Şimdi Ara

EKRAN KARTI DRİVER SİLSEM NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 ekran kartım var 2 ekran kartının da driverini silsem yine çalışır değil mi? Görüntü olur yani bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın silicem ve amd sitesinden tekrar yüklücem olur mu?

• RedOxygen R kullanıcısına yanıt
    Ben nvidia nın driverlarını silip bir daha yüklemiştim ama sildikten sonra bilgisayara kapa aç yapmamı söylemişti arkadaşım.Bilgisayar tekrar açıldığında driverları yükledim sorun çıkmadı.
  • evet silersen de goruntu gelir ama oyun oynanmaz.iki kart derken ayri makinelerde iki kart mi yoksa tek makinede mi crossfire seklinde?kartlarin modellerini yaz surucu linki atayim ben sana amd'nin sitesinden.modelleri bilmiyorsan su programdan resim atabilirsin sag ust kosede fotograf makinesi simgesi var basarsan resim alir program hatta nete de yukler upload to free... tusuna basarsan.

https://www.techpowerup.com/downloads/2718/techpowerup-gpu-z-v0-8-9
  • Aynı makinede 2 ekran kartı var da ben hangisinin fotosunu çekeyim

• Kardeş orda mısın? bekliyim mi?
  • beni haberdar etmek istiyorsan cevap tusuna basman lazim sag ustte yoksa haberim olmaz.crossfire degilmis senin sistem notebook hem harici karti var hem de islemcinin icinde gpu var ayri ayri surucu kurulmuyor bunlara diye biliyorum tek surucu kurdugunda zaten ikisine de kuruyor ama burasi notebook bolumu degil tam da bilemiyorum 3 gpu enable diyor mesela orasini anlamadim ucuncu ne diye.14.4 cok eski surucu kullaniyorsun sen o surucuyu sil bunu kur 16.6.2 yazan.lakin win8 kullaniyorsan bu surucuyu kuramazsin 8.1 olmasi lazim 8'e destegi kestiler 8.1'e yukseltmen lazim.

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows+8.1+-+64

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada dxdiag da ekran kartım AMD Radeon HD 7640G + 7670M Dual Graphics 4GB belki işine yarar diye söyledim
  • 8.1 yüklücem tmm ne kadar sürer
  • Ya Windows 8 mağaza bölümünde 8.1 e güncelleyin yazıyoda nasıl geçicem girdiğimde oyun fln çıkıyo ya da internet sitesinden mi yüklücem
  • Buldum tmm
  • magazadan guncelleniyor benim bildigim 8.1 ne kadar surer bilemiyorum.win10 da kurabilirsin uzerine 8.1 olmuyorsa.bu exe'yi indirip calistirip bu makineyi yukselt diyorsun gerisine karismiyorsun.

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

programlarini dosyalarini silmiyor win10'a yukseltiyor ve 29 temmuza kadar bedava yukseltme yani key vs girmiyorsun.
  • 10 önerir misin ben fazla beğenmedim ya 8.1 yapıcam sence nasıl
  • 10 kurmanın tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bikaç dkdır %64 de değişiklikler uygulanıyor diyo bekliyim mi?
  •  EKRAN KARTI DRİVER SİLSEM NE OLUR?
  • Devam etti tmm
  • Windows 10 yüklüyorum onun ayrı linki varsa onu atar mısın yoksa bu 8.1 işe yarıyo mu
  • Buldum tmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.