Şimdi Ara

Ekspertiz raporu hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, beğendim bir aracı ekspertize götürdüm. Ön kaputu boyasız, şaselerde işlem yok orjinal denildi fakat sağ şase alt bağlantı ayağı ezik çıktı. Eksperdeki arkadaş tampondan hasar aldıysa olabilir şaseler orjinal önemli bişey değil dedi, benim aklımda şüphe kaldı siz ne düşünüyorsunuz?

• Neidigu belirsiz ekspere gitme 200_300 fazla ver bı de saseden sorgu yap yüksek paralara araç alıyorsun işini sağlama al isim ben aldığım kişi eksper yaptırmıştı ben gittim paraya kıyıp sağlam güvenilir isim yapmış yere ekstra para verip detaylı mekanik şase baktırdım sigortasından şase boyla kontrol edip aldım manavdan elma almiyon dikkatli baktır sonra burda avukat mahkeme vs diye konu açarsın soyliyimEkspertiz raporu hakkında bir soru 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimi söylüyorum Aracın en önünde tampon var tamponun arkasında tampon demiri var onunda arkasında şase var

Tampon demiriyle şadenin birleştiği kısımda hasar var dedi sanırım doğru mu ?

Şasenin ucuna kadar darbe almış ama şaseye kadar gelmemiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 24 Ocak 2022; 22:10:35 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

piyasanın en bilinen eksperlerinden 780tl'ye yaptırdım

• HemşireZED kullanıcısına yanıt

rapora orjinal diye işlediler bu şekilde de not tuttular.

• Hocam exper arkadaşın da dediği gibi tampon hasar aldıysa, tampon demiri ile şasenin birleşim yerinde ki sacda hasar vardır. Oda bir problem değil tampon demiri hasar vermiştir muhtemelen. Bence çok önemli değil hocam.
    Muhtemelen resimde işaretlediğim yer hasarlıdır. Ben takılmaz alırdım. Hayırlısı neyse o olsun içinize sindiyse alın 🙂
    Ekspertiz raporu hakkında bir soru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tereddüt etmeni gerektirmeyecek kadar önemsiz bir durum. Çoğu insan bilmeden yıllarca önü ayrı arkası ayrı araçlarla gezdi. Şase, kule, motor, şanzıman sıkıntı yoksa alım için aman aman telaşlanmaya gerek yok bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.