Şimdi Ara

Ekran sapıttı. Yardım lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardan çok iyi anlamam fakat size anladığım kadarıyla anlatacağım... Bende bir tane Lenovo B570 laptop var bunda intel ve nvidia olmak üzere 2 ekran kartı var. Normalde intel kullanıyorum. Oyunlarda felan nvidia'yı devreye sokuyorum(Kart okuyucunun yanındaki bir tuş ile). Son zamanlarda nvidia ekran kartını açmak için tuşa basıyorum ekranda her zaman olduğu gibi "Yüksek performanslı nvidia ekran kartı devreye girdi " yazyor fakat oyunları açmıyor, ekran kartı yetersiz diyor. Birde son zamanlarda bilgisayarı açtığım zaman ekran aşağıdaki resimdeki gibi oluyor.. Yardımlarınızı Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo586 -- 3 Aralık 2013; 18:07:23 >

• O tuştan sürekli açıp kapatmak belki zarar vermiş olabilir.
  • başka bir yolu yok. Üstelik çok sık kullanmıyoruz. Başka bir sorun olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo586

başka bir yolu yok. Üstelik çok sık kullanmıyoruz. Başka bir sorun olmalı.

Benim ipod'un kilit tuşu aç-kapa yapmaktan kopmuştu .Belki aynısı olmuştur diye düşünmüştüm
  • arkadaşlar yok mu yardım edecek birisi, oyunları açamıyorum. Autocad 2007 yüklemiştim. Oda açılmıyor, heralde bu sorundan ötürü olsa gerek
  • Gpu nun ramleri uvmus gibi gozukuyor.laptopi ilk actiginizda da bios ekranindaki goruntuler bu sekilde abuk subuk geliyorsa ramleri gitmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bios ekranına bakaraktan durumun vahimliği anlaşılabilir.Orada sorun yoksa bir türlü çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    bios ekranında normal, bir sıkıntı yok.
  • quote:

Arkadaşlar bilgisayardan çok iyi anlamam fakat size anladığım kadarıyla anlatacağım... Bende bir tane Lenovo B570 laptop var bunda intel ve nvidia olmak üzere 2 ekran kartı var. Normalde intel kullanıyorum. Oyunlarda felan nvidia'yı devreye sokuyorum(Kart okuyucunun yanındaki bir tuş ile). Son zamanlarda nvidia ekran kartını açmak için tuşa basıyorum ekranda her zaman olduğu gibi "Yüksek performanslı nvidia ekran kartı devreye girdi " yazyor fakat oyunları açmıyor, ekran kartı yetersiz diyor. Birde son zamanlarda bilgisayarı açtığım zaman ekran aşağıdaki resimdeki gibi oluyor.. Yardımlarınızı Bekliyorum

REST İN PEACE.

ÇOK ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMAL DONANIM HATASI. O KÖTÜ GÖRÜNTÜ HER SEFERİNDE GELİYOR MU?

• her seferinde değil ama genelde geliyor. 15-20 saniye sonra geçiyor.
  • quote:

her seferinde değil ama genelde geliyor. 15-20 saniye sonra geçiyor.

Ekran kartı fırınlama yöntemlerine girişmelisin.
  • driver güncellemeyi dene
  • vga girişi ile farklı monigöre bağla sorun devam ediyorsa sorun gpudan bunu çözmenin 2 yolu var birincisi fırınlama yöntemi 2.cisi pci kart ise değiştirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

vga girişi ile farklı monigöre bağla sorun devam ediyorsa sorun gpudan bunu çözmenin 2 yolu var birincisi fırınlama yöntemi 2.cisi pci kart ise değiştirmek

+1

• İçindeki nvidia ekran kartı bozulmuş yüksek ihtimalle

• Çok garip ilk kez karşılaştım ve hayrete düştüm o iki ekran kartının olma sebebi zaten bu olay bilindiği gibi laptopların harici ekran kartları cabuk bozulup bu hali alir masaüstünde intel hd kullanılmasının nedeni hem bu hemde güç tasarrufudur işlemci içerisinde yer alan bir ekran kartı bu şekilde nasıl bozulur? Dondum kaldım umarım biri çözümü yazar...
  • garantisi devam ediyor. Servise versem garanti kapsamına girer mi?
    şuan mesela görüntüsü normal bir şekilde kullanıyorum. Harıcı ekran kartını devreye sokmak için gerekli tuşa basıyorum. Herşey normal, hatta "nvidia ekran kartı güç ve performans optimize etmeye hazır" diyor. Yani devreye girdiğini söylüyor. Fakat oyuna girdiğimde ekran kartı yetersiz çıkıyor. Yani devreye girmemiş :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo586 -- 16 Aralık 2013; 15:17:06 >
  • driverları güncelledim. fakat gene aynı. Açılışta ekranda sorun oluyor 1-2 dakika sonra düzeliyor. Ama yinede harici ekran kartı devreye girmiyor...
  • quote:

garantisi devam ediyor. Servise versem garanti kapsamına girer mi?
    şuan mesela görüntüsü normal bir şekilde kullanıyorum. Harıcı ekran kartını devreye sokmak için gerekli tuşa basıyorum. Herşey normal, hatta "nvidia ekran kartı güç ve performans optimize etmeye hazır" diyor. Yani devreye girdiğini söylüyor. Fakat oyuna girdiğimde ekran kartı yetersiz çıkıyor. Yani devreye girmemiş :((

eğer laptop da kırık çıkık tarzı şeyler yoksa. servis sorun çıkartmaz. Hatta bir yakınım laptobu kırdı baya bir hasarlı idi servis hiç ugraşmadı direk değişim dedi. onunkide lenovo. hiç beklemeden servise verin derim.Bu resmide gösterin. zaten onlar test ettiklerinde görür muhtemelen. oyunlarda intel de kalıyor diyin. nvidia açılıyor gibi görünüyor ama açılmıyor diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 18 Aralık 2013; 10:48:08 >

• Hocam laptop olmasa sökün ekran kartını fırınlayın derdim ama laptopmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.