Şimdi Ara

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
4
Favori
22.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meral Akşener'in 'hırsız' açıklaması 'Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin birer hırsız olduğunu anladığımızda...

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler
    İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberlerwww.cumhuriyet.com.tr
    Meral Akşener'in 'hırsız' açıklaması gündem oldu: 'Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin birer hırsız olduğunu anladığımızda...'
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/meral-aksenerin-hirsiz-aciklamasi-gundem-oldu-secilmesine-vesile-2193972

Akşener "Dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil" ifadelerini kullandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Hacı Abi, lappadanak partiliyim denir mi? ''Partili değilim emme'' diye başlıyordu herkes, şok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler
  • Belgelenen 1 suçu yok , diyanet işleri başkanının bile kullandığı jammerları para valizleri dediniz YALAN çıktı. Şimdi vay efendim kamera kapatmış 🤣 yok çünkü adam içeride şu belgelerle şunu yaptı diyebilen yok fezleke yok çamur at izi kalsın

Tutukla suç uydur yargısı işliyor

Bu saydıkların suçsa bu güne kadar 1 tane akp li belediye başkanı yargılandı mı alasını yaptı birçoğu, akp kurucusu c.baskanı yardımcısı bile itiraf etti, Melih ifadeye çağrıldı mı. Ne bu Ekrem alerjisi?! Baktın anketlerde durum felaket hemen dümen çevir koltuk gidiyor!!

Bu güne kadar Anayasa mahkemesi kararını tanımıyorum, milletin iradesine saygı deyimi ne oldu, millet iradesi her şeyin üzerindeydi

Koltuk sevdanız yüzünden bu ülke 10 günde %49 faizle borçlandığı 50 milyar doları kaybetti..

Bankamatikçilere bu cevap bile fazla ama

Hadi naş..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kameralar niye kapatıldığını açıklayabiliyor musun? Kameraları kapatmasa çantadaki jeammrsa ortaya çıkacaktı.Kamera kapatılmasında ki maç neydi hiç düşünüyor musun ?

Vay akp polisi ve savcısı demek suç olsun demek ha. Ülkede adalete güven yüzde 15 falan polise güvende bir o kadar düşük.

Acaba insanlar neden böyle düşünüyor nasıl çözülür yerine ülkenin yüzde 80'nini suçlu ilan ermeye çalışmak eminim bu sorunu çözecektir, Allah akıl fikir versin,

Ama isimleri dogru seçmişsin iki isimde sağlam akp'li seslendiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mayıs 2025; 12:37:42 >

Ben açıklayayım adamın daha önce eşiyle yemek yerken, kızı ile alışverişte, Kahraman 'da balık yerken videoları tamamen illegal şekilde yayınlandı,

Bununla ilgili suç duyurusunda bulundu hiçbir şey yapılmadı,

Üstüne bunun standart uygulama olduğu örneğin Özgür özel, bakanlarm İbrahim Kalın ve Meral Aksener içinde uygulandığı belirtildi,

Hadi naş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mayıs 2025; 12:48:18 >

Ülkede adalete güven var. Güvenmeyen,istediklerini yaptıramayan bir azınlık.

Bakınız,insanlar hukuki sıkıntısı olunca karakola,adliyeye koşuyor. Hergün mahkemeleri kullanan binlerce insan var. Demek ki halk adalete güveniyor.

Adalete güvenmiyorum diyenler sıkışınca karakola,adliyeye koşuyor. Adalete güven yok sloganı algı operasyonu.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ülkede adalete güven en iyimser ankette yüzde 30 çıkıyor,

Bence uyanın, başka nereye gidecek insanlar, başka şansları mi var? Belki ise yarar diye umuyorlar işte, birde kayıt altına alınıyor akp gidince savcı ve polis normale dönerse ellerinde belge olacak,

Allah Karakola ve Mahkemeye düşürmesin diyip durmaları neden acaba, halen algı diye düşünüyorsanız dediğim gibi Allah akıl fikir versin,

Aman ağır akp'liymişsin boşuna yazdım yok kabul et lütfen anlamsız,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mayıs 2025; 12:46:30 >
  • Ülkede adalet yok, bu söylem muhalefetin söylemi değil kendi söylemimdir. Bu ülkede adalet yok diyen muhalefet önce kendi içindeki partisindeki adalete bakacak, kendi yönettiği şehirlerdeki adalete bakacak.

Bu ülkede adalet yok demek gidip de CHP'ye oy atmayı gerektirmez. Ama bu ülkede gelir adaletsizliğinden tut birçok konuda adaletsizlik diz boyu. Adaletsizlik konusu ülkenin genel yönetim probleminden kaynaklanan bir sorun.

Senin işin istihbarat ve devlet güvenliği değil.
    Otel halka açık alan. Otel lobileri senin yatak odan değil,özel mülkün değil.
    Herşey çok güzel ortada.
    Otel meselesi Ekrem İmamoğlu`nun aleyhine. Otel odanda yaptıkların görüntülenemez, ama otel lobi kamerasını kapattıramazsın,otele kimler girip çıktı görüntülmesini kayıt edilmesini neden engeller Ekrem İmamoğlu?
    Herşey Çok Güzel Açık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Mayıs 2025; 12:48:7 >
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Kimin anketi birader. Anketlere göre Kemal Kılıçdaroğlu %69 Tayyip Erdoğan %31 idi.

Anketler kesin sonucu söylemez. Anketleri yapan kim. Sen ben gibi insanlar ofşs açmış anket yaptım diyor. Kaç kişiye soruluyor. 3 bin 5 bin kişiye.

Türk vatandaşı sayısı 85 milyondan fazla.

Seçimler daha yeni yapıldı yahu.

Akp`nin milletvekili saysı Chp`nin milletvekili sayısının 2 katından 2 fazla. Bu ne demek biliyorsunuzdur:

Akp'ye güvenen halk Chp'ye güvenen halkın 2 katından fazla.

Uydurma anketlerle algı kasmak sonuç vermez,sandıklar daha yeni sayıldı.

Sokaktaki 5 kişiden 3'ü Akp'ye 1'i CHP'ye inanıyor. Bu kadar..

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ben öyle bir anket görmedim siz görmüşsünüzdür. Zaten tüm büyük şehirleri AKP kazandı son seçimdede.

Kesinlikle haklısınız siz ne derseniz öyledir, yok kabul edin yazdıklarımı, anlamsız,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mayıs 2025; 13:0:37 >

Kanka, dezenfirmasyon başkanlığı imamoğlu'nun lüks arabaları haberi hakkında bir bilgilendirme yayınladı mı?

Herhangi bir işlem yapıldı mı?

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Yok o size özgü bir şey,

Fatih Altaylı ve Özgür Özel'in kendisi kaynaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mayıs 2025; 13:12:17 >
    Akp'ye güvenenler Chp'ye güvenenlerin 2 katından fazla yahu.
    Bu ne demek biliyoruz değil mi?

Sandık sonuçları en gerçek ankettir.

https://www.tbmm.gov.tr/sandalyedagilimi

• Colda kullanıcısına yanıt

Haber ile ilgili Ekrem İ. avukatları iftira davası açtı mı?

Ali Mahir'in dedikleri mi senin kaynağın?

O arabalar İmamoğlu ile ilgili değilse haber ile ilgili dava açılır. Henüz bunu yapan yok. Devam,haber doğru o halde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.