Bildirim
Eight Days @ PS3 Exc.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
4. resimde arabanın stop lambasında nasıl bi kurşun izi var ya sanki metale sağlanmış kurşun -
quote:
Orjinalden alıntı: power512
4. resimde arabanın stop lambasında nasıl bi kurşun izi var ya sanki metale sağlanmış kurşun
çok güzel yakalamışssın.
bende bişiler var diyodum ama -
Bu iptal edilmemiş miydi -
valla böyle bir oyun çıkacaksa gerçekten muhteşem :) ne kadar gerçekçi hareket ediyor o adamlar ya :) fakat bu video dışındada birşey yok elimizde. -
Ya arkadaşlar bu trailer verileli 2 yıl oldu yani o arabanın lambasının öle olması normal düzeltmişlerdir merak etmyin
quote:
Orjinalden alıntı: OTACON
Bu iptal edilmemiş miydi
Hayır iptal edilen Killing Day 'di -
Bu oyun o videodaki gibi olsun. ah neler olur neler -
bu oyun videodaki oynanışı sunsun olay olur olay -
oyun videodaki gibiyse muthis bir oyun -
Güzel ve zevkli bir oyun olacağını düşünüyorum. Bu tip Tpsler orta halli bile olsa zevk vermiştir.. Aralıkta çıkması çok geç ama 1 ayda bitiririz artık ne yapalım.. -
Hiç ses seda olmayan bir oyun daha.Açıkçası heyecan verici bir video izlemiştik.Ama o grafikler olabilir.Yani artık olabileceğine inandım..Ama bu resimler çoook eski.Bakıpta yorum yapılması saçma bence -
Video Kesinlikle Oyun İçi Değil !!! -
oyuniçi deilse crosshair mermi ssayısı vs.. nasıl görünüyor? -
Grafikler kesinlikle olabilir yani yapılamayacak birşey değil. Ama o animasyonlar ve o gerçekçilik, atmosfer aynı şekilde olursa vallahi millet ps3 e saldırır -
ve olacakta asla umutsuzluğa kapılmayın!!!sony bu konuda cok hassas... -
quote:
Orjinalden alıntı: fearfactory
ve olacakta asla umutsuzluğa kapılmayın!!!sony bu konuda cok hassas...
sony bu animasyonlar yüzünden killzone u bile 2007 sonuna erteledi, o yüzden çok uğraşıyorlar,
aynı @fear ın dediği gibi -
quote:
Orjinalden alıntı: fearfactory
ve olacakta asla umutsuzluğa kapılmayın!!!sony bu konuda cok hassas...
-
CGI bu, emin olabilirsiniz. Böyle bir oyun mekaniği mümkün değil çünkü şuan için ve şuanki kontrol kavramı ile. -
quote:
Orjinalden alıntı: BigBoSs ®
CGI bu, emin olabilirsiniz. Böyle bir oyun mekaniği mümkün değil çünkü şuan için ve şuanki kontrol kavramı ile.
orası doğru da motorstorm a %70 yaklaşılmış ise buna da ondan az olmaz heralde -
Grafiksel olarak mümkün.
1 yıl önce olsa imkansız derdim ama şimdi mümkün diyorum, çünkü umut verici yapımlar ile karşılaştık. Yine de %100 bu grafikleri yakalayabileceklerini sanmıyorum. Animasyon/oynanış olarak bu videonun birebir gerçek olamayacağına ise kesinlikle eminim.
Benzer içerikler
- ps4 yön tuşları ile oynama
- ps5 kutu ölçüleri
- ps3 cd okumuyor
- ps4 türkçe karakter yazma
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- en iyi ps5 oyunları
- en iyi hayatta kalma oyunları
- uncharted 5 ne zaman çıkacak
- god of war xbox
- ps5 kırıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X