ucretleri geri alalim arkadaslar
  • Ne kadar geri kalmış bir Ülke olduğumuzun göstergesi. Bu Ülkede Asalak bir kesim var ve geçimini dürüst insanların sırtından sağlıyor. Devlet ise bunun çözümü için kayde değer hiç bir şey yapmıyor. Cidden yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Ne kadar geri kalmış bir Ülke olduğumuzun göstergesi. Bu Ülkede Asalak bir kesim var ve geçimini dürüst insanların sırtından sağlıyor. Devlet ise bunun çözümü için kayde değer hiç bir şey yapmıyor. Cidden yazık..

Kusura bakma ama bu ulkede durust adam yok. Hakkarili 50 liralik kacak elektirik kullanir essege biner istanbullu trilyonlari kacirir mercedese biner. Onlardan daha sucluyuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki herkes dilekçe versin arkadaşlar.biliyoruz hakkımızı yine alamıcaz bu sefer K.K kullanım ibaresini kaldırıp başka biryere ekleyecek ama en azından sessiz kalmalayalım.

Elektrikte Kaçak Kullanım Bedelini Ödemeyin!!!
  • arkadaslar var mi konu ile ilgili örgütlenip yapilacak birsey? Fikri olanlar beyan etsin biseyler yapalim burada koyunuz cahiliz diye kendimize sövüyoruz ama yine birsey yapmiyoruz benim fikrim toplanip orta biyerde topluca hakem heyetine gidelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.