Şimdi Ara

edit: kız beni aradı konuşmak istediğini söyledi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wassuplaying

İzlediğim film ve dizilerden öğrendiğim şeyler: Kızın kötü kalpli arkadaşı mektubu ona iletmemiştir. Kız birkaç gün(birbirinizi düşünerek geçirdiğiniz günler) sonra mektubu tesadüf eseri bulur ve arkadaşına postayı koyup seni arar.
    Efsane senaryo dilinden bal damlıyor 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamı umutlandirmayin birde yok kızlar nazlidir falan demissiniz abi direkt hayır demiş onu geç numarani vermişsin aramamis ya sevgilisi var yada seni istemiyor eğer hala bunlara devam edersen tacize girer boşver kız istemiyor demekki seni dozunda bırak

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • Sana tavsiyem boxer al. Evde yumruğunla önünü genişletebildiğin kadar genişlet. Sonra geri götür ve kıza gülümseyerek "ehem bunun daha büyüğü var mı acaba? Bizim afacanı sığdıramadık da" de Sonra ara 112'yi sedyeyle götürsünler kızı.

Orijinalden alıntı: Guest-AFA8787CF

Bu mesaj silindi.
    Niye hiç iyi insan yok mu. Bence çoğu kişi açıp okumaz. Hayal aleminde yaşıyorsun.

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Hocam çok güvendiğin bir arkadasin varsa soyle gitsin konussun
    Bende düşündüm onu bayan arkadaş göndermeyi ama rahatsız etmekten korkuyorum. Bayanların da ilgiyi sevdiğini biliyorum. Bakalım belki yarın birini gönderirim.

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Adamı umutlandirmayin birde yok kızlar nazlidir falan demissiniz abi direkt hayır demiş onu geç numarani vermişsin aramamis ya sevgilisi var yada seni istemiyor eğer hala bunlara devam edersen tacize girer boşver kız istemiyor demekki seni dozunda bırak
    Kadınlar ilgiyi sever ama bilmiyorum çok kararsızım ve üzgünüm

• Mağazadaki kızların hepsi öyle zaten senden hoşlansa numaranı alırdı merak etme. Sadece sana biraz gülücük atarak kendi egosunu tatmin etmiş. Seni reddettikten sonra arkadaşlarının yanına gidip "bugün birini daha reddettim ajajhadsjkas" demiştir.

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Mağazadaki kızların hepsi öyle zaten senden hoşlansa numaranı alırdı merak etme. Sadece sana biraz gülücük atarak kendi egosunu tatmin etmiş. Seni reddettikten sonra arkadaşlarının yanına gidip "bugün birini daha reddettim ajajhadsjkas" demiştir.
    Öyle bir yapısı yok. İnsanları görünce konuşmasını duyunca az çok tahmin edersin ne olduğunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Döngü10

Öyle bir yapısı yok. İnsanları görünce konuşmasını duyunca az çok tahmin edersin ne olduğunu

Alıntıları Göster
    olmasa bile bir süre sonra database'leri hacklendiğinde o bilgileri yine birileri satar. hack'lenmeyecek şey yoktur sanal ortamda. kaldı ki tc kimlikten tut doğum tarihine kadar tüm bilgiler nete sızar bu şekilde.
  • Kardeş illa çıkacağım bu kızla diyorsan. 2-3 gün arayla türlü bahaneler ile git mağazaya. Hediye falan alma verme. Sadece bişeyler bak bir kaç dakika oyalan, göz teması kur, ama dikkatini tamamen kıza verme ve çık. Bunu 2-3 gün arayla 2-3 defa yap. Sonra bir hafta ara ver. Bir gün yine git uğra. Ondan sonra da hiç uğrama. 3 güne mesaj atmazsa kendimi 1 ay çizerim burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 6 Temmuz 2018; 2:13:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kiza geri dönüş yapmasi icin iletisim bilgisi vermek en lame ve ise yaramayacak harekettir %99'u geri dönmez.

• Buranın linkini yaz direk bi kağıda https:/.... Diye ver gitsin sonrada. Dh den sevgiler diye de yazarsın başınada mutlu yüz ifadesi çizerek. Kız zaten kendini tutamayıp kendi görüşünden olmayanları alıntı yaparak başlar :)

- Senin için bıraktığım mektup eline geçti mi?

diye soracaksın, cevaba göre ya tamam ya devam diyeceksin.

Hakkında hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D13A301 -- 6 Temmuz 2018; 9:5:25 >

Orijinalden alıntı: Döngü10

Alıntıları Göster
    Edemezsin.Ben ne insanlar tanıdım ki hepsi şeytandılar.

Bence insta'dan yürüseydin, kokulu mektup işi çok eskide kaldı yani hiç şansınızın olacağını sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: VR_27

Kardeş illa çıkacağım bu kızla diyorsan. 2-3 gün arayla türlü bahaneler ile git mağazaya. Hediye falan alma verme. Sadece bişeyler bak bir kaç dakika oyalan, göz teması kur, ama dikkatini tamamen kıza verme ve çık. Bunu 2-3 gün arayla 2-3 defa yap. Sonra bir hafta ara ver. Bir gün yine git uğra. Ondan sonra da hiç uğrama. 3 güne mesaj atmazsa kendimi 1 ay çizerim burada.
    Çok mantıklı geliyor dediğin şey ama bunları yaşamadan önce yapsaydım keşke dediğin şeyi. Şuan anlıyorum ki çok acele davranmışım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.