< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Döngü10 -- 10 Temmuz 2018; 18:0:46 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Döngü10 -- 10 Temmuz 2018; 18:0:46 > |
|
|
|
Ne alakası var ben her satış yapanla gidip konuşmuyorum. Hayatımda ilk defa birine karşı böyle hissettim ve gittim ilk defa konuştum. Hatalı birşey yapmadım bence benim penceremden bakamıyorsun
|
|
Allahın ergeni bide milletin yaşına laf atıyor. Sen kokulu mektup yazmaya devam edip hayal dünyanda yaşa. Birde utanmadan bitirdim diyor, neyi bitirdin? ne başladı da bitti, en baştan kendi kendine gelin güvey olup sonra bitirdim. Tek temennim Allah kızlarımızı senin gibilerden korusun
|
|
Sana tavsiyem boxer al. Evde yumruğunla önünü genişletebildiğin kadar genişlet. Sonra geri götür ve kıza gülümseyerek "ehem bunun daha büyüğü var mı acaba? Bizim afacanı sığdıramadık da" de Sonra ara 112'yi sedyeyle götürsünler kızı.
|
|
Her yüzünüze gülen kıza aşık oluyorsunuz. Kız çok net hayır demiş sen hala mektupmuş, mesajmış boş boş uğraşıyorsun. Şu eziklikleri bir bırakın artık. Sonra kızlarımız egolu diye daha çok ağlarız.
|
|
Bir Kadin Hayir diyorsa Belki demektir
Bir Kadin Belki diyorsa Evet demektir Bir Kadin Evet diyorsa Kadin degildir. |
|
"Evet" yerine "Ewt" diyen kızla ilgili ihtimaller:
1) Görüntü kezban olmayabilir ama gizli bir kezbanlık olabilir. 2) Aşırı saf olabilir. 3) Sevgili olsanız bile arkadaşlarının dedikleri sizin dediklerinizden öncelikli gelir, aranızda çok sorunlar çıkabilir. 4) Bu tarz kızların genelde unutamadıkları bir aşkları olur, sizi acısını hafifletmek için kullanabilir. 5) Zayıf bir karaktere sahip olabilir. 6) Gelişime kapalı bir insan olabilir. Daha önceki tecrübe ve analizlerim doğrultusunda aklıma gelen ihtimaller :) Kısaca dikkatli olmanızda fayda var. |
|
Kız tavlamak için alfa kılığına girin aferin satın benliğinizi. O yöntemlerle anca varoş kızları tavlarsınız. Çok sığ düşünüyorsunuz çook
|
|
Olaydan çıkan çok net iki sonuç var.
1- Kız milleti yine resti yedikten sonra tıpış tıpış geri dönmüş. Her zaman derim, peşinden ne kadar koşarsanız o kadar kötü. Resti yediklerinde onlar peşinizden koşuyor. 2- Daha dün "tüm kızlardan soğudum" diyen kahramanımız iki güler yüze yine erimiş bitmiş. Bu da erkeklerin zaafı. Bu tipler genelde karı kız için feleklerini şaşarlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|