Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu o otelde ne görüştü? Para kasalarıyla gizli toplantıya 'bantlı' önlem. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"İktidar gerginliklerden çok faydalanıyor ve muhalefet bunu görmüyor. Kutuplaşma olduğu zamanda herkes kendi partisine dönüyor..Ekonomik koşullar yerini güvenlik konularına bırakıyor.."

"CHP siyaset yapmayı kavga ederek ve kavga edenlere "helal olsun" diyerek yapma algısında çünkü CHP'yi CHP yönetmiyor şuan..CHP'yi tabanındaki kitle yönlendiriyor..Peki bu kitleyi yönlendiren kim derseniz onlarıda CHP medyası dolduruyor..Biz kavagadan bıktık ama CHP inadına lehine olmayacak gerginlikleri körüklüyor. Erdoğan'da bunu kullanıyor ve görülmüyor hala.."

"Ben şuna çok eminim, CHP tabanı ve medyasının Erdoğan ile olan normalleşme sürecine karşı durmasına rağmen Özel normalleşme istiyor. Normalleşmeden kasıt şu; İmamoğlu olayına yada diğer hukuksuz konulara ses çıkarmamak değil. Erdoğan'ın lehine kullandığı gerginlik atmosferini vermemek, AKP'li seçmene ulaşıp onlara yaşanan olayları farklı bir dille anlatarak gönül kazanmak..Ama Özel şuan ne yapıyor? her mitinginde ve konuşmasında sadece Erdoğan'a saldırıyor..Tamam saldırsın, eleştirsin peki sonuç? kendi tabanının gönlünü hoş etmekten başka bir sonuç çıkmıyor.."

- Muhalif gazeteci Murat Yetkin:

"Metropoll araştırmanın son verilerine göre CHP'ye iyi ve kötü haberler var."

"kararsızların bir kısım AK Partili olanları, Mart ayında, İmamoğlu vakası patlamışken partilerine geri dönmeye başlamış. Yani CHP’li kararsızlar, Özel’in eylem çizgisine bakarak partilerine dönerken, AK Partili kararsızlar da muhtemelen kaleyi savunma anlayışıyla ekonomik gidişe kızmalarına rağmen partilerine geri dönmüş."

"Bu konuda yorumuna başvurduğum MetroPoll yöneticisi Özer Sencar bu durumu şöyle tahlil etti: “Özel’in üslubu sertleştikçe bu CHP’yi kendi etrafında kenetliyor ama geneldeki oyunu fazla artırmıyor, AK Parti’de de kenetlenmeye yol açıyor.”

"Buna karşın Erdoğan’ın görev yapış tarzına onay, aynı süre zarfında AK Parti seçmeninde yüzde 90,2’den 6,5 puan azalarak yüzde 84,7’ye, tüm seçmen desteği de yüzde 48,7’den 4,8 puan azalmayla yüzde 43,9’a düşmüş."

"CHP genel seçmeni etkilemenin yolunun muhalefetini sertleştirirken insanları ürkütmemekten geçtiğini görmezse iyi haberlerin sayısı azalmaya başlayabilir."

Ekrem İmamoğlu o otelde ne görüştü? Para kasalarıyla gizli toplantıya "bantlı" önlem.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Neden son genel seçim? Ben 2002 seçiminden bahsettim. Hani sürekli mağdur olduğunuz yıllardan. Üçte bir oyla tek başına iktidar olup vesayet falan diyordunuz. Acaba kim kime vesayet kurmuş?

2 3 tane parti propagandası lafla kimseye diş geçiremezsin. Eskiyi iyi biliriz. Yıllarca hep mağdur. Tek başına iktidar ama mağdur. Hep engellenmiş hep iktidar olup tek başına yönetip ama yönetmiyormuş gibi hep başkaları suçlu. Ülkenin yüzde 99unu alsan yüzde 1 için yine mağdursun. Birde sizi mağdur eden 1982 anayasası barajı sayesinde iktidar olup sürekli mağdur olmak ayrı bir olay.

Son genel seçimlerde de büyükşehirlerde çarpıldın gitti. Kim takar senin anadolunun küçük illerinden aldığın oyu? Sermayenin aktığı büyükşehirler elinden çıkmış. CHP'nin kazandığı yerlerden parayı alıp bu kendine hayrı olmayan illeri besliyorsun. Şimdide oy için dem parti peşindesin. 2014 seçimlerinde istediğiniz oyu alamayınca hdpye bakanlık vermiştiniz sizden beklenen bir hareket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osmanlı Külliyesi TVyoutube
    Kral ya bu adam 😅30 yıllık dalga malzemesi çıktı tüm chp’lilere gecmis olsun😂😎
    https://www.youtube.com/shorts/6W_xs2bHmMQ?si=ix4aTwCBCjwJFlU9

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Osmanlı Külliyesi TVyoutube
    Kafalar Çorba⏩😎Sinyal, Yan, Ağrı Kesici⏩ Siyah Bantlı Çorbacı😎🔥
    https://www.youtube.com/shorts/fL38RfbAjkU?si=z-hG6QJECgfFr922

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Borsa İstanbul'da 19 Mart sonrası başlayan düşüş sürüyor. Borsa, 40 günde 1,5 trilyon lira eridi." Ntv

• Colda kullanıcısına yanıt

Kanka oktrollükten nezaman vazgeçeceksin  

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Verecek cevap bulamayınca troll muhabbeti mi açıyorsun?

:) ama sen boyuna Chp'yi savunuyorsun.

Özgür Bey neyi savunuyor acaba, henüz bunu anlayan çıkmadı.

Geçen gün, çorba içerken güvenlik kameraları kapatmanın aldıkları eğitim gereği olduğunu söylemişti.

Ondan önce etkisi olan kırmızı kart çıkartmıştı düzene.

bu arada başta Beşiktaş'ın çöpleri toplandı mı? en son sokak sakinleri toplamaya başlamıştı.

Bu arada, Ekrem, o otele son 6 ayda 46 kez gitmiş, ort 4 günde 1 otelde toplantı yapmış. Fatih Altaylı öyle söyledi ve bunun normal olduğunu da ekledi. 6 ayda 46 gizli toplantı normalmiş. ben inandım Altaylı'ya. ne de olsa Ekrem, koskoca İBB'nin başında, toplanacak çöpler var, yapılacak metro hatları var, var da var. Halk hizmet bekliyor.

İroniden vazgeçersen cevap veririm.O dediğin troll muhabbetini burdakiler akpartililere yapıyor yanlız.

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Yok kimse Ak partililere bir şey söylemiyor burada.

Haksızlığa, hukuksuzluğa susana, yalan ve iftiraya destek verene söyleniyor söylenen.

• fıraktı kullanıcısına yanıt

Yan yana mı oturuyorsunuz ikiniz birden cevap vermişsiniz.

Geçen gün aldıkları eğitim ile alakalı bir yorumum yoktur, ben bilemem dedim, işi yapan bilir dedim. Uydurup uydurup yazma.

Hastanelerde öldürülen bebekler hakkında tek kelime etmeyen, bürokrat evinden çıkan 26 kilo altına sessiz kalan, tecavüz edilen çocukları görmezden gelen ve diğer birçok duruma susan tiplersiniz.

Beşiktaş belediyesinin çöp sorunu var mı bilemem, sonuçta cebinde bok taşıyıp köpeğe iftira atan bir kesim var.

Bu arada cebinde bok taşıyan kişi tanıdığın mı? Merak ettim.

anlamıyorsun, kesinlikle anlamıyorsun.

Hastanelerde olan bu işlere de karşı çıktık, evinde altın bulunana da...

fakat, benim yazdığım konu ile alakası yok bunların.

yani sen şunu demek istiyorun "bak benimki kara seninki benden kara" ama onlar da benimki değil.

tüm haksızlıklara karşıyım, babam bile olsa.

ben yüksek ötv'ye de karşıyım, erken emekliliğe de karşıyım, İBB'deki yolsuzluklara ve haraç ve rüşvete de karşıyım. Chp'yi savunanlar bunlara "yalan" da diyemiyor, bu yolsuzlara karşı da çıkamıyor.

