Şimdi Ara

[EDIT] Okula Alışamadım (Üniversite) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar yolu çekebilecek misin 4-5 sene ? ilk önce buna bir çözüm bul derim.
    Derslerin öğlen başladığı için öğlene kadar uyursun akşam da yoldan dolayı kendine vakit bulamazsın enerjin kalmaz böyle giderse.

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

O kadar yolu çekebilecek misin 4-5 sene ? ilk önce buna bir çözüm bul derim.
    Derslerin öğlen başladığı için öğlene kadar uyursun akşam da yoldan dolayı kendine vakit bulamazsın enerjin kalmaz böyle giderse.
    Hocam illa ki çekeceğim o yolu ama biraz kilo vermem lazım. Yol tek başına bir mesele değil ama İngilizce derslerini sevmemek büyük mesele. Ayağım çekmiyor derler ya tam olarak o var bende. Sırf alışamadığım için. Bölümde olsam belki de şikayet etmeyecektim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam illa ki çekeceğim o yolu ama biraz kilo vermem lazım. Yol tek başına bir mesele değil ama İngilizce derslerini sevmemek büyük mesele. Ayağım çekmiyor derler ya tam olarak o var bende. Sırf alışamadığım için. Bölümde olsam belki de şikayet etmeyecektim.

Alıntıları Göster
    Hocam hangi okul ve bölümde okuyorsunuz merak ettim pm atabilir misin

Orijinalden alıntı: MrKoenig

Hangi üniversitede hangi bölümdesin?
    Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 8 Ekim 2018; 21:24:36 >
  • Gitme derslere eylüle kadar evde kal .Zamanının çoğunu spora ayırırsan en azından obezlikten kurtulur yürürken bu kadar çok yorulmazsın .Yoksa bu şekilde zaten bildiğin konuları gördüğün icin senin için zaman israfı olacak ayrıca derslerde sıkıntıdan patlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilecek çile değil ama yapacak bir şey yok bende zamanında çok çektim. Lanet İstanbul trafiğinde 3 km lik yolu 1.30 saatte gittiğimi biliyorum. Üni deki arkadaşlıklar lisedeki gibi olmuyor. Genelde herkes egoist ve karı kız peşinde koşuyor. Ama en azından sağlam 1-2 arkadaş edinirsen daha zevkli hale gelmeye başlar. 1 saatlik ders için 4 saatlik yolu çektiğim de oldu. Küfürde ettim her şeye ama bir adım dahi ileriye gidebilmek için başka seçenek yok. Alışmalısın..
    Kilo olayına gelince, her şey senin elinde. İstikrarlı bir şekilde diyet yapıp zayıflayabilirsin. 10 km yürüyüşte bunu destekler diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarım sene çek işte.Sizin ders saatleri iyiymiş yine.Bizim ki fenaydı Allahtan kurtuldum o günlerden hatırladıkça içimi fenalık basıyor
  • kardeşim seni çok iyi anlıyorum . Bende b1 olarak başladım ikü'de geçen sene. bizim okulda geçen sene başlanan bi program oldu şöyleki hazırlık yarıyıl tatiline girmeden önce proficiency sınavı oldu hazırlığa girmeden önceki gibi . 60 üstü yaparsan fakülteye geçme hakkı kazanıyodun yaptım şuan 2. sınıf okuyorum. Alttan da dersler alıyorum. Gerçekden bi zaman sonra dersin ki matematik felan göreyim ki bıkmışsın gördüğüm kadarıyla Şu tavsiyelerimi yaparsan yararı olur bol bol essay yaz, kelime öğren.
  • Hocam konularınıza bakarak bence sizin sorununuz kilo. İyi bir diyetisyene gidin + güzel kaliteli bir salonda spora başlayın. Ben de lise 4'e kadar kilomdan ötürü sınıftan çıkmayan , sınıftaki erkeklerle bile iletişime geçmeyin bir elemandım. Sesim çıkmazdı, hiç özgüvenim yoktu. Sonra lise 4'e geçerken ki yaz tatilinde bir hırsla 17-18 kilo verdim. Okula gidince millet " oo olm naptın ya sen " falan dedikçe gaza geldim iyice fitleştim 1-2 ay içinde. Önceden " merhaba " diyemediğim kızlarla ne muhabbetlere daldım (anlamışındır), ortam yaptım vs vs... Yani kilo özgüven olayına doğrudan etki ediyor önce onu düzeltmeye çalış ama bir anda olmaz tabi ki. Öyle yani hocam şu an 1. sıkıntınız doğru ayakkabıyı bulmak. Zaten baya yol gidiyormuşsun güzel diyet yapsan sadece yüüryerek bile kaç kilo verirsin hadi sağlıcakla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Babam zaten sen bilirsin dedi ama Eylül'e kadar kafayı yiyeceğimi düşünüyorum. :/

