Şimdi Ara

eğer seçilirse alırlar mı görevden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haberlerde atıp tutuyorlar "seçilsin hemen alalım" falan diye. gerçekten böyle bişey yapma imkanı varmı? şahsen ben yapamaz diye düşünüyorum. kanıt göstermesi lazım ve karsı tarafta hasekının gerılla vıdeosunu gosterırse onu da ıcerı atması lazım ve atmazsa durum baya karısacak gıbı.

yorumlarınızı beklıyorum.

• eğer muhalefet istanbul ve ankarayı alır ve aldıktan sonra kendileri sarayın talimatı ile görevden alınırsa o zaman özellikle avrupa ve abd den ucu ambargoya varan yaptırımlar gelir geri adım atılmak zorunda kalınır
  • Kayyumlar neden atandı araştır bak saçma sapan konular açmayın artık
  • Terörle ilişkileri var mıymış gerçekten. Ben orayı tam ayıkamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 12:1:17 >
  • hic bi alakasi yok. gecerli ve doğruluğunu ispatlayacak kanıt bulamadılar. hemen başuclarindaki ozhusukiye kanıt olmasına rağmen bisi yapmiolar..

yani seçilirlerse hic bi sey yapamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah alırlar, bu kötü giden ekonomiye başka ortaklar eklenmesin komple kendi ellerinde patlasın zaten olacaklar belli önümüzdeki seçime akp felan kalmaz parayı yurtdışına aktaran kaçar üst kesimlerden. olan yine millete olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kesin ayrılacak mı ss’li
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ülkenin yargısı A Haber'in ağzına bakarak iddianame hazırlayan savcılara kalmadıysa kesin bir hüküm söz konusu olmadan hiçbir müdahalede bulunamazlar.
  • Ters teper

Guney doguda bile ters tepti gelecek secim oyarlar adamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrasiye aykırı bir hamle zor.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Gelecek seçim, olacağı şüpheli...

• Terör gibi ülkenin geleceğini etkileyen bir durum varsa alınabilir. Ama Mansur Yavaş gibi pkk ile yakından uzaktan ilgisi olmayan milliyetçi bir insanı alırlarsa bu akpye ve Türkiye'ye büyük zarar verir.

Gördüğüm kadarıyla İmamoğlu'da düzgün bir adam yani böyle birşey yapamazlar. Doğruda alabilir mi alır çünkü herifler açık açık ülkeyi bölen ve masum insanları katletmiş bir terör örgütüne destek veriyorlar.
    Güneydoğuda ters tepmedi açıkçası. Çünkü hdp belediyeleri kaynakları pkkya aktarıp nefret yaymak dışında hiçbir hizmette bulunmayan oluşumlar.

Geçen Tunceli adaylarının yarışını okudum. Komünist başkan var tkp adayı adam işsizliği bitireceğiz kooperatif açacağız üreteceğiz diyor. Chp adayı yine refah getireceğiz üretimi teşvik edeceğiz diyor, akp adayı yine iş alanları, sosyal yardımlar refah ve hizmet diyor.

Hdp adayının tek dediği ise ölüm oruçları, halk intikamını alacak yani ne refah ne kalkınma ne üretim hiçbir vaadleri yok sadece toplumu ayrıştırıp yıkım getirmeyi vaad ediyorlar.

Bunun haricinde akpnin atadığı kayyumlar hdp belediyelerinden sonra gerçekten çalıştıkları için bu seçimde hdpnin oyları düşmüş durumda çünkü hiçbir halt yapmıyorlar. Birde Amerikancı olmalarıda kendilerini kötü etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Güneydoğuda ters tepmedi açıkçası. Çünkü hdp belediyeleri kaynakları pkkya aktarıp nefret yaymak dışında hiçbir hizmette bulunmayan oluşumlar.

Geçen Tunceli adaylarının yarışını okudum. Komünist başkan var tkp adayı adam işsizliği bitireceğiz kooperatif açacağız üreteceğiz diyor. Chp adayı yine refah getireceğiz üretimi teşvik edeceğiz diyor, akp adayı yine iş alanları, sosyal yardımlar refah ve hizmet diyor.

Hdp adayının tek dediği ise ölüm oruçları, halk intikamını alacak yani ne refah ne kalkınma ne üretim hiçbir vaadleri yok sadece toplumu ayrıştırıp yıkım getirmeyi vaad ediyorlar.

Bunun haricinde akpnin atadığı kayyumlar hdp belediyelerinden sonra gerçekten çalıştıkları için bu seçimde hdpnin oyları düşmüş durumda çünkü hiçbir halt yapmıyorlar. Birde Amerikancı olmalarıda kendilerini kötü etkiliyor.
    Hocam izledigim tum bolge anketlerinde adamlar benim irademi yok sayiyor artik akpye oy yok diyordu

Hdpnin kazanmasini ben de istemem bana gore kosulsuz sartsiz terörist bir olusum iyip bazi sehirlerde akp yararina aday cikarmadi mesela bunu bile destekledim orda yasasam hdpye inat akp basardim ayni zamanda

Siz nerde gordunuz bu dediginiz olayi

• quote:

Orijinalden alıntı: enizam

Gelecek seçim, olacağı şüpheli...
    Bence bu secim de şüpheli

Kuzey korede de secim oluyor sonucta

Bbc'de görüyorum. Hdp ve uzantıları faşizan oluşumlar oldukları için halkın rahat rahat kayyumu desteklemesi pek kolay değil özellikle çözüm sürecinde teröristin şehre inmesi sonucu. Ama seçim sonuçlarında yine hdp kazanacak ama oy oranları düşecek deniyor.

Seçime birkaç gün kaldı ne olacağını göreceğiz. Kimin kazandığından ziyade oy oranlarına bakmanızı öneririm.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Eh o kadar askere polise orada oy verdirip, ustune bir de sandiklari tasirsan izin ver biraz duşsun oy orani. Koyunden oy vermek icin yola cikacak olanlarin beyaz toroslanma ihtimali var diye duşunen az degildir.

• eğer böyle birşey olursa hem millet yaptırım uygular hemde dışarıdan yaptırım uygularlar...

bu ülkede yabancıların parasını bağladığı bir sürü özel kurum var ayrıca devlet tahvili hisse senedi bulunduran yatırımcılar var...

Onlar ülkenin bu kadar büyük bir ahlaksızlığa kurban gitmesine göz yumamazlar...

bence cb ayağının altındaki taşla oynuyor ben gidişatı iyi görmüyorum yanında dur diyende yok hepsini ıskartaya attı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.