Şimdi Ara

Ekran kartımda lhr var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım Palit 3060 Dual lhrsi olup olmadığını merak ediyorum Ekran kartımda lhr var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcanagtas12 -- 8 Aralık 2021; 14:53:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• basit kartı tak gpu'z'den bak LHR olup olmadığına 3060'lar %99 LHR geliyor

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Peki lhr kilidi kaldırılmış driver yüklersem işe yarar mı

• yigitcanagtas12 Y kullanıcısına yanıt
  • Rtx 3060 larda iki tip LHR var, yazilimsal ve yenileride gpu üzerinde... Yazilimsal olani insider windows ile beraber nvidia nin 470.05 idi galiba, yaniliyorda olabilirim, kurulunca lhr falan kalmiyordu, 41-45mh kaziyordu kart. Lakin simdi V2 ler cikti onlarin durumu böyle degil, gpu üzeride de kilitli... Ama bunu Kartin isimlendirmesinde belirtmeleri lazim. Asus rtx 3060 dual V2 gibi... Ama ülkemizde bunu yapmayabilirler. Güvenim yok. Seri numarasindan tanimak icin bir cok kart almis olmak veya alanlardan ögrenmek lazim ama ben bilmiyorum, almadim. Eger kutunun üzerinde mühür yoksa ac bak, gpu z görüntüsü at bir bilen cikar heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bios lhr v2

• Kartınız RTX 3060'lar özelinde LHR V2. Ekran kartımda lhr var mı ? 

GPU kısmındaki yazıyı okumanız yeterli şu an için (son GPU-Z update ile beraber getirildi).

Biraz daha eskiden olsaydı; Release Date kısmı hiç sürücü bile kurmadan durumunu gösterirdi (May, 2021 vb. olmayacak). Veyahut v470.05 NV driver kurulup/kurulmadığı kontrol edilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 8 Aralık 2021; 1:41:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok tatlı hard lhr bir kart gpu z de gpu kısmından görülüyor.

• Adamin attigi ss de lhr yaziyor zaten. Programa inanmayip burdaki insanlara mi soruyosun

• GPU-Z görüntüsünü atmani istemistim, iyi yapmissin ana konuya ilistirmissin lakin "güncelleme" seklinde belirtmemis, bana da ayrica haber vermemissin. Yanlis anlayanlar olabilir. Gpu z de kocaman LHR diye yaziyor, hani bu bahsettigim ikinci LHR yani donanimsal olan, yazilim ile cözülmeyenden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.