Alıntıları Göster
    Arkadaşın dediğini uygula inanılmaz özgüven kasarsın Eylüle kadar ne yapacağım deme zaman su gibi akıp geçiyor. Spor yap dersine çalış bir işe gir hayatın düzene girer zaten. Kendini zararlı yiyeceklerden uzak tut, unutma başarıya ulaşman için fedakarlık etmek gerek..

Orijinalden alıntı: interneto07

22 saat devamsızlık yapmışsın, neden doktora gitmedin bu sürede?
    Bahaneler, bahaneler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kadar sert yazmak istemezdim ama kendim yaşadığım için iyi biliyorum. Umarım sende istisnai şeyler olur ve güzelleşir.

• O kadar şey etmemesi lazım 3-5km nin ben de senin gibi sayılırım ama spor geçmişim var aslında. Yazın 2 hafta boyunca günde 3.5 km falan yürüyüş amaçlı yürüyordum 7 olmadan kalkıyordum 8 e 10 kala gibi geliyordum 1 saatlik bir yürüyüş inanılmaz mutlu ediyor insanı. Hatta bir kere yakın sanıp dolmuşa binmediğim bir yerde yaklaşık 4km yürümek zorunda kalmıştım düz bir yol değildi. Önceki gezmelerine birlikte bir 6-7km rahat olmuştur. Ancak o zaman bile pek sıkıntı yaratmamıştı.

Üniversiten ne bilmiyorum ama ingilizce öğrenmene bak. Ben eskiden metin falan okurken kelimeleri pek sallamazdım şimdi okuyunca bildiğini anlıyorsun ve çok mutlu oluyorsun. Yazma işi de çok önemli organisation falan çok çok önemli boşver çevreyi falan hazırlıkta oradaki arkadaşlıklar daha doğrusu meslektaş olacağın adamlarla iletişim kur ben öyle yapıyorum. Ee okuyacam ee ci buluyorum olmadı cs ci buluyorum. Hukuk okuyanı ne yapıyım bir daha göremeyeceğiz belki. Geçiçi olmak istiyorsan ol ama çok takma kafanı b1 seviyesi akademi için yetersiz. Benim seviyem b2-c1 arası hazırlığı geçip geçemeyeceğimi bilemiyorum fakültede ancak ders dinleyebilirim ama essay makale yaz deseler de yazarım ama güzel olmaz yani ingilizce öğrenmene bak boşver arkadaşı bilmem neyi. Yürü alışırsın yavaş yavaş.

Bu arada samsung uygulaması fazla gösteriyor. Merak ediyorsan mesafeyi gps açıp koşuya bas o daha iyi ölçer.

Öneri yapıyım bi de ayakkabı nike pegasus 35 biraz tuzlu ama farkı denediğiniz anda göreceksiniz. NB denedim,air max command denedim , pegasus 33 (güzeldi ama eskidi) denedim pegasus 35 de yapmışlar dedim. Zaten ayakkabı koşu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 9 Ekim 2018; 7:24:9 >

• Ünide çevre yapın mutlaka,yalnız kalmak zor

Whatsapo grubu var sınıfın hocam. Erkekler samimi olmuşlar. Ben pek giremedim içlerine. Kızlar da kendi aralarında muhabbet kurmuş. Haremlik selamlık desem yalan olmaz. Mal gibi kaldım ortada.

Alıntıları Göster
    Valla bunu ben de çözememiştim. İlk hafta gittim okula baktım herkes samimi olmuş. Zaten becerikli adam da değilim attım hemen kendimi amfinin arkasına. 4 senedir durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 9 Ekim 2018; 7:39:54 >

• bisiklet al.yürüyeceğin yolu bisikletle git.çok rahat edersin.kışın pek binemezsin ama kış dışında sorun olmaz
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

bisiklet al.yürüyeceğin yolu bisikletle git.çok rahat edersin.kışın pek binemezsin ama kış dışında sorun olmaz
    Hocam bisiklet sürmeyi bilmiyorum ki. Hayatımda hiç bisiklet sürmedim.
    Bir de bisikletle metroya, tramvaya binmek çok zor olur. Zaten insanlar çantalarımıza bile laf ediyorlar, bisikleti düşünemiyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.