Arkadaşlar Merhaba, 2021 Ağustos ayında ehliyet kursuna yazıldım Eylül de dersler başladı Ekim de yazılı sınavdan 92 aldım, Kasımda Direksiyon dersleri başladı buraya kadar her şey normal , tüm ehliyet kurslarımı böyle bilmiyorum , ama hocalar gerçekten kötü bir eğitici öğretici olarak bu şekilde insanlara davranmaları bir hoca koluma vurdu o kadar kötü yanı anlatım tarzlarına kadar, evet sabır isteyen işleri var evet bir sürü insanla uğraşıyorlar evet işleri çok zor ama insanların heves ve isteğini kirmamalari gerekiyor insanları arabadan kursdan sogutmamalari gerekiyor üniversite mezunuyum derece ile mezun oldum ama bu direksiyon sınavı gerek hocaların öfke kontrol mekanizmalarının çalışmamsi gerek benim çok aşırı heyecan panik yapmam , ilk dersde daha iyi araba sürüyordum , şuan ikinci direksiyon sınavından kaldım ben hakkımı kesinlikle helal etmiyorum orası ayrı bir konu ama en azından dosyam yanmadan ehliyetimi almam lazım arkadaşlar sizler nasıl davrandiniz ehliyeti alirken üç de yada dört alayim artık nefret geldi su kursdan dosyası yanan arkadaslar yardımcı olabilir misiniz? Bu arada ilk sınavda stop tan kaldım ikinci sınavda araba rampada geri geri gidiyor diye kaldım derslerde daha iyiydim heyecan yapınca her şey kalıyor kırmızı ışıkta bile geçene komisyon sınavdan geçirmiş ama beni geri geri gittim diye her iki sınavda da daha park alanına bile gelemeden bıraktılar :( Bu arada bugün bir com sektör de denetleme yapılırken, mesela mağazalarda gizli müşteri var satış danismanlarina not veriyor , yada bir çok sektör çağrı merkezleri arayıp denetleniyor, ehliyet kurslarında MEB tarafından denetlenmeli özellikle direksiyon dersleri verilen eğitim çok kötü, insan parasıyla rezil oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |