Şimdi Ara

edit: kız beni aradı konuşmak istediğini söyledi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Bir kiza geri dönüş yapmasi icin iletisim bilgisi vermek en lame ve ise yaramayacak harekettir %99'u geri dönmez.
    Haklısınız hocam dönmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-45D13A301

Yapacağın ilk iş mağazaya gidip Fethiye'yi bulmak olmalı..

- Senin için bıraktığım mektup eline geçti mi?

diye soracaksın, cevaba göre ya tamam ya devam diyeceksin.

Hakkında hayırlısı :)
    Tamda yapmak istediğim bu düşündüğüm bu. İnşallah geçmemiştir 😂 😂

Orijinalden alıntı: berbatine

Hocam günümüzde tanışabilir miyiz diye sormak çok itici geliyor.

Bence insta'dan yürüseydin, kokulu mektup işi çok eskide kaldı yani hiç şansınızın olacağını sanmıyorum.
    Mektup her zaman özeldir bence. İnstagramdan bulsam zaten devam edecektim ama yok ki hiçbir sosyal medyası bulamıyorum. Dediğin gibi tanışalım mı sözünü ben duysam ben bile hayır derim. Niye öyle dedim bilmiyorum. Keşke birgün kahve içmeye gidebilir miyiz deseydim.

• Bu bölümde bi konu vardı bi arkadaş hastanede güvenlik görevlisi olan kıza böyle ilgi duymuştu ne yapıp edip kızla sevgili olmuştu.Konu başlığını hatırlasam linkini atardım yardımı dokunurdu,üzüldüm geri dönmemesine

Ama market ve mağazada çalışan kızlar hergün böyle teklifler alıyordur,sıradanlaşmış bi durum onlar için

Geçti derse kolay, peki teşekkür ediyorum kolay gelsin diyip çıkarsın :)

Ama geçmedi derse güzel bir konuşma hazırla.
    Aynen acele etmişsin. Önce biraz ilgi vermen ilgi uyandırman gerekti. Dikkatini çekmeliydin. Ama hala kaybetmiş değilsin. Sadece ihtimal daha zor. Mektup vermişsin... Şimdi şunu yap. Hiçbir şey olmamış gibi, her şey gayet normal şekilde davran. Mağazaya yine git. Gözüne görün mutlaka. Ama dediğim gibi bir şeyler bak, boş gitme yani. Dolaş şöyle göz teması kur, arkadaşı gelirse mağazada kendinden emim dur ve arkadaşına olgun bir şekilde gülümseyip yardıma ihtiyacın olmadığını söyle, bir şeyler bakıyorum de ve yolla. 2-3 kere bunu yap. Sonra 1 hafta ara ver yine git. Bu arada mağazadaki diğer insanlarla da güleryüz ile güzel iletişimde bulun her gittiğinde. Sonrası zaten kendiliğinden gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bu bölümde bi konu vardı bi arkadaş hastanede güvenlik görevlisi olan kıza böyle ilgi duymuştu ne yapıp edip kızla sevgili olmuştu.Konu başlığını hatırlasam linkini atardım yardımı dokunurdu,üzüldüm geri dönmemesine

Ama market ve mağazada çalışan kızlar hergün böyle teklifler alıyordur,sıradanlaşmış bi durum onlar için
    Benim kız çok göz önünde çalışıyor ya. Utanıyorum açıkcası tepkiden korkuyorum.

Vereceği cevaplara göre kurgulamanı yap öyle git, sonra orada kitlenme kızın karşısında :)

Geçti derse kolay, peki teşekkür ediyorum kolay gelsin diyip çıkarsın :)

Ama geçmedi derse güzel bir konuşma hazırla.
    Doğru haklısın. Onu kendime çevirme lazım istekliyim

