< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ehliyet sınavı

-
-
Istop ettirme geçersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazılı mı araba sürmeli olan mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıli sınav hocam
Yazılı
Garip şeyler sorabilirler ama geçilir
Youtubeden videolarina bak hocam bir iki saat
Bakayım hocam eyvallah
Yazılı çok kolay ama çıkmış sınavları çöz bi. Ayrıca 0 bilgi ile sıçabilirsin hani bi trafik levhalarına bak en azındna ya da sürücü kursu kitabını göz üstü bi tekrar et mutlaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 29 Ağustos 2021; 19:42:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıkmış soruları çöz zaten aynısını soruyorlar
Direksiyon sınavı ne zaman hocam?
2 3 tane çıkmış çöz ben öyle geçtim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam geçilir ama yine de bakmadan gitme. ben youtubeden 3 tane soru videosu izledim 2x hızda ileri alarak, 96 aldım sınavdan. izlemesem de geçerdim ama 84-86 gibi bişey alırdım muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesmee -- 29 Ağustos 2021; 19:44:7 > -
Eylül sonunda ehliyet alcaksın dediler ama bilmiyorum ne zaman
hocam eylül'ün ilk haftası meb yazılı sınava sokuyor. ardından 7 8 saatlik bir sürüşe çıkıyorsun onun ardından gittiğin yer bu çocuk direksiyon sınavına hazır diyor hafta sonuna sınava giriyorsun sanırım yazılı sınava girdikten 2 hafta sonra falan direksiyona girersin
-
Şu kadar net söyliyim. Yazılı sınavda eğer beyinden engelli bir insan değilsen hiç çalışmadan da geçersin.
-
çalışmadan 88 mi ne aldım, salağa sorar gibi sorular var. tabii ki çalışmak daha iyi olur ama okuduğum şeylerin hepsini unutacağım zaten, doğru düzgün bir eğitim yok.
-
Örnek sorulara bak yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi ben 4 defa sınava girdim 3 ünü kaybettim. En son kuzen var benim sanayiden online çıkmıs soruları çözersen kazanabileceğimi söyledi sağolsun 4. seferde ehliyet sınav soruları çözerek sınavı kazandım.
-
Yalan söyleme bu sitenin sahibi sensin reklam yapıyon :D
En Beğenilen Yanıtlar

Yalan söyleme bu sitenin sahibi sensin reklam yapıyon :D |
Benzer içerikler
- gsb den mesaj geldi ne yapmalıyım
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- problemler nasıl halledilir
- altuğ güneş kimdir
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X