|
Merhaba, Elektrikli araç sayısı arttıkça şarj konusu da ister istemez herkesin gündemine girmeye başladı. Evde, apartmanda, sitede ya da iş yerinde şarj cihazı kuran / kurmayı düşünen çok kişi var ama pratikte işler her zaman anlatıldığı gibi gitmiyor. Bu konu altında ; - Hangi cihazı tercih etmeliyim ( Markadan ziyade özellikler ) - Gerçek deneyimler, yaşanan sorunlar ve işe yarayan çözümler. konuşalım istiyorum. Şu tip paylaşımlar bence çok kıymetli olur: – Ev veya apartmana şarj cihazı kuranların tecrübeleri – Karşılaşılan problemler (elektrik altyapısı, yönetim, maliyet vb.) – Şarj cihazı seçerken dikkat edilmesi gerekenler – Sonradan “keşke bunu baştan bilseydik” denilen konular. Bu konuda uzman bir kişi olarak elimden geldiğince sorularınıza cevap vereceğim arkadaşlar. Maksat destek olmak. Ayrıca OCPP özellikli cihazların sunucu bağlantısı, hangi araç ne kadar güç kullandı gibi konuları da sorabilirsiniz. Bunun dışında, mesela iş yerimizde 1 cihaz var ama 2-3 araba var, kim ne kadar kullanmış bunu nasıl öğrenebiliriz gibi sorular, Apartmanımızda komşumun cihazı var ben onu nasıl kullanırım gibi, spasifik sorularınız olursa onlara da seve seve cevap veririm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 2 Ocak 2026; 10:35:37 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt