Şimdi Ara

edit: kız beni aradı konuşmak istediğini söyledi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içgudulerin erkekleri dusurdugu duruma bak hele, çok acı çok. Bunları haketmiyoruz biz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semavi7

Hocam hiç bir zaman karşı tarafa vazgeçilmez o olmasa başkası olmaz şeklinde yaklaşma. Bu seni direk ezik konumuna düşürür. Kadınlarda bunun kokusunu hemen alır ve soğurlar. Kafa yapın hep sen olmazsan başkası olur olmalı. Bu kafa yapısına dayanarak kahve içmeye gidebilirmiyiz denmez kahve içmeye gidelim denir. Yani teklif etme emrivaki yap. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın taktiği daha iyi direk gidip mektuptan konuşmaktansa. 2 3 gün aralıklarla mağzaya git. Onun reyonuna yakın olan reyonlara git seni görsün. Kısa göz teması kur ve diğer reyondaki kızlarla konuş onlara bir şeyler sor ve eğer konuşkan biriysen espiri yap sesli güldür kızları. Bu saaten sonra bir gizemin kalmadığı için boş boş gidip gelmek bir işe yaramaz kıskandırman gerek. Mektubu almışsa zaten sana mesaj atar. Almamışsa o senin yanına gelir. O şekilde de bir iki konuş sonra tel felan isteme dışarda kahveye davet et.
    Teşekkürler yorum için yarın mağazaya gidiyorum yan reyonlarda dolaşıyorum o zaman. Hatta dediğinize göre yanımda bir bayan arkadaş götürmekte iyi olabilir. Kıskanmış olur. Onunla değil yanımdakiyle konuşurum bu sefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: lembra

Hayır hayırdır diyorum ben de ama akıbetini merak ediyorum
    Hocam haklısınız ama cidden ürkek birisi ve ilk seferde genelde hayır olur yani bence. Orta seviye bir tipimiz olduğu için böyle oluyor yapacak birşey yok. Yakışıklı olsaydık belki ilkinde kabul görürdük

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Kardeş bence senini yaşın 25 falan değil 25 yaşında olsan sana müşteri olduğun için ilgi gösteren bir bayandan hoşnamazdın ikinciside kokulu kağıt nedir ? ilkokul çocuğumusun ? üçüncüsüde kız sana hayır demiş hayırın hayır olduğunu bir öğrenin yada git dayağını ye otur
    Sonu dayakla bitecek gibi görünüyor 😂 yaşla ne alakası var. Arkadaşım ne insansınız siz hiç mi birinden hoşlanmadınız.bnde burda çalışan birinden hoşlandım. Bence sen gibiler gidip konuşma cesareti gösteremediğinz için beni aşağılamaya çalışıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yanında götürdüğün değil diğer reyondaki bayanlarla konuş. Öbür türlü bunun planlı hareket olduğu çok belli olur.
    Haklısın

Orijinalden alıntı: Döngü10

Sonu dayakla bitecek gibi görünüyor 😂 yaşla ne alakası var. Arkadaşım ne insansınız siz hiç mi birinden hoşlanmadınız.bnde burda çalışan birinden hoşlandım. Bence sen gibiler gidip konuşma cesareti gösteremediğinz için beni aşağılamaya çalışıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Kardeş konuşmaya cesaret edemediğin dediğin adamın kim olduğunu bilmeden konuşmuşsun beni kendinle karıştırma biraz forumu araştır istersen ayrıca yanlış anlama ben seni aşağılamaya çalışmıyorum haddim değil ama yaptıkların çok çocukça kadınlar olgun erkek sever bu yaptıkların ile onu iyice kendinden soğutursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Temmuz 2018; 22:46:7 >
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |

• CSB

Orijinalden alıntı: Döngü10

inan daha önce böyle olmamıştım ya inşallah cevap verir. çok saf konuşması var. içime işledi resmen

Alıntıları Göster
    kız güldüyse bence naz yapıyor numarasını filan alaamdın mı

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Ne oldu bu mesele
    şuan tam yazmak için girmiştim bende :) bugün telefonumun bozulmasına karşılık ben yinede instagramdan beni takip ettiğini bilgisayardan instagrama girerek gördüm daha 20 dk olmadı göreli :) o iki saat önce benim isteği kabul etmiş ki. ben hesabın ona ait olup olmadığını bilmeyerek eklemiştim. çalıştığın yerin hesabından yazıp fethiyelrei eklemiştim. lale resmi vardı profil fotoğrafında. kabul edince resimlerine baktım o :) bilgisayardan mesaj atamıyorum. telefonda bozuk. şimdi bilgisayara instagramı indirmeye uğraşıyorum :)

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

kız güldüyse bence naz yapıyor numarasını filan alaamdın mı

Alıntıları Göster
    instagramdan o mu değl mi bilmeden istek atmıştım o çıktı kabul etmiş hocam acayip mutluyum şuan ama konuşmam lazım tabi önce. erken sevinç hüsran yaratabilir ama bir hareket olması çok mutlu etti beni. allahıma çok şükür dualarınızı bekliyourm. inşallah olacak bu iş

Haberdar et hocam bekliyoruz
    edeceğim de instagramı bilgisayara yükleyemedim bütün gece. mağaza çalışmıyor. blustack i kaldırmayan bir bilgisayarım var. kasmayan program var mı bildiiğiniz. 2 saatlik uykuyla duruyorum şuan

Orijinalden alıntı: cem1907

bir bayan calışan gülümseyince bir cok alışveris yapan erkeğin ici gidiyor kiz benden hoslandi gibisinden gunde onlarca erkek bu duyguyu yasıyor sonra tanismak istiyor
    Her gün mağazalarda toplantı olur hiçbir ürün satamadıysan fırça yersin ürün satarsan prim alırsın çalıştım oradan biliyorum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.