Şimdi Ara

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
4
Favori
22.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüldüğü gibi soruşturmadan hâlâ somut bir şey çıkmadığı için bütün trolyalıları sahaya sürmüşler.

Hepsi çok çok yazıp bir şey bar algısı yaratmaya çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Onun hakikat dediği şey rtenin işine geldiği şeyler. Zaten kendisi de hakikatlarla hiç ilgilenmiyor.

Cevap veremediği için korkudan beni bloklamış. Algı kasarken hemen kendisini bozan üyelerden hiç hoşlanmıyorlar.İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler 

Sen mesela senin gibilerin ceplerinden çalanlar akpli olunca sonuç burada yazdıkların oluyor. Gökçeği rte yargılatmadı. Hadi burada İmamoğlu için dediklerin benzerlerini rte için de, sana inanalım. Yıllardır burada partizanlık yaptığını unutalım.İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler 

Bir de şu konu hakkında bir şey söyle:

https://forum.donanimhaber.com/erdogan-bakalim-cumhurbaskanligi-hevesi-yolunda-daha-kac-chp-li-telef-olup-gidecek--161239022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Nisan 2025; 17:13:11 >

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Sayın Cumhurbaşkanımızın giriş yaptığı bütün otellerin o güne ait kamera görüntülerine ulaşma imkanınız var mı?

Benim yok, o yüzden size bir şey kanıtlayamam. Bu konuda tartışamam.

Protokol nedir bilmiyorum.

bu arada öyle bir işlem yapılıyor ise güvenlik kuvvetlerinin bildiği bir şey vardır derim ve kesinlikle kimseyi eleştirmem, sonuçta ben bu konuda bilgi sahibi değilim.

Ama şunu biliyorum;

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 30 Nisan 2025; 17:19:59 >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Korkma adalet her zaman yerini bulur. Varsa suç ceza çekilir.

Korkma, adalete güven.

Yargı bağımsızdır.

Korkma.

• Yolsuzluktan banta kadar düştü cuntanın troll ayağı

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hayatın olağan akışına zaten ters.İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler 

Devlet sırrı görüşeceksin madem orası bir otel lobisi olmaz, olmamalı.

İBB binası olur, birinin dairesi olur, herkesin villası var, gider villanda görüşürsün, kapıya korumalarını koyarsın. Jammer'ı da bahçeye yerleştirirsin madem çok gizli şeyler görüşeceksin. ama burası kesinlikle bir otel lobisi olmaz.

Güvenlik kameraları neden bantlanıyor? lobide ne yapıldı mesela, yada kimler geldi gitti, bir ton şaibe bıraktılar.

2 bavulla çıkış videosu var, peki 2 bu valizle mi giriş yapmışlar?

Cumhurbaşkanı adayı olacak adam, daha belediye başkanı iken böyle bir sürü şüpheli işler yaparsa, bu devletin başına gelse neler yapar yada yapmazdı?

Güven vermiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 30 Nisan 2025; 21:49:34 >

Ekrem İmamoğlu gerçeklerini yazdığımız konuyu kaldırılmış.
    Yolsuzluk davasına Milli İrade'ye Darbe başlığı açtıkları konuda Ekrem İmamoğlu aleyhine yazmaya zaten müsade edilmiyor.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Bunların yapılması kadar normal olan nedir?

Şahsen ben Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünsem, İstanbul Belediye başkanı olsam ve rakibim benim her adımımı izliyor ve dinliyor !!! olsa

Ayrıca rakibim kazandığım bir seçimi illegal yollarla tekrar ettiriyorsa...

BU ÖNLEMLERİN ALINMASI KADAR NORMAL BİR ŞEY YOKTUR.

Ve nihayetinde ortaya çıkıyor ki a'den z'ye akp 'li bürokratlar alayı bu işlemleri yapmış ve yapıyor.

AMA YANDAŞ BASINDA ÖYLE BİR ÇIKIYOR Kİ ZANNEDERSİN İMAMOĞLU DEXTER

ÜLKE HİÇ BU KADAR REZİL BİR DURUMA DÜŞMEMİŞTİ.

EVET POLİTİK OLARKA ÇOK SAÇMA ŞEYLER İŞLER GÖRDÜK AMA ARTIK GERÇEKTEN BAŞKA BİR BOYUTTAYIZ.

Baklavacıda yemişler İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler 

Kültür AŞ genel müdürü size göre Müptezel mi mesela ?

Kos koca CHP müptezeller ile çalışıp onları Genel Müdür mü yapıyor ? Adam yıllardır orada onlarca ihale vermiş !!! Ve son süreçte etkin pişmanlıktan yararlandı itirafçı oldu !!! İtirafçıların sözünün kıymetini düşürmek için hem başlamışınız hakarete saldıraya :) Bir değil 3 değil 5 değil itirafçı nasıl olacak bu iş ? Ve çoğu CHP içersinden.

Şikayetlerin çoğu CHP içinden zaten. Tutuklanan çoğu belediye başkanının itirafçısı Parti içinden yakın arkadaşı danışmanı yardımcısı vb zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Mayıs 2025; 0:47:33 >

"Ekrem İmamoğlu kendini kurtarmak için Meral Akşener'e ulaşmaya çalışıyormuş. Araya sokmadığı adam kalmamış ama Akşener hiçbir şekilde görüşmek istemiyormuş."

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberlerx (formerly twitter)
    İstanbul Takipte (@IstTakipte) on X
    https://x.com/i/status/1917516575524966632

https://x.com/clairdelunexq_s/status/1917616907148222660?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gökçek bütün iddialardan takipsizlik aldığını söyledi canlı x odada konuşuyor

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberlerx (formerly twitter)
    Happening now: Haberler: Sn Melih Gökçek Cevaplıyor.
    https://x.com/i/spaces/1MYxNwOwmBXKw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Mayıs 2025; 1:37:11 >

hadi ya. geçmişte ergenekonda attığınız iftiraları hep beraber gördük. o yüzden siz Allah 1 deseniz size inanmam..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.