Şimdi Ara

Ejder Kapanı (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuncular

Uğur Yücel (Asayişler Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı) , Kenan İmirzalioğlu (Cinayet Büro Amiri, Başkomiser) , Nejat İşler (gazi komando) , Ceyda Düvenci (pavyon kadını) , Berrak Tüzünataç (stajyer polis)

Konusu ve Hakkında

Uğur Yücel, senaryosunu Kubilay Tat’ın yazdığı yeni filmi “Ejder Kapanı”nın çekimlerine başladı.

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği “Ejder Kapanı”nda Yücel, aynı zamanda Asayişler Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı’nı, Kenan İmirzalioğlu Cinayet Büro Amiri’ni, Nejat İşler gazi komandoyu, Berrak Tüzünataç stajyer polisi canlandırıyor. Uğur Yücel’in daha önce Sibel Can’a önerdiği, ancak Can’ın özel sebeplerden dolayı kabul etmediği pavyon kadını rolünü ise Ceyda Düvenci oynuyor. Polisiye - gerilim tarzında olan sinema filmindeki aksiyon sahnelerine Fransa’dan getirilen özel bir ekip teknik destek veriyor. Aksiyon sahneleri Luc Besson tarafından çekilecek ve ayrıca bu sahneler için Fransa’da özel arabalar tasarlandı. İstanbul’da çekilen filmde kalabalık figürasyon ekipleri de görev alacak.

EJDER KAPANI FOTOĞRAFLARI

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

EJDER KAPANI GÖSTERİM TARİHİ: 22 OCAK 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 20 Ocak 2010; 14:54:17 >

• Uğur Yücel'le Kenan İmirzalıoğlu da baya beraber çalışıyorlar yahu.
    Luc Besson falan diyor. Epey emek harcayacaklar galiba. Hadi bakalım.
  • kapalı çarşının çatısında aksiyon sahnesi çekmişler diyolar tuğlaların üstünde bazı fotoğraflarda o da var.

bakalım baya ilginç bi film olacağa benziyor.
  •  Ejder Kapanı (2010)
     Ejder Kapanı (2010)
     Ejder Kapanı (2010)
     Ejder Kapanı (2010)
     Ejder Kapanı (2010)
     Ejder Kapanı (2010)

• Berrak Tüzünataç, Kenan İmirzalıoğlu'yla yatağa girince...

'Ejder Kapanı' filminin çekimleri olaylı başladı. Rol gereği Kenan İmirzalıoğlu'yla yatağa giren Berrak Tüzünataç, alkollü geldiği seti dağıttı...

KENAN'IN SEVGİLİSİ ROLÜNDE

Yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı 'Ejder Kapanı' adlı filmin çekimleri İstanbul'da sürüyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol oynadığı filmde Nejat İşler ve sevgilisi Berrak Tüzünataç da rol alıyor. Filmde Başkomiser Kenan İmirzalıoğlu'nun çaylak polis sevgilisini oynayan Berrak Tüzünataç, oldukça zorlandı. Rol gereği İmirzalıoğlu'yla sevişme sahnesi olan Berrak, ağlama krizine girdi.

TELEFONLA NEJAT'I ARADI
    Sete alkollü bir şekilde giden Berrak'ın, sevişme sahneleri çekildikten sonra Ankara'da başka bir filmin çekimlerinde bulunan sevgilisi Nejat İşler'i telefonla aradığı söyleniyor. Bir ara setten çıkıp, hüngür hüngür ağlayarak bu sahnelerden pişmanlık duyduğunu haykıran Berrak'ı teselli etmek ise sevgilisi Nejat İşler'e düşmüş.

