Şimdi Ara

[EDIT] Okula Alışamadım (Üniversite) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YTÜ ‘de okuyorsunuz sanırım. Evimle kampüs arası 2 saatti benim de. Okurken kendimi gördüm. Hazırlık ile ilgili tanımdan dolayı YTÜ dedim ancak olmayabilir de tabi. Geçiyor unutuyorsunuz. Önemli olan o 2 saat gidiş 2 saat dönüş toplam 4 saati nasıl değerlendirdiğiniz. Bir şeyler ile uğraşın dergi vs okuyun büyük fırsat aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aprsn

YTÜ ‘de okuyorsunuz sanırım. Evimle kampüs arası 2 saatti benim de. Okurken kendimi gördüm. Hazırlık ile ilgili tanımdan dolayı YTÜ dedim ancak olmayabilir de tabi. Geçiyor unutuyorsunuz. Önemli olan o 2 saat gidiş 2 saat dönüş toplam 4 saati nasıl değerlendirdiğiniz. Bir şeyler ile uğraşın dergi vs okuyun büyük fırsat aslında.
    YTÜ değil hocam. PM'den yazarım üniversiteyi.

Kitap okumaya başladım ancak henüz internetten kitap sipariş edemedim. Akşam sipariş edeceğim. Kitaplar geldiğinde de yolda sürekli kitap okurum zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seninki de bir şey mi, ben 3 senedir gitmeme rağmen alışamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hangi üni hangi bölüm? Ben de şanssızlık sonu hazırlığa kalmıştım. Milleti trollüyordum, her şeyi bilip aksan falan yapıyordum. Ortam da gayet iyiydi, 16 kişilik sınıflar vardı. Hocalar da iyiydi. Şimdi neredeyse mezun oluyorum. İnan o hazırlık senelerini mumla arayacaksın.

| MacBook M1| Lenovo Yoga 510 | Acer 144 Hz 1 ms Monitor | x2 GTX 1060 6 GB SLI | HP2311GT | HAF 912| i7 6700| Razer Deathadder | Logitech G35 | Logitech G633| iPhone 14 Pro Max| SuperOnline 1000 Mbps
  • Hangi uni bolum hocam

Benimde hazirlik zamanlari cok sıkıcıydı bolume gecince eglenmeye basladim

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Ege de okuyorsan, muafiyete girmek için devamsızlığa bakmıyorlar.
    Hocam benim okulumda da bakmıyorlar. Sadece Ocak ya da Haziran'da değil de Temmuz ya da Eylül'de sınavlara girebiliyorum. Sorun şu ki ben o tarihlere kadar evde ne yapacağım ? Beni bitiren şey çaresizlik tam olarak.

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam benim okulumda da bakmıyorlar. Sadece Ocak ya da Haziran'da değil de Temmuz ya da Eylül'de sınavlara girebiliyorum. Sorun şu ki ben o tarihlere kadar evde ne yapacağım ? Beni bitiren şey çaresizlik tam olarak.

Alıntıları Göster
    Spora yazılıp kilo vermeye çalışabilirsin. İşe girebilirsin. Bence çok takma napacağını.

Ben ocakta muafiyet geçmiştim ekimemkadar boştum, hiç birşey yapmadım :D zaman geçiyor bir şekilde.

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Spora yazılıp kilo vermeye çalışabilirsin. İşe girebilirsin. Bence çok takma napacağını.

Ben ocakta muafiyet geçmiştim ekimemkadar boştum, hiç birşey yapmadım :D zaman geçiyor bir şekilde.

Alıntıları Göster
    Ocak'ta geçip Ekim'e kadar ben de boşta kalmayı düşünüyorum. İşte o arada spor falan yapıp, doktora gidip kilo sorununu büyük ölçüde halletmeyi planlıyorum. Ancak mesele şu ki ben Ocak ayına kadar nasıl dayanacağım ?

