Şimdi Ara

edit: kız beni aradı konuşmak istediğini söyledi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
4
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanmayacaksınız ama kız beni 4 gibi aradı mahcup ses tonuyla kusura bakma dedi. keşke daha iyi bir tanışma olsaydı dedi. bende baya sorunlu geçti dedim. özür dilerim dedi. yok önemli değil dedim. mesaj atamıyorum bundan sonra konuşmak istersen telefondan konuşabilir miyiz dedi. bende bilmiyorum ki dedim şok oldum resmen. kalakaldım. şimdi sustuk akşam arayacağını söylesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Döngü10 -- 10 Temmuz 2018; 18:0:46 >

• "Evet" yerine "Ewt" diyen kızla ilgili ihtimaller:

1) Görüntü kezban olmayabilir ama gizli bir kezbanlık olabilir.

2) Aşırı saf olabilir.

3) Sevgili olsanız bile arkadaşlarının dedikleri sizin dediklerinizden öncelikli gelir, aranızda çok sorunlar çıkabilir.

4) Bu tarz kızların genelde unutamadıkları bir aşkları olur, sizi acısını hafifletmek için kullanabilir.

5) Zayıf bir karaktere sahip olabilir.

6) Gelişime kapalı bir insan olabilir.

Daha önceki tecrübe ve analizlerim doğrultusunda aklıma gelen ihtimaller :) Kısaca dikkatli olmanızda fayda var.
    Olaydan çıkan çok net iki sonuç var.

1- Kız milleti yine resti yedikten sonra tıpış tıpış geri dönmüş. Her zaman derim, peşinden ne kadar koşarsanız o kadar kötü. Resti yediklerinde onlar peşinizden koşuyor.

2- Daha dün "tüm kızlardan soğudum" diyen kahramanımız iki güler yüze yine erimiş bitmiş. Bu da erkeklerin zaafı. Bu tipler genelde karı kız için feleklerini şaşarlar.
  • Hayır demiş üstlemeye gerek yok diye düşünüyorum

Ayrıca güzel kokulu kağıt falan hiç iyi bi fikir değil gibime geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Döngü10

Gittim verdim ama kız izinliymiş. Arkadaşına verdim yarın ulaştıracaklar
    Umarım kabul eder hocam her şey istediğin gibi olsun.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gittim verdim ama kız izinliymiş. Arkadaşına verdim yarın ulaştıracaklar
    Yapmamalıydın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Istediğin sonucu alırsın umarım ama birgün daha bekleyip kızın kendisine verseydin keşke yazdıklarını

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Istediğin sonucu alırsın umarım ama birgün daha bekleyip kızın kendisine verseydin keşke yazdıklarını

Alıntıları Göster
    düşündüm onu da ama hadi almazsa benden diye düşündüm. verdim gitti. şimdilik ses yok. bugün ses çıkmazsa bu iş bitmiştir :( bu gece 12ye kadar heyecanla bekleme var bana :)
    herhalde hayır diyecek
    devam et olur o iş :)

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

devam devam
    ben milleti anlamıyorum
    kız ilkinde ok dese yollu derler
    herhalde hayır diyecek
    devam et olur o iş :)
    inan daha önce böyle olmamıştım ya inşallah cevap verir. çok saf konuşması var. içime işledi resmen

düşündüm onu da ama hadi almazsa benden diye düşündüm. verdim gitti. şimdilik ses yok. bugün ses çıkmazsa bu iş bitmiştir :( bu gece 12ye kadar heyecanla bekleme var bana :)

Alıntıları Göster
    Habedar et iyi haberlerini bekliyoruz

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Habedar et iyi haberlerini bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Sonucu burada paylaşacağım inşallah yazar ya

• Seninle geldiğine göre iş var demektir. Kızlar böyledir ilk olarak hep hayır derler. Bunu neden yaptıklarını kendileride bilmezler iç güdüsel yaptıkları bir şey. Sen direk küt diye söyleyince ürkmüşte olabilir. Ama sonuç olarak seni beğenmiş olma ihtimali yüksek yoksa dışarı hiç gelmezdi. Biraz acele etmişsin. Biraz daha gidicektin dükkana alışveriş yaparken muhabbeti ilerleticek güven verdikten sonra hafif hafif mevzuya girecektin. İnşallah planın işe yarar. Yaramazsa bile dükkana gidip ufak ufak alışveriş yap gözüne gözük sürekli. Şu vakitten sonra toparlaması zor fakat şansını dene. Git alışveriş yap bak bakalım kız yanına gelecek mi? Sen ona gitme ama.

Hala cevap yok. Saat 21.30da kapanıyor çalıştığı yer. O saatten sonra yazar mı acaba. Ürkek bir kızdı.
    İşten çıktıktan sonra sakin kafayla yazacaktır bence

Orijinalden alıntı: semavi7

Seninle geldiğine göre iş var demektir. Kızlar böyledir ilk olarak hep hayır derler. Bunu neden yaptıklarını kendileride bilmezler iç güdüsel yaptıkları bir şey. Sen direk küt diye söyleyince ürkmüşte olabilir. Ama sonuç olarak seni beğenmiş olma ihtimali yüksek yoksa dışarı hiç gelmezdi. Biraz acele etmişsin. Biraz daha gidicektin dükkana alışveriş yaparken muhabbeti ilerleticek güven verdikten sonra hafif hafif mevzuya girecektin. İnşallah planın işe yarar. Yaramazsa bile dükkana gidip ufak ufak alışveriş yap gözüne gözük sürekli. Şu vakitten sonra toparlaması zor fakat şansını dene. Git alışveriş yap bak bakalım kız yanına gelecek mi? Sen ona gitme ama.
    Yakın zamanda gidebileceğimi sanmıyorum utanırım tepkiden çekinirim açıkcası. Kız dönüş yapmazsa büyük ihtimalle bitecek olay.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.