Şimdi Ara

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
4
Favori
22.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dava açılırsa mı dezenformasyon başkanlığı bir bilgi yayınlıyor?

Bu arada Masak raporu çıktı, haberin yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Kanka, hastanelerde öldürülen bebekler için Sağlık bakanlığı hakkında söyleyeceğin bir yorumun var mı?

Merak ettim.

Hiç geçmişte bu konuda yazdın mı foruma?

Hani yazdıysan samimi bir insan sayacağım seni.

Peki evden çıkan 26 kilo altın için ne dersin? Sizin evde de var mı o kadar?

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Ali Mahir 'i kaynak diye gösteriyorlar

- CHP grup başkan vekili Ali Mahir Başarır'ın tartışdığı hükümete yakın gazeteci Zafer Şahin, Başarır'ı Halk TV'de düeolloya davet etti;

"Ben tek başıma bir adamım . Yüreğin yetiyorsa , cesaretin varsa gel Halk TV’de beraber programa çıkalım. Sen ve ben. İstediğin her şeyi konuşalım. Benim kilom da dahil. Var mısın? Gel çıkalım milletin kantarına..."

x (formerly twitter)
    Zafer Şahin (@zafersahin06) on X
    https://x.com/zafersahin06/status/1917710649565622750

CHP vekillerinin çoğu dokunulmazlığa sığınıp etrafa hakaretler ve tehditler yağdırmayı meziyet zannediyor. Bu dokunulmazlık işine bir sınır getirilmeli.

Bakım mesela @_turbo_ var,bu arkadaş trol müdür,değildir. Bu arkadaş düşüncesini inancını yazan temiz iyi biri.

Farklı düşüncedeyiz ama kötü niyetli değil.

Ben burada algı operasyonu kasan,devleti hedef gösterenlere tepkiliyim..Bu bölüme takılmazdım,okur geçerdim. Zıvanadam çıkardılar.

Burada, Mansur Yavaş CB adayı olursa oy veririm, Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem yazmış bir üyeyim.

Ekrem İmamoğlu`nu sevmiyorum,güvenmiyorum. Bence Cumhurbaşkanı olsa ülke için 2. İsmet İnönü dönemi yaşanır.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Sınırlama değil, dokunulmazlık diye bir şey olmamalı ve milletvekilliğinin maddi anlamdaki bazı avantajlarıda kaldırılmalı..Vekil emeklilikleri vb şeyler olmamalı..

Sadece kürsü dokunulmazlığı olabilir belki onun dışında vekil oldum diye herkese Ali Mahir gibi tehdit aşağılama hakaret vs.. olmamalı.

Manzur un neyine oy atacaktın şok oldum merak ettim söyle ben de oy atayım

Devlet Bahçeli yaşarsa, Mansur Yavaş'ı destekleyecek. Bu dediğimi unutma.

Gündelik siyasete takılı kalma.

Bu aralar Mansur Yavaş İmamoğlu'nu savunur,savunmak zorunda.

Hele CHP Mansur Yavaş'ı aday gçstersin,gör sen İmamoğlu tayfa nasıl kavga çıkaracak.

Mansur Yavaş CB seçilirse CHP'lilerle bayramlaşmaz bile. Şimdilik mecbur.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

o da olabilir..velillerin dokunulmazlık dahil çok fazla ayrıcalıkları olmaları tehtid ve hakaret etme anlamında onlara yolları açıyor.

Ayrıca vekil olma standartlarıda güncellenmeli..

Kardeşim bana ne Devlet Bahçeli'den falan ya. Ben sana Manzurda ne gördün de oy vereceksin diye basit bir soru sordum söyle ben de Mansur'a oy vereceğim.

ne yapacaklar ya başka? silah alıp adaleti mi düzeltecekler. mecbur gidiyorlar oraya. melih gökçek yargılanmadı bile. bu adamı yargılamadan adalet var diyemezsin.