• herkesin derdi başkadır ama sen durduk yere kendine dert yaratıyor gibisin. ne olmuş ingilizceyi senin seviyenden aşağı anlatıyolarsa, sen de dinle işte. ben biliyorum bunu off poff demek kendine stres. ek olarak 8 kilometreyi tek seferde yürümüyorsun, ki kilo vermek için düzenli olarak yürümen de lazım o süreleri onun için iyi gelir diye düşün.

ve artık sen mi mubabbet kurmak sitemiyorsun diğerleri mi sana yanaşmıyor bilmem de, bu durumu kendine sorun yapmaman lazım, tek başına da takılabilir insan. bugun ortamın olmaz 2 ay sonra mis gibi ortama dalarsın.

böyle okulu bırakma tripleri çekici gelir de, sonrası için hayatını alt üst etmiş olabilme ihtimalin de var.

ek olarak spor yapmak seni zaytıflatmaz, seni zayıflatacak olan şey diyet. ona daha öncelik vermelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Ekim 2018; 9:37:40 >

GALATASA|RA|Y
  • okuyamıyorsan bırakıp başka bir okula hazırlan daha mutlu olacağın bi yere.
    ben hem çalıştım hem okudum.

2. öğretim olarak okudum 8.30'dan 15:00'a kadar işte çalışıyodum 15:00'da çıkıp 1.5 saat otobüsle yol gidiyodum yarım saat 45 dakika da yürüyodum 5'te derse giriyodum 8-9'da ders bitiyodu akşam 10-11 gibi de eve geliyodum.

2 sene boyunca buna katlandım. Sonra dgs ile 4'e tamamladım geçti bitti gitti çok şükür. Üniversitede arkadaşım vardı ama üniv ortamı yaşayamadım çalıştığım için hiçbir buluşmaya gidemedim, bahar şenliği mezuniyet vs katılamadım.
    sadece sınıfta sohbet ettiğim birkaç kişi vardı o kadar.

Biraz daha sabret sonuçta o okul senin tercihin.
  • Hıc kafana takma ben hazırlıga üç ay dayandım her ogle arasında yalnızdım dusunsene mal gibi tek basıma geziodum sonra hic gitmedim birinci sınıfta üç arkadss edindim üçlü grup olduk her haltı onlarla yedim komikti şimdi üni bitti işsizim :))))))))))))))

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Hıc kafana takma ben hazırlıga üç ay dayandım her ogle arasında yalnızdım dusunsene mal gibi tek basıma geziodum sonra hic gitmedim birinci sınıfta üç arkadss edindim üçlü grup olduk her haltı onlarla yedim komikti şimdi üni bitti işsizim :))))))))))))))
    Hocam yolda gidip gelirken kitap okuma haricinde ne yapılabilir sence ?
  • Süleyman Demirel Üniversitesi nde mi okuyorsun kardeşim.Anlatımına göre orası sanki.Bende SDÜ de Çevre Mühendisliğini okumadan önce İngilizce hazırlık okudum.İngilizce hazırlık eğlenceliydi ve öğrettiler İngilizceyi.

• Bence de bırak okulu. Kayıp olarak bakacaksan eğer 1 yıl kaybedersin sadece ki bu süre hayatının kalanına göre çok büyük bir süre. Evde de kendini geliştirirsin, kitpa okur ya da en basitinden sohbetlere atlayabilmek için dizi izlersin. Gün içinde de spor yapıp obeziteden kurtulursun tamam işte, 1 yılda vücut bile yaparsın. Kuzenim 14 yaşında 120 kiloydu 1.50 falan da boyu vardı. Bir diyet oluşturdu kafasına göre ve 3-4 ayda 50 kiloya düştü, şimdi 55 kilo 1.65 boyunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazırlık konusunu kafana takma.Otur İngilizceni öğren. Rahat olmaya çalış.Bir tane bile arkadaş edinsen ve onunla takılsan,aktivite yapsan ne bileyim sinemaya filan gitsen daha eğlenceli olur.

Orijinalden alıntı: Guest-37A42C87E

Süleyman Demirel Üniversitesi nde mi okuyorsun kardeşim.Anlatımına göre orası sanki.Bende SDÜ de Çevre Mühendisliğini okumadan önce İngilizce hazırlık okudum.İngilizce hazırlık eğlenceliydi ve öğrettiler İngilizceyi.
    SDÜ değil

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.