< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 1 Mayıs 2025; 15:21:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 1 Mayıs 2025; 15:21:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
- Muhalif gazeteci Levent Gültekin: "Tutuklamalar devam ediyor ve ben artık kimin doğru söylediğini bilemez duruma geldim..Mesela Murat Ongun'un eşi ile alakalı 45 milyonluk para transferi iddiaları gerçekse bir felakettir..Ben Ongun'un bunu yaptığınıda söyleyemem yapmadığınıda.." "Bu süreçte İmamoğlu adına iddia edilen lüks arabalar olayının yalan çıkmasınıda ben farklı değerlendiriyorum..Böylesi bir olay İmamoğlu'na yarayacağı gerçeği bilinmiyormu? Bu bilinerek yapılıyorsa bende derimki Erdoğan'a yaptıkları gibi bu tür olaylarla İmamoğlu'na mağduriyet yaratıp bir kahramanmı çıkarmak istiyorlar? Çünkü CHP'lier uğraşsalar bu kadar İmamoğlu'nu aklayamazlar..Bu mağduriyetlerdende İmamoğlu'nun adaylığını dayatmaya çalışıyorlar diyede düşünürüm..At izi it izine bu denli çok karıştı bu davada.." "Bence İmamoğlu davası giderek değişiyor, bazı iş adamlarına uzanacak dereceye evriliyor ve bir tasfiye sürecine giriliyor çünkü Erdoğan'ın yanında olupta aynı şekilde İmamoğlu'nun yanında duranlar var. Bu Erdoğan'ın sevmediği bir durum. İmamoğlu davasınada bu işadamlarıda dahil edilecek ve tasfiye olacaklar çünkü hem Erdoğan yanında durup hemde İmamoğlu tarafında yer alanlar Erdoğan için ihanet etmiş görülüyor. Bu yüzden çok işadamı, kalem müdürü vb isimler İmamoğlu davası sürecinde iddanameye girecekler, göreceğiz hep birlikte." "İmamoğlu 47 kere o otelde toplantı yapmış. İstanbul'da toplantı yapabileceğin 100 tane belediyenin konağı var. Neden hep o otelde? Otelin sahibi AKP'li..Metroda jammer kullanmayıp kapalı bir otelde kullanıyorsan, bu olmaz. Bu sadece saldırıyı önleme meselesi değil yani. Belli ki dinlenmek istemiyor. Peki neden diye sormadan edemiyorum?" ![]() |
| _____________________________ |
|
Yalnız AKP o seçime 6 ittifak ile girdi ve millet ittifakından 2 katı fazla oy almamas8na rağmen böyle bir tablo zaten ortaya çıkıyorsa bu sistemin ucube halkın temsil yetkisine karşılık vermediğinin göstergesi oluyor .. Demokrasi çok oy almış ben istediğimi yaparim diye birşey değil Başkanın elinde bulundurduğu ne olursa olsun tüm yurttaşların eşit sayıldığı yönetim biçimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Demek ki son yerel seçimde CHp ye güvenen halk AkP güvenen halkın iki katından fazla Bu ne demek biliyorsunuzdur Böyle uydurma daha önce de ülkenin aydınlarına Millî ordusuna yaptığınız kumpas gibi Önce suç bulup delil üretmeden insanları hapse tıkayarak milleti korkutacak sindirerek bir takım oyunlarla Ülkenin yerel yöneticilerine yalan iftira uydurma üretme suçlar gibi bk at izi kalsın kumpas cunta varı Algı kasarak sonuç alamazsınız sandıklar daha tekrar tekrar yeni sayıldı Çıkan sonuça rıza göstereceksiniz halkın iradesini kabul edeceksiniz etiririz gösteririz .l < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkiye Cumhuriyeti hazinesinde para kalmadı Yabancı yatırımcı kalmadı döviz kalmadı 30-40 TL oldu 1 dolar Euro Adalet kalmadı Yatıyor kalkıyor algı peşinde hala bu akp troller Gardaş artık en koyu AKP'li bile bu konulara