Şimdi Ara

Ehliyet sınavı için kurs devam zorunluluğu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede olduğum için kursa katılma şansım pek yok. Kayıt olup gitmesem, sınavlara girsem bir sorun olur mu? Devam zorunluluğu var mı?

• çoğu yerde öyle zaten b ehliyet almıştım onun derslerine hiç girmedim direk sınava girdim.3 ay önce a2ye yazıldım 2 hafta sonra sınav var adamların yüzünü bi yazılırken gördüm bide hangi okulda gireceğimi öğrenmek için görecem.Derse girmeyecem mi nasıl geçecem sınavı dedim telefonda internetten çıkmış sorulara bak dedi zaten sadece motordan girecen dedi. öyle yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

çoğu yerde öyle zaten b ehliyet almıştım onun derslerine hiç girmedim direk sınava girdim.3 ay önce a2ye yazıldım 2 hafta sonra sınav var adamların yüzünü bi yazılırken gördüm bide hangi okulda gireceğimi öğrenmek için görecem.Derse girmeyecem mi nasıl geçecem sınavı dedim telefonda internetten çıkmış sorulara bak dedi zaten sadece motordan girecen dedi. öyle yani

Teşekkür ederim hocam
  • Bana denilen olayda 5 gün devamsızlık hakkın var eğer gelmezsen kurstan atılırsın
  • 13 Nisandaki Sınava Girmem Pek Mümkün Değil Sanırım Kursa Şimdi Yazılsam

A2 Ehliyet İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrenye -- 9 Nisan 2013; 12:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Üniversitede olduğum için kursa katılma şansım pek yok. Kayıt olup gitmesem, sınavlara girsem bir sorun olur mu? Devam zorunluluğu var mı?

ben nisanda girdim sınava trafik hocası gelirseniz sizin açınızdan iyi olur okuyarak öğrenemezsiniz ama gelmezsenizde kimse size niye gelmiyosunuz diye sormaz demişti (hepsini biliyodum zaten) ilk yardımla motordan zorlanabilirsin ama bilmiyorsan ilk yardım dan 5 tane yanlış yaparsan kalıyorsun sakıncalı bir durum

20 dersin 5-6 tanesine katıldım
  • Şuanda Sürücü Kursu'nda devam etmekteydim ve devamsızlık durumu yok bizde.Gelmediğimiz günde veya geldiğimiz günde direk İdare imzayı atmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç kursa gitmeden yazılı sınavı geçtim direksiyonu da geçersem tamamdır ondan sonra aynı işlem a2 için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.