Bende Mansurun saf değiştireceğini düşünenlerdenim.Chp onu istemiyor Ankaradaki potansiyelinden dolayı partide tutmak istiyorlar.Ama aday etmek istemiyorlar.Ederlerse saf değiştireceğinden korkuyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ayrılıkçı kürtlere yanaşmıyor,bölücülere yalakalık yapmıyor. Bu benim için önemli.

Erdoğan da öyle ölümüne savunulacak biiri değil,açtırma bana ajandamı. Şu 20 yıl Türkiye'yi Turgut Özal yönetseydi Güney Kore'yi geçerdik ihracatta,savunma sanayisinde de süper güç olurduk.

Ben masal sevmem,masallarla büyümem. Ekrem İmamoğlu karşıtıyım diye Erdoğan'ı ölümüne ölümüne savunan biri mi olmak zorundayız. Yaşlandı artık,zor yürüyor. Hakan Fidan'a bırakmalı devlet yönetimini. Bir daha CB adayı olursa oy vermeyeceğim. Kim seçilirse seçilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Mayıs 2025; 14:38:44 >
  • Osmanlı Külliyesi TVyoutube
    JAMMER EKREM⏩Yolsuzluk Koruması 👍 Büyük Turp valizde 😂
    https://www.youtube.com/shorts/MquvPVoFun0?si=MjjipybVxrLCZwsv

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yavaş özellikle İmamoğlu'nun ön seçime tek aday olarak girip aday gösterilmesine karşı durmuştu. Adaylık sürecinin erken yapıldığını savunuyordu ama CHP böyle karar alınca ses çıkarmadı.

Yavaş'ın geçen eylül ayındaki kurultayda geri planda tutulması onda kırılmalar yarattı. Yavaş siyasi düsturu bilen bir insan olarak partisi içinde kriz çıkaran biri olmak istemedi. Doğrusunu yaptı ancak CHP'de bariz şekilde İmamoğlu ve Yavaş çatışması yaşandığı bilinen bir gerçek. Sosyal medyada İmamoğlucu ve Yavaşçı kesim birbirlerini yiyor ve bu kitleler CHP teşkilatlarından olan kişiler..

Bu anlamda bende Yavaş'ın aday olmak için adım atacağını uzunca bir süredir öngörüyorum. Hatta Yavaş aday olmak için CHP'den bile ayrılabilir diyordum..Bu düşüncem son günlerde bazı dedikodularla güçlendi zira Yavaş'ın CHP'den ayrılıp İyi partiden aday olacağı dedikoduları ayyuka çıktı..Tabi bu durumu tetikleyende Özgür Özel'in son açıklamaları..Yavaş'ı pasifize etmeyi günden güne hızlandıran açıklamaları oluyor. Yavaş bu anlamda Özel'e bir cevapda vermedi ama doğru zamanı kolladığını düşünüyorum. şuan genel anketlerde Yavaş'ın popülaritesi İmamoğlu'ndan fazla çünkü kararsız milliyetçi kesim için Yavaş en ideal aday olarak görülüyor. Eğer İmamoğlu seçimlere aday olarak giremesse Yavaş sembolik yada emanetçi bir adaylığı asla kabul etmez..Bu dayatılırsada CHP'den ayrılabilir..Yavaş en azından kazanılacak bir seçimde 1 dönem kendi bildiği şekilde ülkeyi yönetmek, ardından parlemeneter sisteme geçişi kolaylaştırmak isteyecektir. Özgür Özel ise farklı bir düşüncede şuan ve Yavaş'a da bu düşünce uymuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 1 Mayıs 2025; 14:55:9 >

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Mansur Yavaş CHP'den ayrılırsa Muharrem İnce gibi olur.

Bu yüzden CHPli gibi takılmak zorunda. Öyle de yapıyor.

Afyon CHP Belediye Başkanı Burcu Köksal eğer öne çıkarsa CHP başına geçebilir,ben de desteklerim. Cumhurbaşkanı adayı olursa da CHP ve MHP oylarını alır. Akp oylarının da %10`unu alır diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Mayıs 2025; 15:1:1 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.