Şimdi Ara

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
4
Favori
29.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
  • CHP eski genel başkanlarının bir araya gelip bir karara vardığı ve bu kararı Özel ile Kılıçdaroğlu`na ilettikleri söyleniyor X`de
    Vardıkları ortak karar:
    Özel ve Kılıçdaroğlu beraber CHP'yi yönetsin. Özel, İmamoğlu'nun kontrolünden etkisinden çıksın. İmamoğlu'nun partideki etkisi sonlandırılsın.
    Kılıçdaroğlu ve Özel partiyi kısa zamanda seçime götürsün.

Sonuç olarak her yol Ekrem İmamoğlu 'nun betona gömülme örneğine varıyor.
    Ekrem İmamoğlu Memleket Partisinin başına mı geçer,yeni parti mi kurar.
    İçerden 20 yıl çıkamaz gibi de görünüyor yüksek suç şüphelerine ve itiraflara bakılırsa.

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN SÜREÇ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Haziran 2025; 20:30:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Özgür Özel emanetçilikten vaz geçerse Kemal Kılıçdaroğlu bir süre sonra Özgürü yer.

Bazı günahlar çok açık işlendi.

Delegelere rüşvet,hediye verilip oyunu satın alma işi o kadar açık görünür yapıldı ki. EK-İMM, Kılıçdaroğlu Genel Başkan olursa beni İBB başkanı adayı yapmayı bırak partide çaycı bile yapmaz korkusuyla delegeleri satın alma işini aceleyle açık açık yaptı.

Buna göz yumanlar baktılar EK-İMM kendisi zengin oluyor paylaşmıyor,önce uyardılar ama o kendini CB adayı ilan ederek rest çekti. Aklınca satrancı iyi oynadığını mat edeceğini sandı.

Kuma kafasını gömen deve kuşu misali suçun içine battığını delillerin ortaya çıkarılabileceğine inanmadı. Çok organize çalıştığını sandı ama yanına adamların sızdırıldığını anlayamayacak kadar sıradan bir zekaya da sahipti.

Kim ne derse desin,itirafçıların ifadeleri çelişkili değil ve resmin bütününü tamamlıyor.

Bu iş bitti.

İçerde kendini Cumhurbaşkanı olarak hayal ederek yaşayabilir.

Kılıçdaroğlu İmamoğlu`na acımaz,hatta cezalandırır.

Bence Kayyum atanacak Kılıçdaroğlu`na bırakılmayacak.

Bence Kılıçdaroğlu`nu kekliyorlar.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• CHP'li delegelerin ifadeleri Kurultayın iptali için yeterli olup olmadığına mahkeme karar verecek.

CHP kongresi şaibeli ve iptal edildi diyelim kayyım ve ya Kemal Kılıçdaroğlu gelse bile ben Özgürün yerinde olsam Ekrem'in stepneliğini bırakır kendim yürümeye bakarım.

CHP genel başkanı kimse potansiyel Cumhurbaşkanı adayı o olmalı. Cumhurbaşkanı adayı değil misin ? O zaman o koltuğu bırak.

Ben CHP genel başkanıyım ama ben yancılık yapmak için geldim. Çok enteresan bir vaziyet.

@OkumadanAlma

CHP'nin başında resmi olarak Özgür Özel beyfendi var ama aslında Ekosistem EK-İMM yönetiyor. Rüşvet verilerek delege oyu satın alınmış diye kurultay geçersiz sayıılırsa şaibeli kurultay sırasında Genel Başkan olan Sayın Kılıçdaroğlu tekrar başkanlığa devam edecek kanunen.
    Osimhen de gelirse partiyi kim yönetecek(?)
    hahaahaaa! 😃

Kusura bakmayın gülmemi engelleyemedim. Düşündükçe gülüyorum.

• - İzmir BB'ye yolsuzluk operasyonu başlatıldı..

Bugün İzmir’de yapılan şafak operasyonuyla aralarına önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP’nin İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da bulunduğu 157 kişi İZBETON ve diğer iştiraklerle ilgili gözaltına alındı.

İddialara göre İzmir’de başlayan operasyonları CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın şikayetleri üzerine yapıldı.

Gene CHP için bir hesaplaşma anlaşılan. İzmir Büyük şehir belediyesinin ISLAK İMZALI şikayet belgesi yayınlanmış.

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler
    İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberlerx (formerly twitter)
    MAH Ajansı (@mahajansi) on X
    https://x.com/mahajansi/status/1940010899567149103

KK'cılar ile İmamoğlu-Özel'ciler arasındaki kavganın yeni süreci bu. Kurultay davasının yansıması olarak görüyorum.

Gerçekten siyaset bilmiyor bu CHP'yyaa.

Parti için çatışmayı sokaklara dökerek TV kanallarında yaparak nereye varmaya çalışıyorlar gerçekten bilmiyorum.

