Şimdi Ara

Ejder Kapanı (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome

Arkadaş filme gitmiş ve söylediğine göre Nejat İşler toplam 1 dk oynuyormuş. Ama afişte ismi ve koca bir yüzü var Doğru mu bu?

(Not:Filmi izlemeye niyetim yok.)

enaaaa bende uğur yücel var kenan var nejat işler var manyak film olucak diyodum

Hakikaten Niye afişte kocaman resmi var konuk oyuncu yazabilirlerdi yada tüm oyuncuların ismi geçtikten sonra ''ve nejat işler'' yazabilirlerdi

• en kısa zamanda seyredecem
  • bugün seyrettim beyendim dogrusu
  • Kabadayı'ya göre nasıl? Bu filme gitmeyi düşünüyorum ama yorumları görünce kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

Kabadayı'ya göre nasıl? Bu filme gitmeyi düşünüyorum ama yorumları görünce kafam karıştı.

kabadayı bu filmden en az 3-4 gömlek üstün bir film..
  • Beğenmedim ya,

Yukarda bazı arkadaşlar demiş, yok bu türklerin çektiği ilk seri katil filmi mazur görmek gerek falan.

Bak buraya yazıyorum, Bu forumda,

Şimdiye kadar bu konuyla ilgili çekilmiş dizi, film ne varsa %90 ını izleyen bir arkadaş,

Az biraz da yeteneği varsa, bu filmdekinden eminim çok daha iyi bir senaryo yazar...

Birde ben bu berrak tüzünataçı güzel sanardım, bu filmde aslında o kadar da güzel olmadığını gördüm
  •  Ejder Kapanı (2010)

Bobiler'den
  • Filmin sonu bence ; katil başta Kenan olarak belirtildi ya hani , aslında Nejat ama ; Nejat estetik operasyonla Ezel olmuş böyle bağlanmalıydı ben hiç beğenmedim.

Ben inanamıyorum bu filmi beğenmeyenlere ya.Nesini beğenmiyorlar merak ediyorum , yok konu çok sıradanmış falan filan , başka nasıl olacak ki ? Daha iyi senaryo yazarmış falan filan arkadaşlar Türk sinemasında bence önemli bir film , şu ana kadar çekilen en iyi aksiyon filmi bence.

Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu'nun sevişme sahnesi nasıl çekiliyor acaba merak ettim ?!
  • eee ne de olsa büyücülü,vampirli film olmadığından beğendiremeyiz türünün tek örneği olan bu Türk filmini çocuklarımıza...

Yahu herşeyi geçtim, film iyidir kötüdür onu geçtim ama yıl 2010 ve bu ülkede bu zamana kadar bunun benzerinde 1 film daha çıktı mı! Çıkmadıysa bu tarz bir filme destek olup, daha iyileri gelsin diye teşvik edeceğimize halen garip şeylerle çamur atma derdindeyiz...
    Bi de gelip "işte sonunu ben tahmin ettim ehehehehehe " gibi şeylerin mühim mi olduğunu sanıyorsunuz Allah aşkına! (Kesinlikle bu forumun yaş ortalaması çok küçük sanırım)
    Yahu 4-5 tane kaliteli Amerikan polisiye-gerilimi izleyen herkes bunun sonunu tahmin edebilir zaten.Önemli olan bu değil.
    Önemli olan Türk sinemasının ilk defa bu işe layıkıyla girmesi,sağlam abzürt olmayan bir şekilde bu kapının açılması...

Aferin bize,böyle yapmaya devam edelim...
    Yapımcılar daha çok kakalarlar Türk halkına M.Ali Erbil-Peker Açıkalın türü saçma komedileri , çünkü adamlar da diyor ki "ver Türk halkına bu filmleri, ancak bundan anlarlar, neyine onların Polisiye Gerilim! başka türü at çöpe!

Sonra kimse ağlamasın Türk sinemasından iyi film çıkmıyor diye, ancak Dram ve saçma komediler tutuyor işte bu şekilde...

Tüm bunlardan sonra filmle ilgili yorumum ise;

Açıkçası beklediğimden çok daha iyi bir film çıktı.Oyuncu performanslarını anlatmaya gerek yok zaten.
    Filmde benim en sevdiğim unsur ses-efekt-kamera çekimleri ve müziklerdi.
    Amerikan filmlerinden farkı olmayan bu yönüyle; Gerilim‚ tüm bu argümanlarla ancak bu kadar iyi yansıtılırdı...

