Bursa Endüstriyel Mutfak
Bursa'da endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı yapmaktayız. Ürettiğimiz paslanmaz mutfak ekipmanları nakliye ile tüm Türkiye'ye ve yurt dışına gönderilmektedir. Yemekhane, hastane, okul ve fabrika mutfakları müşteri potansiyelimizin yoğun olduğu alanlardır.
Bedelli askerlik indirim bekleyenler az gelin
|
Bedelli Askerlikte İNDİRİM bekleyen var mı?
Benim gibi indirim bekleyenler varsa sizlere bir tavsiye vereyim, birlik olursak sesimizi duyurabiliriz. Biraz önce Cimer ve Ak parti resmi web sitesinden dilekçe yazdım. Ak partiye yazdığım dilekçe aşağıdadır. Siz de indirim bekliyorsanız, benzer bir şeyler yazarak destek olabilirsiniz.
Alıntı
metni:Bedelli askerlik hizmeti sürekli hale gelmeden hemen önce(2018-2020 yılları arasında) 15 bin TL ödeyerek birçok vatandaşımız bu hizmetten faydalandı. Fakat aradan 3 yıl bile geçmeden 45 bin TL(yaklaşık) oldu. Üstelik bu ücret memur maaşıyla doğru orantılı olarak her yıl artıyor. 15 bin TL ödeyerek bedelli hizmetinden faydalananlar ile 45 bin TL ödeyecek kişiler arasında %300 fiyat farkı oluşmaktadır. Halbuki TÜİK verilerine göre 2018-2021 yılları arasındaki enflasyon(TÜFE) sadece %58 olarak görünmektedir. Yani 2018 yılındaki 15 bin TL, bugün 23 bin TL'ye tekabül etmektedir. Bu durumu göz önüne alarak bedelli askerlik ücretinde bir düzenleme talep etmekteyim. Yapılacak veya yapılmayacak bir düzenlemenin 2023 seçimlerinde vereceğim oyu tamamen değiştireceğini belirtmek isterim.
NOT: Bedelli askerlik olumsuz yorum yapacak olanlar varsa boşuna kendini yormasın. BEDELLİ askere gideceğimi gururla söylüyorum. Vatan sevgisi sadece askere gitmekle olmuyor, istediğiniz eleştiriyi yorumu yapın zerre umurumda olmayacak
Hafif Ticari Önerisi?
Merhaba, daha önce genel bir konu açmıştım fakat ticari araç olmasına karar verdik.
Az yakan(uzun yolda) ve yürütme maliyeti ucuz bir araç bakıyoruz. Dacia Dokker Tüplü modeli beni cezbetti fakat sizlerinde görüşlerini almak isterim. Dizel veya tüplü olabilir.
Yakıt : Farketmez
Fiyat Aralığı : Maksimum 170.000
Donanım: Farketmez, gerekirse kapalı kasa bile olabilir. Sadece yol gitsin, az yaksın ve parçası pahalı olmasın yeter.
Merhaba, günlük 200 km uzun yol yapacağım. Şehir dışı yolda bu şartlar için en az yakan ve parçası(yürütme masrafı) en düşük olan aracı arıyorum. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum
Not: ticari araçlar da olabilir
"Mobil Ödeme" Anketi
Daha önce anketime yardım istemiştim, sağ olsun forumdaki arkadaşlar yardımcı oldular fakat istediğim sayıya erişemedim. Yaklaşık 100 kişiye daha ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Son 120
Merhaba DH üyeleri. Akademik anketim için 120 kişiye ihtiyacım var. Rica etsem anketimi yanıtlayabilir misiniz?
Not : soruların birbirine benzemesi normal bir durum, akademik araştırmalarda veri analizi yapmak için böyle yapılır. Lütfen aldırış etmeyin :)
Uludağ neden bu kadar pahalı?
Merhaba, daha önce üniversite okurken Erzurum'da birkaç kez kayak yaptım. Bursa'da yaşıyorum, bu sene Uludağ'a gitmek istedim fakat pek bilgim yok. İnternetten telesiyej fiyatlarına baktım günlük 175 TL yazıyor. Erzurum'da 80 TL gibi bir fiyatı vardı, burası çok pahalı.
Telesiyej olmadan kayak yapılmıyor mu? Arabayla çıkılan pistler var mı acaba(yan yollardan vs). Bu kadar para verip de kayak yapmam, ben zengin birisi değilim. Konu hakkında fikri veya bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
Akademisyenlere Neden Destek Verilmiyor?
Akademik bir araştırma yapıyorum. Verileri anket yöntemiyle toplamam gerekiyor fakat 1 aydır sadece 250 kişiye ulaşabildim. Sizlerden ricam şu anketimi doldurmanız. Sorular birbirine benziyor lütfen bu duruma takılmayın, araştırmalardaki anket soruları böyle oluyor(olmak zorun). 384 kişiye ulaşmam gerek, lütfen az çok demeden destek veriniz
Anket Konusu : MOBİL ÖDEME YÖNTEMLERİNİN BENİMSENMESİ
Esnaf neden ses etmiyor?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 455
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 59.329 (Bu ay: 459)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 267 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic