Şimdi Ara

EYÜP B TYT MAT TOPLU PDF BİRLEŞTİRİLMİŞ HALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
9.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplu pdf yazmış ama pdfler ayrı ayrı video video
    hepsini birden çıkartıp spiralletmek istiyorum. sizde var mı?

• Merhabalar evet toplu pdf drive linki paylaşıyorum. Birincisi şöyle yaparsınız: dosyaları indirirsiniz tek tek. Sonra bir flash bellekte dosya oluşturup kırtasiye gbi değil de düzgün fotokopi özalit işiyle uğraşan genelde üni yanlarında olan ofsetlere gidip usbyi verirsiniz zaten onlar otomatik dirkt birleştirp çıkartıyor ya da ipadde notablitiy veya internete pdf birleştir yazıp birleştireblrsiniz. Ben birleştirmek için vakit ayıramıyorum inşallah bi boşluğumda birleştirip karekod koyacağım. Ama zaten yeni videolar ve pdfler gelince yine ek yapmak zorunda oluyorsunuz.
    Yapay Zekanın Yanıtı

EYÜP B TYT Matematik Toplu PDF Birleştirme

TYT Matematik sınavına hazırlananlar için Eyüp B'nin hazırladığı kaynaklar, kapsamlı içerikleri ve kaliteli soruları ile oldukça değerlidir. Bu kaynakları tek bir PDF dosyasında birleştirerek daha rahat ve verimli bir çalışma programı oluşturabilirsiniz.

Eyüp B'nin Geometri, Matematik ve Ayt Matematik konularında hazırladığı PDF belgelerini birleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• İlgili PDF'leri Topla: Öncelikle, konuya göre sıralanmış Eyüp B Geometri PDF, Eyüp B Matematik PDF ve Eyüp B Ayt Matematik PDF belgelerini toplayın.
    • PDF Birleştirme Yazılımı Kullan: Adobe Acrobat veya Smallpdf gibi bir PDF birleştirme yazılımı kullanarak topladığınız PDF'leri tek bir dosyada birleştirin.
    • Dosyayı Düzenle: Birleştirilen PDF dosyasını isteğinize göre düzenleyebilirsiniz. Örneğin, bölümler arasında ayraçlar ekleyebilir veya konulara göre içerik tablosu oluşturabilirsiniz.

Birleştirilmiş Eyüp B TYT Matematik Toplu PDF, tüm konuları kapsayan kapsamlı bir çalışma kaynağı olacaktır. İçerdiği sorular ve çözümlerle sınav hazırlığınızı destekleyecek ve başarı şansınızı artıracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bulamazsan herhangi bi uygulamadan birleştirebilirsin. Ben xodo kullanıyodum da güzeldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar evet toplu pdf drive linki paylaşıyorum. Birincisi şöyle yaparsınız: dosyaları indirirsiniz tek tek. Sonra bir flash bellekte dosya oluşturup kırtasiye gbi değil de düzgün fotokopi özalit işiyle uğraşan genelde üni yanlarında olan ofsetlere gidip usbyi verirsiniz zaten onlar otomatik dirkt birleştirp çıkartıyor ya da ipadde notablitiy veya internete pdf birleştir yazıp birleştireblrsiniz. Ben birleştirmek için vakit ayıramıyorum inşallah bi boşluğumda birleştirip karekod koyacağım. Ama zaten yeni videolar ve pdfler gelince yine ek yapmak zorunda oluyorsunuz.

• Telefonda Combine Pdf adlı uygulama var
    Bilgisayar da ise PDF Binder var

İkisininde kullanımı ve yüklemesi çok basit bunlardan yapabilirsin

• eyw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.