• Uğur baba oynuyorsa üzerinde durmak gerekir,
  • merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destere (2008)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu Nejat İşler'e nedense kıl oluyorum.
    Berrak'ta yazık ediyor kendine... O kadar hoş bir bayan ama ayyaşın teki oda...
    Tamam içersin de, 24 saat öyle gezmenin mantığı nedir?
  • Kadro güzel de konu çok sıradan olmuş yine. Kurgu güzeldir umarım.
  • Yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı Ejder Kapanı'nın çekimleri devam ediyor. Aksiyon sahneleri Hollywood filmlerinı aratmıyor.

5 milyon TL bütçeli filmin aksiyon sahnelerini Jean Claude Lagniez çekmeyi kabul edince, zor sahneleri filme koyan Uğur Yücel'in Galata Köprüsü'nde yapılan çekimlerde kendisinin bile yüreğinin ağzına geldiğini itiraf etti. Çekimlerde 3 adet özel yapım Mercedes kullanılırken bir araç pert oldu.

Bir gazeteyle yaptığı röportajda Ejder Kapanı'nın Amerikan filmlerini aratmayacak bir aksiyonu var diyebilir miyiz?' sorusuna Uğur Yücel ''Kesinlikle! Filmde arabalar nasıl uçtu, içinden o adamlar çıktı hala anlamadım. Bazı sahnelerde benim bile yüreğim ağzıma geldi! Kovalamaca sahneleri çok heyecanlıydı. Otomobil diğer otomobillere rağmen adeta havada uçuyor, Gülhane'de yol kapanıyor diğer araçları sıyırıp, geçiyor. Galata Köprüsü açılırken otomobil köprüden karşı kanada uçarak atlıyor. Anlatırken bile tansiyon çok yüksek bu sahnelerde! Galata Köprüsü'nde ayrılan kanatlar arasında uçan otomobili çekmeyi ben istedim. Jean Claude Lagniez 'Hemen uygularız' dedi. Hiçbir isteğimizi geri çevirmediler. Aksiyona o kadar vakıflar ki; 'Hemen organize olalım, hazırlanalım' diyerek bütün aksiyon taleplerimizi kusursuz uyguladılar. Filmin ilk başlarında senaryoda 'Ve araba köprüden atlar' diye bir sahne yoktu. Jean Claude, film için buraya gelmeyi kabul edince bu sahneleri sonradan içine koyduk. 'Madem böyle bir ustayla çalışacağız, bari tadını çıkaralım' dedik.'' cevabını verdi.

GALATA KÖPRÜSÜNDEN RESİMLER

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Ağustos 2009; 18:51:15 >

• Kenan İmirzalıoğlu'nun Kabadayı'daki oynuculuğu mükemmeldi, Nejat İşler'e de silah ve asilik yakışıyor. Bakarsınız B13 gibi bir film çıkar karşımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Kenan İmirzalıoğlu'nun Kabadayı'daki oynuculuğu mükemmeldi, Nejat İşler'e de silah ve asilik yakışıyor. Bakarsınız B13 gibi bir film çıkar karşımıza

çıkmasına çıksında b13 gibi olması biraz hayal olur bizimkilerde o çeviklik ve yeteneğin olduğunu sanmıyorum
  •  Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

Ejder Kapanı (2010)

• Bu kenan imirzalıoğlunun olduğu her film tereddütsiz sinemada izlenir kardeşim.

Sabırsızlıkla bekliyorum ki uğur yücel ve nejat işlerinde rolleri süper olmuş.
  • fragmanı yetersiz buldum niyeyse
  • Yeni Fragman

• Yeni fragman güzeldi, bu filmden bi cacık olur; bu arada cesedi göndere çekmek de iyi bir psikopatlık, yaratıcı, sevdim Yalnız filmin ismi çok özenti yahu, daha orjinal bir isim bulanilirdi, neyse önemli olan içerik.
  • Ben beğendim, Sağlam film ;)
  • Uğur Yücel'in yazı tura çok iyiydi benim gözümde Kenan ve Olgun Şimşek gibi iki ayrı şahane oyuncuyu biraraya getirmiş müthiş bir film yapmıştı keşke burdada Olgun'u görseydik...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.