|
|
Anadolu Yakası'nda Kız Arkadaşına Direksiyon Eğitimi Verebileceğin Alanlar
Kız arkadaşına direksiyon eğitimi vermek istiyorsan Anadolu Yakası'nda birçok seçenek mevcut. İşte göz önünde bulundurman gereken bazı alanlar:
Bu alanlarda genellikle aşağıdaki olanaklar mevcuttur:
Kız arkadaşına direksiyon eğitimi verirken, güvenlik her zaman öncelik olmalıdır. Eğitimi sakin ve kontrollü bir ortamda vermeye özen göstermeli ve kız arkadaşının ilerlemesini sabırla desteklemelisin.
Anadolu Yakası'nda direksiyon eğitim alanlarını ararken "anadolu yakası direksiyon eğitim alanı", "anadolu yakası araba kullanma yerleri", "direksiyon eğitim alanı", "maltepe araba kullanma yeri", "direksiyon çalışma alanı", "maltepe sürücü eğitim alanı" ve "pendik araba sürme yerleri" gibi anahtar kelimeleri kullanabilirsin.
|
_____________________________ |
|
Bu sitede yer alan yazılar bana aittir ve şahsım dışındaki herhangi bir kişi ya da kurumun konumunu, stratejilerini veya görüşlerini temsil etmez.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Burada eğitim yapılacak sahamı var yoksa park alanı olarak kullanılan alanmı. Eğitim yapmak serbesmi bilgi verirseniz çok sevinirim bende ehliyeti olmuyan cocuğuma eğitim vermek istiyor tekrar teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
traffic monster is loading.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 5 Aralık 2020; 11:42:41 > |
Boşver verme. |
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
Tabi ki Pendik pazar alanı. |
|
Bu alan hala aktif midir? |
|