Şimdi Ara

KPSS lisans sınavından memur olunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öğretmenlik okuyorum bu sene son senem seneye mezunum. öğretmenlik yerine girdiğim kpss sınavından memur olabilir miyim? olabiliyorsam hangi puan türünden

    ya da lise kpss sine girsem aldığım puanla tercih yapabilir miyim? yapamam diye biliyorum çünkü lisans mezunları liseden yapamıyor galiba



    _____________________________
  • B kadrolar için bildiğim kadarıyla P3 puan türüyle 4001 kodlu mesleklere bakmanız gerekiyor. 4001 tüm lisans mezunlarına açıktır; Devlet Hava Meydanları İşletmeleri de en iyi seçenek olur.
    _____________________________
    maybe i only exist in your mind
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pij harvey

    B kadrolar için bildiğim kadarıyla P3 puan türüyle 4001 kodlu mesleklere bakmanız gerekiyor. 4001 tüm lisans mezunlarına açıktır; Devlet Hava Meydanları İşletmeleri de en iyi seçenek olur.

    saolun hocam biraz araştırdım. bilgisayar işletmenliği gibi seçenekler de var
    _____________________________
  • kamu kurumları 2014 yıl içinde geçen yılki kpss puanı ile 1 merkezi yerleştirme daha yapacak. artık bu bizim için son şans haberi burada okudum artık ne kadar gerçekçidir bilmiyorum.
    http://www.personelalimim.com/kamu-personel-alimi-memur-alimlari-2014/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moontella -- 15 Aralık 2013; 17:06:02 >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oglım_aşortman_gey

    öğretmenlik okuyorum bu sene son senem seneye mezunum. öğretmenlik yerine girdiğim kpss sınavından memur olabilir miyim? olabiliyorsam hangi puan türünden

    ya da lise kpss sine girsem aldığım puanla tercih yapabilir miyim? yapamam diye biliyorum çünkü lisans mezunları liseden yapamıyor galiba
    quote:

    Orijinalden alinti: oglim_asortman_gey

    ögretmenlik okuyorum bu sene son senem seneye mezunum. ögretmenlik yerine girdigim kpss sinavindan memur olabilir miyim? olabiliyorsam hangi puan türünden

    ya da lise kpss sine girsem aldigim puanla tercih yapabilir miyim? yapamam diye biliyorum çünkü lisans mezunlari liseden yapamiyor galiba


    en az 88 puan alan tüm 4 yyllyk lisans mezunlary memur olabilirler. daha yüksek puan alanlar daha kysa zamanda atanyrlar. 88 alyrsanyz 4. atamada atanyrsynyz.
    _____________________________
    27fatih nickli üyeye dikkat edin. toplu alım yaptığını söylemediği için avantajix iadesini alamadım. özel mesaj ile durumu anlattığımda ise hatasını kabul etmedi.




  • Dostum kusura bakma öğretmenlik okuyormuşsun ve yazarken yaptığın hatalar gerçekten ilginç. Bir öğretmenin yazısı mümkün olduğu kadar yanlışsız olmalıdır. Sen ise kpss sınavı yazmışsın kpss kısaltmasında zaten sınav kelimesi mevcut. Ayrıca lise kpss 'ye giremediğin gibi oradan atandığını farzedersek derece ve kıdem olarak çok geride başlarsın.
    _____________________________
  • hocam siz lisanstan girince , lisans bitirenler açıkta kalıyor.
    _____________________________
    http://fotokopion.com/ AÖF Çıkmış Soruları cevaplı olarak, indirip, 7/24 erişebilirsiniz. Murat Yayınlarını temin edebilirsiniz.Bu site ile ilgili çok sayıda kullanıcıdan olumlu yorum alınmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyinn31

    Dostum kusura bakma öğretmenlik okuyormuşsun ve yazarken yaptığın hatalar gerçekten ilginç. Bir öğretmenin yazısı mümkün olduğu kadar yanlışsız olmalıdır. Sen ise kpss sınavı yazmışsın kpss kısaltmasında zaten sınav kelimesi mevcut. Ayrıca lise kpss 'ye giremediğin gibi oradan atandığını farzedersek derece ve kıdem olarak çok geride başlarsın.

    kardeşim makale yazmıyoruz sonuçta böyle şeylere takılanları anlayamıyorum. konuşma diliyle yazıyorum istemiyorsan okuma. anlatım bozukluklarına dikkat etmiyorum, yazım çok kötü, trakyalı sayılırım konuşurken h leri yutuyorum. ve halimden memnunum. ayrıca ygsden zamanında türkçeden 40 sorudan 33,5 net yaptım şuan kpss denemelerinden de 120de 100-110 net yapıyorum. ayrıca sorumun cevabı da verildi liseden atandığımı farzetmekle yada kıdemle alakalı bir sorum olmadı. keşke gramere dikkat ettiğiniz kadar anlama da dikkat etseniz. takıntılarınızla konuyu kirletip başka yerlere çekmekten zevk alabilirsiniz ama rica ediyorum bunu burada yapmayın. bu sitede bunun için yapılmış KONU DIŞI bölümü var. orada da birsürü anlatım bozukluğu yapan kişi bulabilirsiniz.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetatalay22

    hocam siz lisanstan girince , lisans bitirenler açıkta kalıyor.

    eee napalım yani onlar atansın diye biz mi açıkta kalalım. bizde lisans bitiriyoruz. bu bölümler için akademik vasıflar gerekmiyor bilgisayar bilen herkesin çok rahat yapabileceği şeyler var. o lisans bitirenlerde mezun oldukları alanda iş bulsunlar o zaman. üstelik kimsenin hakkı da yenmiyor o yüzden sizin bu tepkinizi de anlayabilmiş değilim. ayrıca iibf ve fen-edebiyat gibi bölümlerden mezun olanların iş bulma sıkıntılarının olması bu kontejyanların onların tapulu malı olduğunu göstermez. açıkta kalıyorlarsa yazmasınlar kardeşim bu bölümleri. bu bölümlere girerken kpss diye bir sınav olacağını biliyorlardı o yüzden hiçbirinin bu konu hakkında ahkam kesmeye hakkı yok. onlar zamanında düşük puanlarla üniversite okuyabildiklerine dua etsinler. puansız bölümler var ya tercih kılavuzunda bölümün puanı yazmıyor hem de devlet üniversitesi. adam barajı geçip fizik bölümünü kazanmış. kopya-mopya 8 senede bitirmiş sonrada devlet bana iş versin diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oglım_aşortman_gey -- 22 Ocak 2014; 10:32:45 >
    _____________________________




  • dediğinizi anladım ama, devlette sizi öğretmen olarak yetiştirdi
    Ona göre eğitim verip para harcadı.
    _____________________________
    http://fotokopion.com/ AÖF Çıkmış Soruları cevaplı olarak, indirip, 7/24 erişebilirsiniz. Murat Yayınlarını temin edebilirsiniz.Bu site ile ilgili çok sayıda kullanıcıdan olumlu yorum alınmış.
  • öğretmenlik okuyor olabilirsiniz ama eğitim + alan gibi birsürü sınav eklendi ve okulla hepsine çalışmak zor olabilir.. bn de kpss ye hazırlanıyorum ve 100-110 net hakikaten çok iyi bence. yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 4001 ile memur olabilirsiniz. ama çevremdeki arkadaşlar memurluktan öğretmenliğe geçmeye çalısıyorlar :) malum tatilleri daha uzun ve çalışma saatleri daha kısa diye.. tabi bu da tercih meselesi..
    size iyi çalışmalar
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.