Şimdi Ara

Ehliyet sinavina gireceklere tavsiye var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugune kadar etrafimda araba olmadigi pek kullanma sansim olmadi sadece kursta basladim kullanmaya. Pazar gunu sinav var ilk sinavda aptalligima kaldim paralel park esnasinda. Cok hafif egimli yere paralel park yaparken stop ettirdim arabayi, sadece debriyaj kullanarak kaldirmak istedim dubalara yada kaldirima carpmamak icin yavas geleyim diye o sira biraz gerildim frene falan bastim stop etti dogal olarak.

Simdi pozisyon aldiktan sonra gaz vererek gelcem riske girmemek icin. Ilk kavrama noktasini bulup, frenden ayagimi cektikten sonra hafifce gaz verip gelsem ayagimi yarim ceksem debriyajdan o sekilde pek problem olmaz sanirim ? Bir daha kalmak istemiyorum girdigim guzergah zaten lanet bir yer surekli trafik oluyor dur kalk dur kalk stres yapiyor acemi insan

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..

• Dizel arabayı stop ettirmek büyük bi başarı işin şakası tavsiye versekde bi faydası olmaz özel ders al araba sürmek beceri ister çünkü ben sana anlatsamda onu uygularken göstermek lazımki hemen kavra.
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Varsa tanıdığınız onun aracında trafik olmayan yerlerde alıştırma yapın veya sürücü kurslarının trafiğe kapalı yerlerinde de alıştırma yapabilirsiniz. Benim ikamet ettiğim yerde sürücü kursu yerinde ücretsiz kendi aracınla alıştırma yapabiliyorsun.
  • olay aracı kaldırmak istop ettirmeden durdurmak burada bitiyor yoksa düz yolda zaten gidiyorsun aynaları kontrol et sinyal vermeyi unutma ama ayaklarının alışması için bol bol pratik yapman lazım yokuşta dur kalk yap park çalış çünkü park ederken stop ettiren de çok oluyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.