< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 12 Ocak 2023; 1:12:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (340. sayfa)

-
-
Çok zor diyorlar denemedim ama videoları izliyorum çok teferruatlı bir oyun, Witcher 3 ü bayila bayila oynadim ama onda bile bazi bosslarda illallah etmiştim. Bilmiyorum bunu oynayabilir miyim.? Cidden çok zor mu.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değil, oynadıkça alışacaksın. Diğer souls oyunlarına göre bence daha kolay. 1-2 istisna boss var tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: asus1981
Çok zor diyorlar denemedim ama videoları izliyorum çok teferruatlı bir oyun, Witcher 3 ü bayila bayila oynadim ama onda bile bazi bosslarda illallah etmiştim. Bilmiyorum bunu oynayabilir miyim.? Cidden çok zor mu.?
3 kere bitirmeme rağmen hala canım istiyor. Şahane oyundur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Bloodborne halen düzelecek, bekliyoruz :)
O konuda bir beklentiniz olmasın düzelmez. Çok rahatsız ediyorsa PS5'de PS4 versiyonunu oynayabilirsiniz biraz olsun gözleriniz rahat eder.
-
Şöyle ki aslında değil. Ben Dark Souls 3 ve Bloodborne’u bitirdim. Öyle bu firmanın her çıkardığı oyunu yiyip bitiren bir oyuncu değilim yani. Bu oyunun bence en zor tarafı gerçekten çok detaycı ve teferruatlı. En azından bana öyle geliyor. Oyun beni bir şekilde sürekli internete bakmaya maruz bırakıyor.
Oynanış kısmında ise dikkatli ve sabırlı olmak lazım. En kolay yaratık bile sizi rahatlıkla öldürebilir. Boss’lar için de biraz daha sabır ve karakterin hareketlerini takip etmek gerekir :) Ancak co-op oynma veya ruh çağırma kısımları var. Bu da boss savaşlarını rahatlatıyor. Eğer başlamak istiyorsanız ve yapabilir miyim ki endişesi var ise, büyücü bir karakter ile aşağıdaki video ile başlarsanız çok rahat edersiniz diye düşünmekteyim :
Emin Çıtakyoutube
Beklenen an geldi. Sonunda Elden Ring Tam Çözüm ile karşınızdayım. Uzun süredir hem yayınlarda hem de yayın dışı araştırmalarla bu özel içeriği hazırlamakla uğraşıyordum. Tam Çözüm bölümlerini çalıştığım işim nedeniyle ancak hafta sonları çekebiliyorum ama günü birlik olarak yayınlamaya dikkat edeceğim. Yüklediğim tüm bölümleri katıl üyeleri anında izleyebilirken, diğer herkes yine günde bir video olarak erişebilecek. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCukRQCCUek375pSFETayivw/join Topluluk odaklı Discord kanalımıza da bekleriz: https://discord.gg/gtzBgYV9zr 00:00 Elden Ring Tam Çözüm Bölüm 1 01:20 Elden Ring Karakter Seçimi Nasıl Yapılır? 02:38 Keepsake [Başlangıç eşyasını seçmek] 03:34 Elden Ring Açılış Sinematiği 07:50 Tarnished's Wizened Finger 08:45 Boss: Grafted Scion 11:42 Elden Ring Tutorial 11:53 Pouch nasıl etkili kullanılır? 12:40 Lost Grace nedir? 14:57 Stakes of Marika nedir? Ölünce yakında başlamak 15:15 Boss: Soldier of Godrick 16:00 Finger Severer ve Tarnished's Furled Finger 16:34 Elden Ring Haritası 16:53 Summoning Pool nedir ve nasıl işler? 17:43 Elden Ring'de yolunuzu bulmak 18:00 NPC: White-Faced Varré #1 20:20 Fast Travel (Hızlı Seyahat) 20:47 Eşyaları geliştirmek 21:22 Nomadic Merchant Kale ve Item Crafting 24:10 Elden Ring'de harita parçalarını bulmanın kolay yolu 24:53 NPC Melina #1 / Binek Torrent / Seviye atlama 28:22 Harita: Limgrave, West 28:40 NPC: Renna #1 / Summon özelliğinin açılması 31:10 Meteorite Staff ve Rock Sling büyüsü nasıl alınır? 41:08 Harita: Limgrave, East 41:38 Kuzey Caelid'e kolayca ulaşmak 44:25 NPC Meline #2 / Roundtable Hold 46:08 Memory Stone geliştirmesini almak 49:53 Fort Faroth'a ulaşmak 51:47 Church of Vow'a ulaşmak 1:02:09 NPC: Miriel (Dev Tosbağa) 1:03:39 Oyun Başında hızlı seviye almak İçimdeki Dark Souls ve From Software sevgisini kanalize etmek için videolar hazıladığım kanalıma hoş geldiniz. Videolarını beğenerek ve kanala abone olarak siz de içeriklerime destek olabilirsiniz. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Twitter: https://twitter.com/emnctk Instagram: https://www.instagram.com/emin_citak/ #walkthrough #fromsoftware #eldenringhttps://www.youtube.com/watch?v=Ekja1JzPWD4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 12 Ocak 2023; 10:10:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben PS4 versiyonunu yükledim onda sorun yok çok rahat edersin grafik anlamında hiç bir fark yok neredeyse sadece daha az çim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar oyunu ilk oynayisim. Başlardayim. Warrior basladim ama bu classta faith ve arcane cok dusuk. Baslangictaki ejderhayi kestim. Altardan ejdarha skilli alacam ama bayagi bir level farm yapmam lazim istedigi fai ve arc degeri icin. Sorum şu: Degecek mi yoksa salayım mı simdilik?
Hocam skill için başka bir classa geçmenize gerek yok level ilerledikçe zaten stat dağılımını daha rahat yaparsınız.Min max pvp metacısı değilseniz rahatınıza bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 12 Ocak 2023; 14:56:46 > -
-
Hangi silaha eklemeye calisiyosunuz? Silahinizin unique skilli vardır. Kendiliginden skilli olan silaha ekleyemezsiniz ashes of war. Silahin üstüne gelip ayrintilarina bakarsanız (kare idi sanirsam) gorursunuz skillin ne olduğunu.
Kullanmak için de eger sag elinizdeyse sol elinizi boşaltın, silahi üçgen ve r1'e ayni anda basarak cift el haline getirin, simdi l2 ile kullanabilirsiniz.
Tamamdır şimdi anladım olayı, yardımın için teşekkür ederim.
Keşke istediğimiz silaha ekleyebilseydik, şu an kullanamıyorum Bloodhound's Fang'ta, envanterimde olan silahların %90'ında kendi skill'i mevcut, kalan %10'u da işlevsiz, ashes of war eklemek için kullanmaya değmez.
-
Sorcerer karakterle ikinci kez bitirmeye yakınım lakin sorcerer oynamak bana daha zor geldi. en önemli nedeni karakterin büyü kullanımı sırasında yaptığı animasyonun hantallığı. hareketli bosslarda ben skill sallayana kadar beni paketleyebiliyorlar. (hele anismasyonu 2 saat süren skiller var, devasa ok çekiyon, gene büyük bir kılıç çıkarıyon) allah'tan summon var, yoksa çoktan bırakmıştım sorcerer oynamayı çoğu boss da summon a focus alırken vuruyorum animasyonu uzun, güçlü skilleri.
bir diğer olay at üzeri kapışmalar. at üzerinde hareketli bosslarla kapıştığınızda iş ayrı bir boyuta çıkıyor. kilitlenme zaten hiç bir işe yaramıyor at üzerinde. vuracağın hedefi sürekli önüne alman lazım ve hedefte sen skill kullandıktan sonra çok hareket etmemeli. valla at üzerindeki savaş büyücüler düşünülerek dizayn edilmemiş bence çoğu yerde.
bir diğer eleştirim, Sorcerer kaynakları özellikle kıyafet ve stafflar sağlam araştırma ve hatta görev serileri ile çıkıyor. iyi araştırma yapmazsanız end game e neredeyse bom boş bir Sorcerer ile gidebilirsiniz.
biraz negatif konuştum ama oynaması da bir o kadar eğlenceli. özellikle istediğiniz skilleri alınca baya güçleniyorsunuz.
yazının özeti: Sorcerer oynamak emek istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Ocak 2023; 1:24:8 >
-
Yardıma ihtiyacım var. Şu 10bin run veren kuşu öldürdüğümüz yere gittim ama bu sefer ana hikayedeki yerlere dönemiyorum. Eski yerdeki tüm lambalar gitti ışınlanamıyorum😳
Gargoyle ana hikayenin şeysi mi? Eğer öyleyse oyunu bırakıyorum. 101 level oldum kesmeye yanaşamadım şahsı...
-
Haritaya gel, üçgene bas aralarında R1 ile geçiş yaparak istediğin yere ışınlanabilirsin. İyi oyunlar.
R3 basmak çözecektir
ana hikayede zorunlu gargoyle savasi yok diye hatirliyorum
Oyunu ilk bitirdiğimde sorcerer bitirdim ve çok zorlanmadım ama kilitlenme olayı kesinlikle işlevsiz yada seri büyüler kullanman lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Gaara34Sorcerer karakterle ikinci kez bitirmeye yakınım lakin sorcerer oynamak bana daha zor geldi. en önemli nedeni karakterin büyü kullanımı sırasında yaptığı animasyonun hantallığı. hareketli bosslarda ben skill sallayana kadar beni paketleyebiliyorlar. (hele anismasyonu 2 saat süren skiller var, devasa ok çekiyon, gene büyük bir kılıç çıkarıyon) allah'tan summon var, yoksa çoktan bırakmıştım sorcerer oynamayı çoğu boss da summon a focus alırken vuruyorum animasyonu uzun, güçlü skilleri.
bir diğer olay at üzeri kapışmalar. at üzerinde hareketli bosslarla kapıştığınızda iş ayrı bir boyuta çıkıyor. kilitlenme zaten hiç bir işe yaramıyor at üzerinde. vuracağın hedefi sürekli önüne alman lazım ve hedefte sen skill kullandıktan sonra çok hareket etmemeli. valla at üzerindeki savaş büyücüler düşünülerek dizayn edilmemiş bence çoğu yerde.
bir diğer eleştirim, Sorcerer kaynakları özellikle kıyafet ve stafflar sağlam araştırma ve hatta görev serileri ile çıkıyor. iyi araştırma yapmazsanız end game e neredeyse bom boş bir Sorcerer ile gidebilirsiniz.
biraz negatif konuştum ama oynaması da bir o kadar eğlenceli. özellikle istediğiniz skilleri alınca baya güçleniyorsunuz.
yazının özeti: Sorcerer oynamak emek istiyor.
İkinci bitirdiğimde ise Dex karakter ile biçerek geçtim herkesi, hepsinin kendine göre + yada - leri bulunuyor.
Kesinlikle dex karakterden daha çok keyif aldım diyebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X