Düştükleri duruma bakar mısın? çok vahim:(

• fıraktı kullanıcısına yanıt

Daha iddianame bile göremedik, hangi yolsuzluktan bahsediyorsun?

biliyorsun iddianame, teknik bir sözcük, hukuksal bir terim ve hazırlanıyordur gerekli soruşturmalar ve deliller tamamlandıktan sonra. bu bizi ilgilendirmez, mahkeme değiliz.

peki Ekrem'in hangi suçlardan dolayı tutuklandığını biliyor musun?

---

Grok'un karşına geç, tek tek sor hangi suçlardan dolayı tutuklanmış, neler olmuş vs.. o sana gayet doğru cevaplar verecektir.

Burada bize bilmiyormuş, aslında yokmuş ayağına yatabilirsin ama gerçekleri ve sonuçları değiştirmeyecektir.

edit : tutuklanmış yada aklanıp dışarı çıkmış ikisi de aslına bakarsan beni pek ilgilendirmiyor. beni ilgimi çeken şey, onca olay oluyor, kimi kanıtlar ortalığa saçılıyor ama bunlar sanki hiç yokmuş gibi davrananlar oluyor, konuyu tamamen başka kulvara çekiyor, başta Özgür Bey. Bunu hoş görmek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıraktı -- 3 Mayıs 2025; 21:5:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıraktı

biliyorsun iddianame, teknik bir sözcük, hukuksal bir terim ve hazırlanıyordur gerekli soruşturmalar ve deliller tamamlandıktan sonra. bu bizi ilgilendirmez, mahkeme değiliz.

peki Ekrem'in hangi suçlardan dolayı tutuklandığını biliyor musun?

---

Grok'un karşına geç, tek tek sor hangi suçlardan dolayı tutuklanmış, neler olmuş vs.. o sana gayet doğru cevaplar verecektir.

Burada bize bilmiyormuş, aslında yokmuş ayağına yatabilirsin ama gerçekleri ve sonuçları değiştirmeyecektir.

edit : tutuklanmış yada aklanıp dışarı çıkmış ikisi de aslına bakarsan beni pek ilgilendirmiyor. beni ilgimi çeken şey, onca olay oluyor, kimi kanıtlar ortalığa saçılıyor ama bunlar sanki hiç yokmuş gibi davrananlar oluyor, konuyu tamamen başka kulvara çekiyor, başta Özgür Bey. Bunu hoş görmek mümkün değil.

mtanhu kardeşim, daha yeni İBB bakkala ihale vermiş, yolsuzluk yapmış diye bağrınıyordun.

Baktık devletin diğer kurumları da aynı yere ihale vermiş, ortadan kayboldun, üstüne adını değiştirdin.

Tartışmaya değecek biri değilsin benim için.

Çok ciddiye alamıyorum seni.

• - CHP lideri Özgür Özel, İmamoğlu için yapılan Konya mitingde, miting alanına gelmeyen CHP'lileri sert şekilde uyardı:

"Ama milletvekili ama belediye başkanı ama il başkanı... Özel kaleme talimat, 6 ay buradaki kimseye randevu yok!"

"Partili olmayanlar burada ama partinin belediye başkanı oradan izliyor beni? Birinizi almayacağım yanıma..."

Ekrem İmamoğlu o otelde ne görüştü? Para kasalarıyla gizli toplantıya "bantlı" önlem.
    Ekrem İmamoğlu o otelde ne görüştü? Para kasalarıyla gizli toplantıya "bantlı" önlem.x (formerly twitter)
    Cumhuriyet TV (@TvCumhuriyet) on X
    https://x.com/i/status/1918646170101956674
  • Kendi tabanı bile gelmiyor mitinge, ÖÖ CHP'nin siyaset ve muhalefet anlayışını değiştirmesi gerektiğini hala anlamamış. CHP düzelmez.

• Yorumları böyle, ciddiye almak size kalmış

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.