Şimdi Ara

[EDIT] Okula Alışamadım (Üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDIT: Bugün okula gitmedim. Bu kadar boşta olunca otomatik olarak bir sorguladım hayatımı. Ulan dedim, ben ne için yaşıyorum? Kendimle baş başa derin bir sessizlik... Çıt yok. Önceden izlediğim Ahmet Şerif İzgören'in "Avucunuzdaki Kelebekler" semineri aklıma geldi. Açtım bir daha izledim. Çok sağlıklı düşünmeye başladım. Şimdi benim devamsızlığım çok az kaldı ama Ocak ayına da çok yok. Zaten Kasım ayında da bir ay tatilim var.

Şimdi benim bölümüm bir düzlükse benim önce hazırlık denen yokuşu çıkmam gerekiyor. Evet yokuşu çıkmak zordur ama sonunda düzlüğe ulaştığımda rahatlayacağım.

Ben bir sene evde amaçsız amaçsız kalamam. Yolda gidip gelirken de kitap okuyup dizi-film vs. izlerim. Kesinlikle evde kalamam bir sene. Mesaj yazan herkese teşekkür ederim. Yine yazmak isterseniz beklerim.

Abilerim, kardeşlerim... 17 Eylül'de okula başladım. İngilizce hazırlık okuyorum. Seviyem B1. Şimdi mesele şu ki ben okula alışamadım.

Derslerim 13:30-17:05 arası ve ben gün ortasında iş yapmaktan nefret ediyorum. Saat 11 gibi yola çıkıyorum ve 12.40 gibi okulda oluyorum. Akşam da 17 gibi çıktığımda 19-19.05 gibi evde oluyorum. Günde 10 km kadar yürüyorum. Ayaklarım taraklı ve uygun ayakkabı bulamadım. Aşırı derecede yara oluyor, su topluyor ve üstüne basamaz hale geliyorum.

Derslerden hiç verim alamıyorum. Çoğu anlatılan şeyi zaten biliyorum ve derste çok canım sıkılıyor.

Hiç arkadaşım yok. Ortama alışamadığım için arkadaş edinemedim. Arada bir merhaba dediğim kişiler var sadece. 3 tane hocamız var ve 2'si inanılmaz sıkıcı ders anlatıyor.

44 saat devamsızlık hakkımdan 22 saat devamsızlık hakkım kaldı. Eğer devamsızlık hakkımı bitirirsem hazırlık muafiyet sınavına Ocak ayında giremiyorum. Otomatik olarak Temmuz'a erteleniyor. Ve derslere de katılamıyorum. Daha 3 haftada 22 saat devamsızlık yaptım. Ocak ayına kadar daha kaç hafta var.

Çok kötü hissediyorum. Lütfen bir akıl verin, Allah için. Gerçekten psikolojim bozulmuş durumda. İnanılmaz çaresiz hissediyorum. Yolda da gidip gelirken hiçbir şey yapamıyorum. Zaten aşırı yoruluyorum dönüşte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 10 Ekim 2018; 18:19:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• üniversite bırakmak ölüm değil moruk 2 üni bıraktım 3.yü okuyom bunuda bırakabilirim canını sıkıyorsa bırak gitsin kafanı topla bir sene ense yap

Yalnızlıkla alakalı da; elbet sınıfta gruplaşma oluşmuştur şimdiye. Whatsapp grubu var mı diye yokla, yoksa sen kur bi tane. En kötü sınıf için.

Her şey sırayla, bu kadar kendini yorma.

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

üniversite bırakmak ölüm değil moruk 2 üni bıraktım 3.yü okuyom bunuda bırakabilirim canını sıkıyorsa bırak gitsin kafanı topla bir sene ense yap
    Hocam bıraksam da geçerim sınavı ama ben bir sonraki Eylül'e kadar ne yapacağım? 11 ay var. Çok uzun bir süre. Nasıl vakit geçer evde?

Orijinalden alıntı: Maketle

Yani buradaki öncelikli olması gereken fiziksel çözüm adam akıllı bir ayakkabı almak. Neden 10km yürüyosun orayı da merak ettim.

Yalnızlıkla alakalı da; elbet sınıfta gruplaşma oluşmuştur şimdiye. Whatsapp grubu var mı diye yokla, yoksa sen kur bi tane. En kötü sınıf için.

Whatsapo grubu var sınıfın hocam. Erkekler samimi olmuşlar. Ben pek giremedim içlerine. Kızlar da kendi aralarında muhabbet kurmuş. Haremlik selamlık desem yalan olmaz. Mal gibi kaldım ortada.

Orijinalden alıntı: Guest-20DEB73C4

Hangi üni hangi bölüm ?
    Pm attım

Orijinalden alıntı: Maketle

Yani buradaki öncelikli olması gereken fiziksel çözüm adam akıllı bir ayakkabı almak. Neden 10km yürüyosun orayı da merak ettim.

10 km yürümemin sebebi de evden metro arası 1.5km ve metro okul arası 1.6-1.7 falan. Aslında 10 km yok. Samsung'un uygulaması 8-8.5 ölçüyor ama ben düz 10 dedim. Bende obezlik de var maalesef. Saatlerden dolayı doktora da gidemedim.

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

10 km yürümemin sebebi de evden metro arası 1.5km ve metro okul arası 1.6-1.7 falan. Aslında 10 km yok. Samsung'un uygulaması 8-8.5 ölçüyor ama ben düz 10 dedim. Bende obezlik de var maalesef. Saatlerden dolayı doktora da gidemedim.

Alıntıları Göster
    boy kilo ne hocem

boy kilo ne hocem

Alıntıları Göster
    Utanıyorum hocam boşver. Ama morbid obezim.

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Utanıyorum hocam boşver. Ama morbid obezim.

Alıntıları Göster
    kiloyu versen ilk mesajtaki hiçbir sorunun kalmayacağını düşünüyorum. bence ailenle konuş birşey uydur bırak üniyi o 1 senede kilo ver vücut yab

Orijinalden alıntı: hynx

hocam sorun hazirliksa ve universite kabul ediyorsa hazirligi birakin kendiniz toefla calisin.
    Toefl kabul ediliyor ama gerek yok hocam. Temmuz'da zaten giriş hakkı veriyor üniversite.

kiloyu versen ilk mesajtaki hiçbir sorunun kalmayacağını düşünüyorum. bence ailenle konuş birşey uydur bırak üniyi o 1 senede kilo ver vücut yab

Alıntıları Göster
    Babam zaten sen bilirsin dedi ama Eylül'e kadar kafayı yiyeceğimi düşünüyorum. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Psycho Cepkin

Okulun spor salonuna git,tak müziği kulağına koştur
    Okulun spor salonu başka kampüste. Ve iki kampüs arasında bayağı mesafe var. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: plato.

Merhaba hocam üni.ve bölüm nedir pm atar mısınız?
    Attım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.