Şimdi Ara

Elektrikte Kaçak Kullanım Bedelini Ödemeyin!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
14
Favori
17.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bulamadım hepsinde yok mu acaba
  • Katılıyorum arkadasım birlikten kuvvet dogar..
    Tuketici hakları denilen bir sey var..
    Birlikten kuvvet dogar..
  • hayır olacak su yarın devler bi kara alır busefer zam olarak komple üstümüzde kalır KK

şikayet dilekcesi örnegi varmı paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Ne kadar geri kalmış bir Ülke olduğumuzun göstergesi. Bu Ülkede Asalak bir kesim var ve geçimini dürüst insanların sırtından sağlıyor. Devlet ise bunun çözümü için kayde değer hiç bir şey yapmıyor. Cidden yazık..

Kusura bakma ama bu ulkede durust adam yok. Hakkarili 50 liralik kacak elektirik kullanir essege biner istanbullu trilyonlari kacirir mercedese biner. Onlardan daha sucluyuz.

Batının %65 i Vergi kaçırıp Mercedese mi biniyor? Ama Doğrunun %65 i kaçak elektirik kullanıyor. Özrü kabahattin büyük dedikleri bu olsa gerek.

• son 2 faturamin kacak elektrik bedeli 21 tl...gorewlerini ypamayip bize odetiyorlar.bnde analarini jonny sinse havale ediyorum her ay...
  • Benim hakkımı devlet savunmayacaksa yasalar neden var ?

Ben mi gidip dikelçe yazmalıyım ? , o zaman adam öldürünce de bir dilekçe yazayım suçsuz kalayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Benim hakkımı devlet savunmayacaksa yasalar neden var ?

Ben mi gidip dikelçe yazmalıyım ? , o zaman adam öldürünce de bir dilekçe yazayım suçsuz kalayım

Mantıklı..
  • adalet yerin buldu;) deminki msji pttde tel faturasi yatirirkn yazdim kadin yanlis hesaplayip 20 tl fazla verdi artk bunu ilave edip yatiririm faturayi:) smdi gelip haram deyin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcanboztepe

adalet yerin buldu;) deminki msji pttde tel faturasi yatirirkn yazdim kadin yanlis hesaplayip 20 tl fazla verdi artk bunu ilave edip yatiririm faturayi:) smdi gelip haram deyin....

Boyle dusunme.. hak gecer..

• benim gecen haklarima saysinlar ozaman/
  • eski faturaları attım ben hiç dikkat etmemişim doğal olarak aklımıza gelmezdi böyle birşey. şimdi eski faturaları dilekçe yazsam örneğini verir mi bu çakallar acaba . şikayet edeceğimi anlayıp vermek istemezlerse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

eski faturaları attım ben hiç dikkat etmemişim doğal olarak aklımıza gelmezdi böyle birşey. şimdi eski faturaları dilekçe yazsam örneğini verir mi bu çakallar acaba . şikayet edeceğimi anlayıp vermek istemezlerse..

Ve binlerce insan..
  • Şimdi çoğu ilin elektrik dağıtım şirketi özel ve isimleri farklı. O yüzden sabir bir isim kullanmayacağım.
    İlinizdeki/bölgenizde ki elektrik dağıtım şirketine K.K kesintisi hakkında talepte bulunacaksınız. Dilekçeler aynı kalıp üzerine yazılır,

bilmem ne elektrik dağıtım şirketine.. faturamda bulunan K.K giderini ödemek zorunda olmadığım için sözü geçen kesintinin yasalar dahilinde olmak üzere, son fatura kesim tarihinden itibaren son 2 yılın bedelinin ödenmesini arz ederim.Gibi.

Başı sonu aynıdır aradaki cümle değişir o yüzden uygun bir cümle oluşturalım şirkete verelim.

Cevap muhtemelen olumsuz olacaktır o yüzden gelen cevabı -ki mutlaka cevap gelmeli- yanımıza alıp tüketici hakem heyetine başvuruda bulunuyoruz. Dilekçe tipi yine aynı ama isterseniz oradan yardım alarak da yazabilirsiniz sonuçta hakem heyeti bizim tarafımızda olacaktır. Hatta oradakiler bile itiraz edebilir bu kesintiye. Bunları yaptıktan sonra prosedürü takip edersiniz. Bu şekilde davranan kullanıcı sayısı arttığında baskı artacaktır.

Kısacası bu işler böyle başlar daha sonra haberlerde yer alır bir müddet sonra tv kanallarına taşınır. Derken meclise kadar çıkar. Çok hayali gibi görünebilir o sizin bakış açınıza bağlı.

1-2 gün uğraşsan ne kaybedebilirsin ki.

• "Kayıp enerji bedeli" adı altında bir şey yazıyor. Bu galiba.
    Son 2-3 yıldır yatırdığımız tüm faturaları ve ödeme dekontlarını saklıyoruz bi dosyanın içinde. Gerekirse hepsini tek tek çıkarır hepsinin dilekçesini veririm.
    Aylık 50 liradan aşağı fatura gelmiyor zaten. 80-90'ı buluyor bazen.
  • 15000000*7 tl,hesaba bak,ne soyulmuşuz.
  •  Elektrikte Kaçak Kullanım Bedelini Ödemeyin!!!

Resimdeki Yerse Son Faturada 8,04 TL gelmiş.Aga Eger Son 1 Seneninkini Alabilirsem Kendime İşlemci Alırım :) Ne Yapıyoruz Şimdi Beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Şimdi çoğu ilin elektrik dağıtım şirketi özel ve isimleri farklı. O yüzden sabir bir isim kullanmayacağım.
    İlinizdeki/bölgenizde ki elektrik dağıtım şirketine K.K kesintisi hakkında talepte bulunacaksınız. Dilekçeler aynı kalıp üzerine yazılır,

bilmem ne elektrik dağıtım şirketine.. faturamda bulunan K.K giderini ödemek zorunda olmadığım için sözü geçen kesintinin yasalar dahilinde olmak üzere, son fatura kesim tarihinden itibaren son 2 yılın bedelinin ödenmesini arz ederim.Gibi.

Başı sonu aynıdır aradaki cümle değişir o yüzden uygun bir cümle oluşturalım şirkete verelim.

Cevap muhtemelen olumsuz olacaktır o yüzden gelen cevabı -ki mutlaka cevap gelmeli- yanımıza alıp tüketici hakem heyetine başvuruda bulunuyoruz. Dilekçe tipi yine aynı ama isterseniz oradan yardım alarak da yazabilirsiniz sonuçta hakem heyeti bizim tarafımızda olacaktır. Hatta oradakiler bile itiraz edebilir bu kesintiye. Bunları yaptıktan sonra prosedürü takip edersiniz. Bu şekilde davranan kullanıcı sayısı arttığında baskı artacaktır.

Kısacası bu işler böyle başlar daha sonra haberlerde yer alır bir müddet sonra tv kanallarına taşınır. Derken meclise kadar çıkar. Çok hayali gibi görünebilir o sizin bakış açınıza bağlı.

1-2 gün uğraşsan ne kaybedebilirsin ki.

Hepsini sonuna kadar okudum..
    Emegine saglıık
    Kimse durmasın.. bunun için bir mucadele verelim..

• Sindi soyle bisi aklima geldi.itiraz ettik kazandik para ger odendi bi daha odemiyomuyuz? Yoksa gelmeye devam mi ediyo

• anneme sordum.. elimizde 10 senelik fatura var.. bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.