Şimdi Kirli çamaşırları ortaya dökme sezonuda başlar. O bunu yaptı bu bunu dedi diye neler çıkacak bakalım ortaya. Sonra Halk neden CHP'yi seçmiyor derler. Sen daha kendi içinde uzlaşamıyon anlaşamıyon ki yarın öbürgün kazara iktidar olsan ülkeyi nasıl yönetecen bu iç karışıklıklar ile.

"Özgür Başkan bizi buraya çağırıyor, biz biber gazı yiyoruz ama o hiçbirimizin yanımızda olmuyor."

İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberlerx (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1940288148275438052

"İmamoğlu'nu nasıl savunduysak, Tunç Soyer'i de aynı şekilde savunacağız.."

gazeteci levent gültekinde benzer şeyleri söylemişti geçen gün.

Bunun beslediği binlerce troll ordusundan söz ediliyor! Bu paranın kaynağı nedir?

Saraçhane Bülbülleri ortadan kayboldu!

Kılıçdaroğlu'ndan umduğunu bulamadı!

unutulmaya yüz tuttu!

fazla kibrin sonu felakettir, derler!

Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en kibirli profili!

çok fazla mazlumun ahını aldı!

kurdukları "SİSTEM" adlı yapılanmayla tarihte görülmemiş rüşvet ve yolsuzluk çarkını yürütüyorlardı!

kendini dokunulmaz sandı!

köstebekler vasıtasıyla operasyonun geleceğini önceden haber alınca apar topar C. Başkanlığı adaylığı ön seçim tiyatrosunu düzenledi!

Böylece operasyon başladığında kitlesine ' tek rakibi olduğum için operasyon yedim' algısını yerleştirmeye başladı!

Bunda da kısmen başarılı olduysa da, en yakınındakiler itirafçı olunca yolun sonuna yaklaşıldığını artık o da anladı!

Bu kibir abidesi şeytana pabucunu ters giydirir, o kadar diyim:D

• İBB’ye yönelik yürütülen ‘mali suçlar’ soruşturmasında İmamoğlu’nun kasası olarak anılan Adem Soytekin’den sonra Soytekin’in güvenlik danışmanı Murat Erenler de itirafçı oldu...

Murat Erenler'in savcılığa verdiği ifade ise şu şekilde:

"Adem Soytekin’in talimatıyla Range Rover marka bir araç satın alarak, aracı KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un eşine teslim ettim."

"Yeşilpınar Kiptaş projesindeki toplantı odasında Adem Soytekin tarafından verilen çanta içindeki parayı bizzat Kiptaş A.Ş. Genel Müdürü Ali Kurt’a elden teslim ettim."

"Yeşilpınar Kiptaş projesinden yaklaşık 300 daire Soytekin’in sevgilisi Nezahat Kurt üzerinden Müge Deliler, Yıldırım Deliler ve Ulaş Yılmaz’a satıldı. Bir daire, Tuncay Yılmaz’ın eşine devredildi."

"İBB’ye yönelik operasyondan yaklaşık 1 ay önce İSTON A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yunus Bingöl, Adem Soytekin’den elden 250.000 Euro para aldı."

"Esenyurt Akros İstanbul projesinde, 17. kat 360 numaralı 1+1 home ofisi kurup Fatih Keleş’e verdik."

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Yalan iftiradır yaaa !!!

Hani belge hani kanıt . Nerde ispat ! Bunlar afaki şeyler hep yok elden para verdim elden şunu aldım flan dimi :)

"Esenyurt Akros İstanbul projesinde, 17. kat 360 numaralı 1+1 home ofisi kurup Fatih Keleş’e verdik." diyor (ne kadar boş ve kanıtlanması imkansız bir iddia dimi . Kimse gidip o projede 17 kat 360 numaralı daire kim bilemez dimi !)

Veya şu iddia hayatta kanıtlanamaz !

"Adem Soytekin’in talimatıyla Range Rover marka bir araç satın alarak, aracı KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un eşine teslim ettim." ( Ufakcık bir arama ile Ali Kurt'un eşinin arabası nedir nasıl almıştır çıkar dimi ! )

Veya isimler vermiş ama bu delil sayılmaz dimi ! KİPTAŞ 'ın açılımı nedir bilmeyenler için. ( İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, İstanbullu ve Yalovalı vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren özel bir şirkettir.) Ama adamın iddiaları ne Daireleri eşe dosta çevremize GEÇİRDİK diyor baksanıza.

"Yeşilpınar Kiptaş projesinden yaklaşık 300 daire Soytekin’in sevgilisi Nezahat Kurt üzerinden Müge Deliler, Yıldırım Deliler ve Ulaş Yılmaz’a satıldı. Bir daire, Tuncay Yılmaz’ın eşine devredildi."

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.