bakmıyor lafını etmiyor onlar bile bıktı artık Türkiye Cumhuriyeti'nin MOBESE kameraları ile bile adamı akşam yemeğine giderken izliyorsunuz bu adam yolsuzluk yapar mı sizce? Bu kadar izlenen her adımı kayıt altına alınan adam o kadar aç mı? Aileden zengin bu adam gözüde aç değil ki az akıl mantık Bu konulara artık köyünden hiç çıkmamış Anadolu kırsalı inanıyor başka inanan yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Objektif muhalif yazar olmak böyle birşey. Ekrem İmamoğlu 'nun kimseye güven verdiğini sanmıyorum, çok yapmacık tavırları var, kendi yazarları bile Ekrem İmamoğlu'nun tavırlarından çok rahatsız. Hayır bir insan neden toplantı yapacağı otelin kameralarına bant çektirir? Neyi i gizlemeye çalışıyor bu adam? Birçok yerde Türkiye'nin dış politikasını da eleştirmişti , Türkiye'nin dış politikasını eleştirmek belediye başkanının yapacağı iş mi?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
CHP`nin oyu Akp`nin yarısı bile değil,Chp ben istediğimi yaparım diyor. Buna diyeceğiniz yok mu? Siz alışmışsınız,azınlk olup çoğunluğa hükmetmeye. Geçti darbe sopasının işe yaradığı o yıllar. Artık söz milletin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
Çorba içerken ceketine gömleğine bulaşıp ta elalame rezil olmasın diye kapatıyorlarmış kameraları olm, ne kötü niyetli adamlarsınız siz de yaaaa... |
|
Ekom çorbasını içerken üzerine çorba dökülür , millet görür diye kamera bantlamış.Buna inanan kesim var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 1 Mayıs 2025; 19:45:31 > |
|
|
Nasıl değil atsana sen matematik de mi okumadın Chomar koysana buraya seçim sonuçlarını ki ne oy almış . Seçimler kıstasda en son seçimlerde azgın azinlik oldunuz diye hatırlıyorum yanılıyor muyum Azgın azinlik olmasanız bu yaptığınız muhalefete azginliklarin sebebi nedir o zaman . diye sorarlar senin gibi Chomara haksız mıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayır sebebi burda Erdoğan neden kapattiriyorsa o yüzden kapatiyorlarmis . Sence haksızlsr mi böyle yapmakla . Özel'den Yerlikaya'ya: Ağzına o bandı koy - Diken https://www.diken.com.tr/ozelden-yerlikayaya-agzina-o-bandi-koy< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hadi ülkemizde siyasetçiler malesef vaadleri hakkına yalan söylüyorlar ama 3 kardeşi olan İmamoğlu neden 10 kardeşiz diye ailesi hakkında yalan söyler ki? KK hakkında mitomani iddiaları vardı sürekli yalan söylediği için, acaba eski İstanbul belediye başkanı İmamoğu da mı mitomani hastası acaba? |
|
Yaa söylediğinin saçmalığı şurdan BELLİ. Sadece son 6 ayda 42 Defa gitmiş o otele ve onlarca kez toplantı yapmış... Ama SADECE VE SADECE 3 toplantıda kameraları bantlamışlar. Hatta 1 tanesinde bantta kesmiyor peçete koyuyorlar :) Burada bir saçmalık var işte savunmaya çalışma 42 görüşmenin 42 sindede yapsa veya en az 23-24 tanesinde yapsa yani yarsından fazlasında kısmen dediğin doğru diyecem Adam Cumhurbaşkanlığına hazırlanıyor risk almıyor flan belki. Ama YOKK İşte hepsinde açık yok öyle bir kameraları bantlama işi. Not: Ayrıca bu kadar önemli kritik görüşmeye yapacak ise Belediye zaten bu otele çok yakın veya kendi oturduğu şahsi evde yakın GİDERLER ORADA RAHATLA İSTEDİĞİ GİBİ yaparsun. Neden Otel ! |
|