Şimdi Ara

Eight Days @ PS3 Exc. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her oyunu Crysis ile karşılaştırmak moda oldu.. Boşverin Crysis'i yahu Doom3ü de çıkmadan methediyorlardı.. Doom3 oldu Dumur3
  • Hort...

Yahu beyler kusura bakmayın konuyu hortlattım ama daha güncel tarihli bir "Eight Days" konusu da bulamadım.

Nerede kaldı bu oyun? 2008'in ilk çeyreğinde çıkacak denildi kaç kez, hala bir video bile yok.

E3 2006'daki herkesi dumur eden videonun üzerinde vuruldum bu oyuna fakat ondan sonraki video haricinde ne bir resim ne video ne bir ses kaydı hiçbirşey yayınlanmadı. Kaç gündür bu oyunu düşünüyorum. Gelişimi ile alakalı bilgisi olan var mı acaba aranızda? Varsa ve paylaşırsa çok sevaba geçer vallahi.

Not: E3 2006'dan sonra bir video daha yayınlandı, Halka kapalı ortamda sadece seçkin dergi editörleri izleyebildi bu videoyu (allem ettim kallem ettim buldum ben gerçi videoyu ). Videoda bir grup insan Colorado'daki bir silah tüccarından birkaç silah aldılar, sonrasında otomobille uzaklaştılar. Silah tüccarı kafasına silahı dayadığında ekran karardı ve oyunun logosu girdi. İntihar girişimi olacaktı sanırım. Neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnn2 -- 11 Ocak 2008; 18:37:44 >

• Bu oyunda yalan oldu...
  • 7 ay geçmiş nereden buldun bunu...Bir de paylaşın bakalım şu kısıtlı görüntüleri...
  • Oynanışı,grafiği aynı videodaki gibi olsun ben bişey demiyorum.
  • bu oyunda yalan oldu.... bir sony clasiği göster ama elletme...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

7 ay geçmiş nereden buldun bunu...Bir de paylaşın bakalım şu kısıtlı görüntüleri...

Oyun kütüphanesinden .

Ya o videoyu elimde olsa kesinlikle paylaşırdım. Buldum demişim yukarıdaki mesajımda, biraz şaibeli, yanıltıcı olmuş, kusura bakmayın. Video'nun içeriğini öğrendim sadece. Onlarda yukarıda yazdıklarım işte.

Bu arada "öyle bir video yok, sıkıyor puşt" diyebilirsiniz içinizden, şöyle bir şey buldum.

"A second trailer has been released, but has not been shown to the general public. It details a group of people buying guns in Colorado from a masked dealer. They then drive off, leaving the dealer with a pistol, which raises to his head. The screen goes black at that point, but it is most probable that the dealer committed suicide."

Yazının kaynağı:http://en.wikipedia.org/wiki/Eight_Days

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnn2 -- 12 Ocak 2008; 2:18:39 >

• ps3 almak için ii bi sebep sayet böle bi oyun çıkarsa
  • Oyundan cok uzun zamandır ses seda cıkmıyor sanırım yalan oldu gitti halbuki güzel bir yapım olucaktı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

bu oyunda yalan oldu.... bir sony clasiği göster ama elletme...........

bence ps3ü sat, bu tarz mesajlarından da kurtulalım. alet yakışmıyor sana, onu da söylüyüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood Theory -- 12 Ocak 2008; 3:06:12 >
  • resimler ölmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

quote:

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Bence bu oyun videodaki gibi gelmesi imkansiz adam masanin ustunden kayip camdan atliyor,adama bu komutlari nasil verecegiz?

Gears of War' da da tek tuşla yapıyoruz. Aynı şey...

Bu arada o mükemmel denen Crysis' den birkaç SS. İlk resimde ki kaplamaya bakın, ikinci resimde ki gölgelere... Oyun sanki ben bir balon yapımım der gibi geliyor.
    Varsın Eight Days' de o kadarcık hta olsun. Ki gerek hayattada o ışığa ateş etsenz ne göreceğinizi sanıyorsunuz anlamıyorum. Işıkların içi de gridir sonuçta. Bence olması gerektiği gibi olmuş videoda.
     Eight Days @ PS3 Exc.

Eight Days @ PS3 Exc.

Off arkadasim biktim senden yaw birak git bu forumu gozunu seviym...Fake alip durma veletlik yapmayacam diyon yine gelip yaptigin hacetlige bak.

arkadaşım o crysis görüntüleri oyunun pre pre pre beta versiyonundan sen ne diyosun ya

• quote:

gecikme olmassa 2007 Aralıkta piyasada olması bekleniyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

gecikme olmassa 2007 Aralıkta piyasada olması bekleniyor...

• Güzel hortlatma :D yalnız sony aldı başını gidiyor her hafta ex çıkar durumlrı oldu yani..
  • Neredeyse Aralık 2009' a geldik hala yok
  • Oyunun ilk videosunu izlediğimde -hoş, bir videosu var zaten - dibim düşmüştü. Film fragmanı gibiydi.
  • Oyun iptal edileli aylar oluyor.
  • patladı bu patladı
  • Neden iptal edildiğini hiç anlamıyorum. oyunun yeni bir animasyon ve oyun içi videosu yayınlandı şu an oyunun 3D animatörü tarafından.

tam anlamıyla kusursuz ve aşmış görünüyor oyun içi video. hani bizi bizden alan CGI videosu vardı ya, ondan hiçbir farkı yok resmen..

http://scrawlfx.com/2008/11/eight-days-looked-insanely-good-so-why-was-it-cancelled
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.