Şimdi Ara

Ehliyet sınavı sonrası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazar günü ehliyet sınavına gireceğim. Sınavı geçtiğim takdirde dosyayı sürücü kursuna olan taksit bitmeden alamıyormuşuz gibi şeyler duydum. Ne kadar doğrudur acaba? Ayrıyetten pazar günü sınavda nelere dikkat etmeliyim?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kursta senet var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Kursta senet var mı

Kurs ücreti 1200tl idi, 6 takside böldürdüm. Arkadaşım taksit bitmeden dosya vermezler dedi

• ben ekim ayında taksit bitmeden dosyamı almıştım. Sınavda rahat ol ve kendine güven yeter.

• Sinavda heyecan yapma yeter

• Ben de 25 martta 18 olucam en erken ne zaman girebilirim bu ehliyet sınavına

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

Ben de 25 martta 18 olucam en erken ne zaman girebilirim bu ehliyet sınavına

18 yaşını doldurmadan kursa kayıt olamazsın.

Kayıt olduktan sonra da tahmini 1.5-2 ay içerisinde ehliyeti alırsın.

@TheEagles Sınavı geçmiş olsan bile Arkadaşının dediği gibi kurs parayı almadan dosyayı vermeyebilir. Onu kursa sorman lazım.

Arabayı kesinlikle stop ettirme, düzgün park et, ilk arabaya bindiğinde emniyet kemerini tak, koltuğu ve dikiz aynalarını kendine göre ayarla, yola çıkarken aynaları kontrol et, aceleci olma, gözetmenler kıl değilse sınavı geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartından böldürdüysen sorun olmaz, zaten kurs, ücreti almış. Senet vs. ileyse vermeyebilirler çünkü dosyayı aldıktan sonra kursla bir işin kalmıyor.
  • Hocam siz senet veya kredi kartı ile ödeme yaptıysanız dosyayı vermeleri lazım. Sonuçta hukuken parayı ödemişsiniz.

Sınavda da önce koltuğu sonra yan ve dikiz aynalarını ayarlayın. Daha sonra araç çalışır vaziyette mi diye rolanti göstergesine bakın. Araç çalışmıyorsa vitesi boşa alıp çalıştırın.

Vitesi 1'e atın ve araba çok bağırmadan 2'ye atın. Diğer viteslerde de aracı dinleyin vitesi ona göre atın. Araç durmadığı sürece kesinlikte vitesi 1 atmayın. Çok hızlı ve seri kullanmayın. Gaza ve frene basarken ortalamayı tutturmaya çalışın az veya çok basmayın.

Sınavda size bişey sorarlarsa kesinlikle arkanızı dönmeyin en fazla dikiz aynasından bakın ama bence hiç bakmayın.

Hata yaparsanız kesinlikle heyecanlanmayın hatalar insanlar içindir insanlar ne hatalar yapıyorda yüzleri kızarmıyor sakin olun.

Ben, Allah'ın izniyle ilk deneme de ehliyetinizi alacağınıza inanıyorum👍😇.

• valla bize vermiyeceklerdi zor aldık taksitler eldendi
  • Herkese verdiği bilgiler için ve motivasyon konuşması yapanlara teşekkür ederim. Aranıza bir sürücü daha katılmış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 22 Ocak 2017; 19:37:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.