Orijinalden alıntı: VR_27

Aynen acele etmişsin. Önce biraz ilgi vermen ilgi uyandırman gerekti. Dikkatini çekmeliydin. Ama hala kaybetmiş değilsin. Sadece ihtimal daha zor. Mektup vermişsin... Şimdi şunu yap. Hiçbir şey olmamış gibi, her şey gayet normal şekilde davran. Mağazaya yine git. Gözüne görün mutlaka. Ama dediğim gibi bir şeyler bak, boş gitme yani. Dolaş şöyle göz teması kur, arkadaşı gelirse mağazada kendinden emim dur ve arkadaşına olgun bir şekilde gülümseyip yardıma ihtiyacın olmadığını söyle, bir şeyler bakıyorum de ve yolla. 2-3 kere bunu yap. Sonra 1 hafta ara ver yine git. Bu arada mağazadaki diğer insanlarla da güleryüz ile güzel iletişimde bulun her gittiğinde. Sonrası zaten kendiliğinden gelir.
    Hocam mağazada herkesin kendi bölgesi var. İç çamaşırı reyonu benim kızda. Oraya gidersem yanıma otomatikman gelecek bende diyecem ki. Geçen gün senin için mektup bırakmıştım aldın mı. Aldım derse. Peki neden cevap vermedin sevgilin mi var diyecem. Var derse biter zaten çıkar gelirim. Ama yok derse. O zaman ben cidden çok ciddiyim birgün beraber kahve içmeye gidebilir miyiz diyecem

• Döngü10 kullanıcısına yanıt
    Mektupta nelerden bahsettin bilmiyorum ama "Mektubu aldım" derse teşekkür et kolay gelsin de ve çık sakın nedenini sorma.

Mektupta nelerden bahsettin bilmiyorum ama "Mektubu aldım" derse teşekkür et kolay gelsin de ve çık sakın nedenini sorma.
    Ama almıştır ya sanmıyorum vermeyeceklerini. Belki beni yeteri kadar ciddi görmedi. Giderim yarın bir daha sonra ne olur bilemem.dayanamıyorum onunla tanışmam lazım.

Ben de sizler gibi mektup konusunu değerli ve özel buluyorum, lakin geçmişte değer verilirdi günümüzde pek bir değeri kalmadı.

İnstagram konusunu yüz yüze isteyebilirdiniz ama.

Orijinalden alıntı: berbatine

Hocam maalesef günümüzde ilişkiler hep sosyal medya üzerinden gelişiyor ve bunda insta başı çekiyor.

Ben de sizler gibi mektup konusunu değerli ve özel buluyorum, lakin geçmişte değer verilirdi günümüzde pek bir değeri kalmadı.

İnstagram konusunu yüz yüze isteyebilirdiniz ama.
    Haklısınız ama sorunun mektup olduğunu sanmıyorum. İnsan isterse taşa yazıp versin karşıdakinde istek varsa yazar hocam.

Tabi ki senin bileceğim iş ama bu kadar ısrarcı olmamalısın. Gerekenleri yapmışsın.. Beklemelisin.
    Kararsızım hocam ya

Son bir şans istersen eğer. Teşekkürler, bana iyi geliyordun, iyi çalışmalar de öyle çık :)

Mektubu okudum derse, teşekkürler iyi çalışmalar, diyip çık. Üstelersen ezik konumuna düşersin.

Son bir şans istersen eğer. Teşekkürler, bana iyi geliyordun, iyi çalışmalar de öyle çık :)
    Bugün olmazda belki yarın gidebilirim bakalım. Kısmetse olur

• Döngü10 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bir zaman karşı tarafa vazgeçilmez o olmasa başkası olmaz şeklinde yaklaşma. Bu seni direk ezik konumuna düşürür. Kadınlarda bunun kokusunu hemen alır ve soğurlar. Kafa yapın hep sen olmazsan başkası olur olmalı. Bu kafa yapısına dayanarak kahve içmeye gidebilirmiyiz denmez kahve içmeye gidelim denir. Yani teklif etme emrivaki yap. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın taktiği daha iyi direk gidip mektuptan konuşmaktansa. 2 3 gün aralıklarla mağzaya git. Onun reyonuna yakın olan reyonlara git seni görsün. Kısa göz teması kur ve diğer reyondaki kızlarla konuş onlara bir şeyler sor ve eğer konuşkan biriysen espiri yap sesli güldür kızları. Bu saaten sonra bir gizemin kalmadığı için boş boş gidip gelmek bir işe yaramaz kıskandırman gerek. Mektubu almışsa zaten sana mesaj atar. Almamışsa o senin yanına gelir. O şekilde de bir iki konuş sonra tel felan isteme dışarda kahveye davet et.

• Kardeş bence senini yaşın 25 falan değil 25 yaşında olsan sana müşteri olduğun için ilgi gösteren bir bayandan hoşnamazdın ikinciside kokulu kağıt nedir ? ilkokul çocuğumusun ? üçüncüsüde kız sana hayır demiş hayırın hayır olduğunu bir öğrenin yada git dayağını ye otur
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.