Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Dün Xbox Series X elime geçti ve kurulumunu yapmaya başladım. Sonra bir sorun fark ettim: Sesi alamamak.
Size sistemden bahsedeyim:
Ses sistemi: Samsung H7750WM
Görüntü: Viewsonic 747 4K projeksiyon
Ayrıca elimde PS4, Mibox ve kablo TV var.
Şu anda önemli olan Xbox'tan ses sistemine sesi, projeksiyona görüntü almak.
Sizce bu işi en kolay (ve masrafsız) nasıl halledebilirim?
Denediklerim:
- Xbox bluetooth desteklemiyor (xbox - ses sistemi BT bağlantısı olmadı)
- Xbox'ta optik çıkış yok (PS4'te optik ile sesi ayrı, hdmi ile görüntüyü ayrı alıyordum)
- Projeksiyon cihazının optik çıkışı yok (sesi oradan tekrar ses sistemine gönderemiyorum)
- XBox'ı ses sisteminin input'una koyup, ses sisteminin output'undan projeksiyona gönderdim. Ses sistemi 60hz ve 4K'yı desteklemedi.
Sizin aklınıza splitter almaktan başka çözüm geliyor mu? Eğer splitter derseniz, daha önce denediniz mi?
Son olarak, elinizde birçok kaynak varsa (az önce dediğim gibi 2 konsol, 1 apple tv/mibox, 1 notebook, 1 kablo tv vs....) bu input/output işini nasıl çözüyorsunuz? Benim açımdan HDMI sök-tak çok fazla sorun değil ama hem kalıcı bir çözüm değil hem de evdeki diğer insanlar / misafirler için içinden çıkılmaz bir işkence oluyor.
Splitter konusunda da, Amerika'daki filan yüzbinlerce liralık sistemlerde insanlar splitter ile mi uğraşıyor?
Yok mudur bunun bir kolay yolu?
Teşekkürler.
Xbox ve Ev sinema sistemi bağlantısı
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Dün Xbox Series X elime geçti ve kurulumunu yapmaya başladım. Sonra bir sorun fark ettim: Sesi alamamak.
Size sistemden bahsedeyim:
Ses sistemi: Samsung H7750WM
Görüntü: Viewsonic 747 4K projeksiyon
Ayrıca elimde PS4, Mibox ve kablo TV var.
Şu anda önemli olan Xbox'tan ses sistemine sesi, projeksiyona görüntü almak.
Sizce bu işi en kolay (ve masrafsız) nasıl halledebilirim?
Denediklerim:
- Xbox bluetooth desteklemiyor (xbox - ses sistemi BT bağlantısı olmadı)
- Xbox'ta optik çıkış yok (PS4'te optik ile sesi ayrı, hdmi ile görüntüyü ayrı alıyordum)
- Projeksiyon cihazının optik çıkışı yok (sesi oradan tekrar ses sistemine gönderemiyorum)
- XBox'ı ses sisteminin input'una koyup, ses sisteminin output'undan projeksiyona gönderdim. Ses sistemi 60hz ve 4K'yı desteklemedi.
Sizin aklınıza splitter almaktan başka çözüm geliyor mu? Eğer splitter derseniz, daha önce denediniz mi?
Teşekkürler.
Akıllı TV Modülü
|
note 5 kalemle yazılanı algılama
|
modem - rotuer sorunu
|
LG LM - LA serisinden birisi, ama hangisi?
|
|
ipad ile yapılabilecekler, yapılamayacaklar
|
Beats By Dre Çakma Kulaklık Hakkında
|
bilgisayar tepkisiz
|
PSN: mrmussy |
alışveriş yaptıklarım: aisiklilar, ghimco, Fatz, besteci2002, ibolution2, JusTDoiT94, citiraga, otchill, metalosi, sisokkooo, *Reventon*, gbeng, Geralt the Witcher, Fautzin, iARDAs, onuruno99, sariduru, eko44, WonLt, the_greywolf, cikitare, Ul4s, I am so Excited, K U N, _EsmeR, kaaaantr, darkraider, Allochthonous, drberk2, moral83, VLX, mclaren34, Utku_20, yazicidoktoru, sg83, prima, ve maalesef nickname'lerini hatırlamadığım için yazamadığım 3-5 arkadaş daha. |
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 619
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 10.543 (Bu ay: 351)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun