Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.234
Cevap
117
Favori
382.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shadow of the Erdtree'yi almak istiyorum ancak şuan fiyatı 1000 lira (Xbox). FromSoftware DLC'leri indirime giriyor mu önceki dark souls oyunlarından hatırlayanlar varmı ?

• Bu oyun indirime giriyor mu. Ne zamandır istek listemde bir türlü indirime girmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok nadir hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DLC den sonra ilk defa girdim ng+ için, öyle bosslari kesiyorum platine iki sonu görme kupası kalmış zaten. Ama girip oynayınca sanki çocukluğumun geçtiği mahalleye gelmiş gibi hissettim. Ne anılarımız geçti şu haritada be :)
    Ayrıca kalp krizi geçire geçire gezdiğimiz yerlerde hapisten çıkmış ramiz dayinin ortamlara girişi gibi takilmak ayrı güzel oluyor

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 25 Şubat 2025; 1:29:1 >

• Mr.Seko kullanıcısına yanıt

Ramiz dayı değil de Sauron olarak dönmüşsün sankiElden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HighLimit kullanıcısına yanıt
    Haha aynen armorlari bilerek öyle seçtim çok iyi duruyor bu pelerinli üstle :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan, ter ve gözyaşı…

• Ruh külleri (spirit ashes) kullanım bölgesi nasıl belirleniyor, öldükten sonra aktifleşiyor olabilir mi?

Oyunlarda, Lake-Facing Cliffs Grace'teki manzara kadar etkileyici az şey görmüşümdür. Hele oraya ilk çıktığımız an unutulmazdı. Oyunu ilk oynadığım zamanlar, ara verirken o grace'te bırakıyordum. Oyunu bırakırken ve başlarken iyi geliyordu :)

Genel olarak Liurnia en favori bölümümdü. Tabi Limgrave de çok iyidi. LoTR havası vardı. Ama Liurnia'daki grafikler, dikey manzaralar ve müzik daha etkileyici geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Mart 2025; 14:5:24 >

• Kesinlikle manzara olayı çok güzel bu oyunda. Birde baktığın uzaktaki yere elbet gidiyorsun ya o çok iyi. Oyunun ilk girişi ikonik zaten bence de. İlk olarak Legend of Zelda BOTW oyununda gormustuk o epik girişi :)

• ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    Genelde bosslarin olduğu bölgelerde ve düşmanlarına kalabalık olduğu yerlerde kullanilabiliyor. Yani ihtiyacın olacağı yerde çıkıyor.Bunlar önceden belirlenmis yerler,Yani rastgele çıkmıyor.Ölsende kalsanda farketmez yani

Aynen öyle. ER'ın haritası, bizim gibi Souls veteranlarını bile hayrete düşürecek seviyedeydi. "Oraya da gidilmiyordur", dediğim her yere gitmek güzeldiElden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]  Dark Souls 1'in vuruculuğuyla yarışan bir işi, daha büyük ölçekte yapmışlardı.

Zelda serisini oynama fırsatım olmadı. Onları Switch 2 OLED çıkınca oynamayı düşünüyorum. Zaten Switch 2, TV'de de iyi görüntü verecek. Zelda serisi TV'de güzel gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Mart 2025; 14:54:42 >
  • Elden Ring'den sonra Demon's Souls'a başladım, yemin ederim Elden Ring'i mumla aradım. Oyunda zıplama yok, şaka gibi. Hıyar gibi hissettiriyor.

Elden Ring'de zıplayıp dalardım düşmanlara, aklım hep oraya gidiyor, koşuyorum, o kadar. Oturacak, boss öncesi hazırlanacak grace yok. Ölünce hop, en başa.

Elden Ring benim beklentimi çok yükseltti. Şüphesiz, bu oyun kendi tarzının zirvesidir, net! Bundan sonraki hiçbir karanlık dünya onun tadını vermeyecektir.

Dark Souls üçlemesini satın almıştım ama oynamayacağım. Eminim onlar da Demon's Souls gibidir. Elden Ring ile devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Mart 2025; 18:4:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Dark Souls o konuda daha iyi. Onda, yatay yönde zıplama var*. Ayrıca, zıplama saldırısı ve yukardan atlayarak saldırma var. Poise sistemi ve şu anki kalkan mekanikleri de Dark Souls'la geldi. Gene, ER'daki Grace'in benzeri olan bonfire'lara ve yarı open world haritaya DS1'le geçildi. Yani ER'ın temelini Dark Souls 1 oluşturuyor.

Seriye yeni başlayacak olanlar, ER'dan önce en azından Demon's Souls ve Dark Souls'u oynamalı. ER'dan sonra eski gelmemesi için.

Demon's Souls, kendine özgü mekanikleri ve serideki en özgün atmosferle öne çıkıyor. (Özellikle PS3 sürümü.) Dark Souls ise, eşsiz dünya tasarımı, eşsiz mekanları ve gizemli hikayesiyle öne çıkar. Öyle ki, vaatividya ve illusory wall gibi Youtube kanalları DS1 sayesinde var oldu :)

Siz de bence en azından bu iki oyunu bitirin. Soul'ların her biri ayrı bir deneyim.

* DS1'de zıplamak için, daire tuşuna basılı tutarak koşarken, daireye hızla tekrar basıyordukElden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]  O zamanın input lag'lı TV'lerinde, Blighttown'da 15 fps alırken onu yapmak ayrı bir challenge katıyordu.

Zıplama tuşunu devam oyunlarında değiştirdiler. Artık sol analoga basarak zıplıyoruz. DS1'in Remaster'ında da değişmiş olabilir.

Zıplama saldırısını ise, sol analogu ileri ittirip, hemen ardından R2'ye basarak yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Mart 2025; 23:1:35 >

• Elden Ring Nightreign - Official Ironeye Character Trailer

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]IGNyoutube
    Swift and unwavering, let your arrows bring death. May your aim be true, and cut through the darkness. Meet Ironeye in this latest Elden Ring Nightreign trailer for this standalone cooperative spin-off set in a world parallel to that of 2022’s Elden Ring. Elden Ring Nightreign launches on PS5 (PlayStation 5), PS4 (PlayStation 4), Xbox, and Steam on May 30, 2025. #EldenRing #EldenRingNightreign #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?si=eOTqjh6K2XUFxzrC&v=R34mGlyjbiI&feature=youtu.be
  • Elden Ring Nightreign - Raider Character Trailer | PS5 & PS4 Games

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/elden-ring-nightreign/ Stand resolute in the chaos of battle. A heart that knows no fear shall carve a path through the Night's tide. Pre-order #ELDENRING #NIGHTREIGN: https://www.playstation.com/en-us/games/elden-ring-nightreign/ #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=EbL9FpeDoUI9YP7P&v=HNUlH5KE7us&feature=youtu.be
  • Elden ring şahane gerçekten, dlc de öyle, ds1 ile başladım çok farklı bir tadı var, yeni gelen Elden Ring Nightreign merakla bekliyorum, sırf fromsoftware armored core bile oynadım beğendim, tüm hikayesini izledim, sadece demon souls kaldı oynamadığım, kulvarı çok farklı ve çok keyifli bir yapım, dlc almayanlar var ise mutlaka denesin çok iyi itemler mevcut ng+ için, bu itemler ile daha keyifli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 7 Mayıs 2025; 9:21:15 >
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Hocam Elden ring mükemmel bir oyun cok sevdim bayada oynadım ama nedense ben Dark Souls 3 ü daha cok seviyorum. Sanırım açık dünya olması biraz oyunda keşif ve kaybolmayı fazla yapıyor ve oyun sizi cidden dünyasıyoa korkutuyor ,Devasa büyük. Dark souls 3 daha böyle gideceğin yer belli çizgisel o yüzden belki de Ds3 ü daha çok seviyorum

• asus1981 kullanıcısına yanıt

Ben seriye fırtına vardı youtube da onunla başlamıştım ds1 çok sevmiştim, ilk başladığım yapımdır.Ds1 olduğu için bende onu çok seviyorum, ama gerçekten bu tarzda bir oyun yok, açık dünya evet çok büyük ama gerçekten verdiğiniz paranın hakkını fazlası ile veren bir yapım şuan questline yaparak gidiyorum 4.kez ama hiç sıkmıyor yapım onu da tavsiye ederim tr yama da yükledim daha bir güzel oldu. its shatter tavsiye ederim. Full başarım açabilirsiniz.

Eğer yeni çıkan elden ring nightreign almayı düşünürseniz beraber keşfedebiliriz.

Bir kaç resim ekleyelim. İlk resim çok üzmüştü beni bu yapımda, tek kelime ile başyapıt. 3.resimde iyi denk gelmişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 10 Mayıs 2025; 14:21:9 >

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.