Mükemmel bir başyapıt mı?
    Tamam değil.
    Ama yıl 2010 ve bu zamana kadar Türk sinemasından hala bu tarzda bir film çıkmamışsa;
    lütfen sizden rica ediyorum bu filmi önce sinemada izleyin‚ verdiğiniz her kuruşa değecektir naçizane garanti ediyorum.

Biz böyle filmlere gidelim‚destek olalım ki yapımcıları da teşviklendirip Drama-Abzürt Salak Saçma Komedi odaklı Türk sinemasından farklı türleri de görmeye başlayalım.

Sözün özü son senelerde izlediğim en iyi Türk filmlerinden biriydi.

Filmi izlemeyenlere tek önerim, benim yorumum dahil hiçbir yorumu kaale almayın, sadece bu filme sinemada gidin ve görün diyorum gerçekten iyi,kaliteli,etkileyici bir film olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 5 Şubat 2010; 17:53:31 >

• Beklediklerimin çok çok altında bir film. Sonunu ben şahsen tamamen sallama da olsa tahmin ettim. Senaryo kimi yerlerde zorlama diyaloglarla süslenmiş, gereksiz espriler(!) vardı. Uğur Yücel çok çok kötü rol yapmış maalesef. Tek göze batan doğal olarak Kenan İmirzalıoğlu. Eğer Nejat İşler daha etkin olsaydı eminim bu film tamamen farklı olurdu.
  • Bi de halen farklı türlerdeki filmleri birbirleriyle kıyaslama gibi yanlış bir şey yapılıyor.

arkadaş KABADAYI filmi bir DRAM filmi, evet benim de hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.

EJDER KAPANI ise POLİSİYE-GERİLİM filmi.

"Yok Kabadayı üstündü,yok Kabadayı daha iyiydi" gibi cümlelerle bu iki türü birbiriyle aynı kefeye koyup, kıyas yapmak kadar saçma bir şey olamaz.
  • Güzel filme benziyor. İzlemeliyim.Teşekkürler.
  • Bizim milletimiz çalıntı olmayan avatar ı yere göğe sığdıramıyor ama bu filme hemen dexterdan araklamışlar diyor..Oda güzel.
  • ben sevdim filmi bazı arkadaşlar Türk filmi olsun da eleştirelim modundalar yazık ..
  • çok orjinal bir film değildi ama keyifle izledim yapanların eline sağlık. bir tek şu sevişme sahnesi kafama takıldı fazla gerçekçi olmuştu acaba nasıl çektiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Bi de halen farklı türlerdeki filmleri birbirleriyle kıyaslama gibi yanlış bir şey yapılıyor.

arkadaş KABADAYI filmi bir DRAM filmi, evet benim de hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.

EJDER KAPANI ise POLİSİYE-GERİLİM filmi.

"Yok Kabadayı üstündü,yok Kabadayı daha iyiydi" gibi cümlelerle bu iki türü birbiriyle aynı kefeye koyup, kıyas yapmak kadar saçma bir şey olamaz.

Aynen arkadşaım çok güzel yazmışsın

Bu filmi daha seyretmedim fakat sürekli kabadayı ile karşılaştırıldığını görüyorum bu aynı testere ile slumdog millionaire filmilerini karşılaştırmak gibi bişey

Hem sırf komedi çekiliyor deniyor hemde bu tür filmler çıktığında kabadayı daha iyiydi yok şu film daha iyiydi bu film daha iyiydi deniliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sf_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

filmin sonu keşke öyle olmasaydı çünkü öyle olması değiştiriceğine sıradanlaştırmış filmi çok benzer son gördük çünkü ama yinede başarılı sayılırdı bence.
    Fakat Uğur Yücel in konuşurken sesini bi garip yapmasına cidden anlam veremedim tırmaladı resmen kulağımı.

Acayip kasmışdı kendini filmin başından sonuna kadar kasıntılı oynadı durdu rolünü arkadaş birde orijinal bi şeyler yapın yav onlarca filmden diziden esinlenmiş durmuşlar,

Bişey bilmediğini bari bu kadar belli etme..Yok neymiş herkes birbirinden alıyormuş..Eğer burdan yola çıkarsak 1500 lü yıllara kadar gitmek zorunda kalırız..

Eylemi,

• cok merak ediyorum bu filmi
  • Filmin 4 gün sonra DVD'si çıkıyor...

Sinemada izlemiştim ama arşive de katmak istiyorum açıkçası...
  • Ejder Kapanı | 2009 | DVDRip.XviD raflardaki yerini aldı

2 gün erken geldi internete
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.