Şimdi Ara

Laptopumun Ekranı Bozuldu! Açılmıyor Bilgisayar. Çok acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece laptopum sağlamdı normal şekilde kullandım. Ancak sabah okulda sunum yapmak için gittiğimde laptopu açmak için tuşuna bastım ekran gelmedi. BIOS ekranı hiç gelmedi yani. Orta kısımda bir sabit siyah çizgi var diğer taraflar da sürekli hareket ediyor. eskiden bozum televizyon kanallarında olduğu gibi. Resimde ekledim buraya videosunu da çektim. Lütfen akaraşlar bi bilgisi olan varysa yardım lazım.

Laptop: HP Pavilion DV2620et
    İşletim sistemi: Windows 7

Düşme vb bir olay olmadı yani ekranı falan kırıldı desem ama bi anlam veremedim.. Garantisi devam ediyor sanırım 2-3 ay daha avr 2 yıl olamsına. Garanti kapsamına girer mi acaba. Ona göre yarın götürebilirim Anakara da HP servisine...

Laptopumun Ekranı Bozuldu! Açılmıyor Bilgisayar. Çok acil yardım lütfen

• garantiye gönder bence ekran kartında bir problem var..yalnız garantiye göndermeden önce kullandığın işletim sistemi felan yazılımlar orjinal olsun ki garantiye gittiğinde sen başka işletim sistemi felan yükledin diye orjinalliğini bozdun diye bahane bulmasınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: choxexy

garantiye gönder bence ekran kartında bir problem var..yalnız garantiye göndermeden önce kullandığın işletim sistemi felan yazılımlar orjinal olsun ki garantiye gittiğinde sen başka işletim sistemi felan yükledin diye orjinalliğini bozdun diye bahane bulmasınlar..

İyi güzel diyorsun da bence ekran kartında değil problem: Ekran kartı olmasa bile bi bilgisayar görüntüyü gösterir ki. Sadece kaliteli görüntü alamazsınız diye biliyorum. Daha sonra orj işletim sistemi kurun diyorsunuz, ben bilgisayarı hiç açamıyorum ki. Nasıl kurmamı beklersiniz? Tabi orjinal bir işletim sistemini nerden bulacaz o da var.. Yanında vermemişlerdi ki..

Sanırım bu gidişle garantiye kesin gidecek de dur bakalım hayırlısı....

• Sunum yapacaktım diyorsun...O zaman bilgisayarının görüntüsünü başka ekrana vermeyi biliyorsundur.
    Hiç öyle denedin mi?Belki ekran bozulmuştr da ekran kartı sağlamdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Sunum yapacaktım diyorsun...O zaman bilgisayarının görüntüsünü başka ekrana vermeyi biliyorsundur.

Evet mantıklı o. Dediğinizi de denedik ancak olmadı. Fazla da zamanımız yoktu tez sunuyorduk işte hocalar beklemeyince bakamadık pek: Ancak daha önceeden de bu bilgisayarda bazı projeksiyon aletlerinde çalıştıramamıştık o yüzden de çalışmamış olabilir diye düşündüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel26

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Sunum yapacaktım diyorsun...O zaman bilgisayarının görüntüsünü başka ekrana vermeyi biliyorsundur.

Evet mantıklı o. Dediğinizi de denedik ancak olmadı. Fazla da zamanımız yoktu tez sunuyorduk işte hocalar beklemeyince bakamadık pek: Ancak daha önceeden de bu bilgisayarda bazı projeksiyon aletlerinde çalıştıramamıştık o yüzden de çalışmamış olabilir diye düşündüm..

Yani sonuçta hangi parça bozuksa üstesinden gelemeyeceğin bir sorun gibi duruyor.En iyisi garantiye göndermek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım aynı sorun bizim şirkettede çıktı hp pavillion modellerinde sık rastlanan bi sorundur laptopunu garantiye gönder yenisi ile değiştiriyorlar hemen
  • ekran kartı sorunu gibi duruyor servisi en doğru seçim olur bencede
  • Benzer bir sorunla ben de karşı karşıyayım. Win7 yükledikten sonra bilgisayarda donmalar meydana gelmeye başladı. Bilgisayar donuyordu. Kapatma tuşuna uzun süre basıyordum kapanıyordu. Sonra açmak için tekrar bastığımda gri bir ekranla karşılaşıyordum. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüm. Bu yüzden win xp yükledim. Aynı sorunla karşılaştım yine. Garantiye göndereceğim zaman bulabilirsem. Benimki sizin bilgisayar gibi hiç açılmamazlık yapmıyor ama biraz zorlanınca takılıyor. Sorunumun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum.

Ek: Bilgisayarım Acer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Mustafa -- 12 Kasım 2009; 16:11:05 >
  • Evet sanırım bana garanti yolu göründü:) Yarın HP Teknik Servisine götüreceğim şahsen.. Teknosa'dan almıştık oraya da götürebiliyoruz da o zaman tamir süresi uzun sürer. Hemen halledilsin. Ancak şu an da kafama takılan şey, işletim sistemi orjinal olmadığı için bahaneler uydurabilirler mi ki? Ancak bence işletim sistemiyle hiçbir alakası yok. Çünkü BIOS falan hiç açılmıyor... Hiçbir yazı vs gelmiyor...

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sonucu yine burda sizlerle paylaşacağım..
  • Kardeş aynı sorun bende de oldu. Problem neymiş değiştirdiler mi yoksa tamir edip göndediler mi.. laptopun hdd bozulmuştu garantiden yeni geldi. 2 gün geçti bu sefer ekran gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1o9d8e9

Kardeş aynı sorun bende de oldu. Problem neymiş değiştirdiler mi yoksa tamir edip göndediler mi.. laptopun hdd bozulmuştu garantiden yeni geldi. 2 gün geçti bu sefer ekran gitti

Merhabalar. Geçmiş olsun. Ben burda yazmayı unutmuşum da siz mesaj yazınca mail geldi:) Ürünü götürdüm ben yaklaşık bir hafta sonra geri gelmiş. Anakartı değiştirmişler komple. Yani kağıtta öyle yazıyordu:) Yani düzeldi sorun yok. Birde ben ısınmadan şikayetçiydim onu da yanında söylemiştim fanı da değiştirmişler şükür artık ısınmıyor:) Sizin de ısınmadan sorununuz varsa söyleyin mutlaka.

Yani garantisi bitmeden hemen görürün HP yapıyor ücretsiz.

Faydalı olabildimse ne mutlu. İyi geceler...
    Saygılar

• Merhaba çok teşekkür ederim.. Dediğm gibi garantiden yeni geldi ısınma sorunu falan halletmişler. 2 gün oldu geleli garantiden bugün de ekran gitti... Yardımcı olduğun için teşekkür ederim......İyi geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1o9d8e9

Merhaba çok teşekkür ederim.. Dediğm gibi garantiden yeni geldi ısınma sorunu falan halletmişler. 2 gün oldu geleli garantiden bugün de ekran gitti... Yardımcı olduğun için teşekkür ederim......İyi geceler...

Rica ederim.. İyi geceler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.