Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
66
Favori
240.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu comfort modda peteklerin ılık kalma olayı confeo plus modelinde de aynı olur mu hocam ? cmt727 honeywell ot var bende . İstediğim sıcaklığa gelince petekler de soğuyor .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

eca confeo plus'ta eco-comfort mod tuşu yok

• disintegration kullanıcısına yanıt

hocam selamlar.

dıştan mantolamalı ,iki balkonlu , 130 m2 3+1 eve 28 kw eca proteus premix kombi taktırdım (zar zor taktırabildim hep

20 kw önerdiler ve takmak istediler). neyse.

ev yerden ısıtmalı. eco modda ev soğuk hissettiriyor,comfort da ise daha iyi (ılık ve sıcak) hissettiriyor.

evin bulunduğu konum dağ eteklerine yakın olduğundan ve etrafı nispeten açık olduğundan kışın soğuk oluyor. giriş kat zaten. alt boş, otopark kömürlük vs yok.

bu kombi için güncel olarak (piyasada bulunan) hangi kablosuz o.t 'yi tavsiye edersiniz?

benim için yeni teknolojiler çıkmış tpi,modülasyon vs. kafam karışık.

ürünün garantisi olduğu için mümkünse eca markalı kablosuz o.t tavsiye etmenizi rica ederim. eca yetkili servisle işimi çözeceğim.

eca markalı biliğiniz ürün yoksa diğer markalardan da öneri yapabilirsiniz.

kablosuz o t için en önemli kriterim mobil telefonlardan kullanımdır. bu çok işime yarıyor. (cosa 3.0 kullandım uzun yıllar).

teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=VvNA7sP14Wg&feature=youtu.be
    confeo plustaki sıcak su içinmiş sadece evet. Farklı bir oda termostatı ile sürekli petekleri ılık tutma şansımız var mı acaba ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

eca lago fb modülasyonlu oda termostatı alarak eca confeo plus'ın oda sıcaklığına göre modülasyon özelliğinde çalışmasını sağlayabilirsiniz

bu oda termostatı modülasyonlu, eca artık satmıyor piyasada eca logosuyla yok,belki ikinci elde satılıyor olabilir,aynı oda termostatını daikin kullanmaya başladı

daikin modülasyonlu oda termostatı. opentherm özelliği üzerinden oda termostatı...>kombinin kazan sıcaklığını her zaman kontrol eder.

petekler soğumaz. ılık kalır

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları
    ** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcılarıakakce.com
    E.C.A. LAGO FB OT Modülasyonlu Programlanabilir Kablolu Dijital Termostat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/termostat/en-ucuz-e-c-a-lago-fb-ot-modulasyonlu-programlanabilir-kablolu-dijital-fiyati,84981275.html

https://www.hepsiburada.com/daikin-modulasyonlu-programlanabilir-oda-termostati-p-HBV00000RTMLI

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar eca proteus kombi kullanıyoruz

kombi balkonda dolap içerisinde duruyor

donma koruması aktif olması için kombinin açık durumda (sıcak su modu) olması şart mı

yoksa off tuşuna basarak komple kapatsam da donma koruma özelliği aktif olur mu?

doğalgaz vanasını ve sigortayı açık bırakacağım

bunun kablosuz olanı var mı hocam ? hassasiyeti ne kadar ? Bir de uzaktan erişimli versiyonu olsa tadından yenmez .

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
  • sarslanhan09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
  • Oda termostatı elektriğini anakarttan nasıl alabilirim. Hangi soket olduğunu bulamadım.

• cglynfrk kullanıcısına yanıt
  • sarslanhan09 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

Bu şemayı bulmuştum ama doğru soket hangisi olduğuna emin olamadım.

• cglynfrk kullanıcısına yanıt
  • Merhaba

oda termostatı 21.5 C kombi 50 C de ayarlı ısıtırken 50 c geçtiği oluyor .

Oda sıcaklığı 21 e düştüğünde tekrar ısıtmaya başlıyor .Bu esnada

Oda sıcaklığı düşene kadar da kombi suyu 20-30 arasında dolanıyor .

Termostat 21.5 ayarlı iken 22 çıkardığımızda

Peteklere giden suyu ısıtmıyor kombideki suyu pompalamaya başlıyor . Sıcaklık 22 ye çıkması gerekirken çıkmıyor 21.5 da kalıyor .

eca poly termostat var termostat kalibrasyonu bozulmuş olabilir mi ?

neden böyle olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları

hocam merhaba,

eca proteus premix 24kw kombi aldım. trabzonda 4.katta daireme bağlatacağım evim 4+1 ve en üst kat. 3 cephesi acık. yalıtımlı ev.

cihaz sıfır kurulacak , daha önce binada katı yakıt kullanılıyordu ama kombi alıp sanayi tüpüyle yakmak istedim. 1 seneye doğalgaz da gelmiş olacak.

sıfır kurulum için kombi ince ayarları nasıl olmalı sizce.( R tuşu basılı tutup fabrikasyon ayarların değiştirildiği kısımdan bahsediyorum)

o.t. yok , termostatlı vana yok. kombinin optimum ısıtma seviyesini bulmam için hangi aralıklarda çalışmalıyım. örnek : 45c - 50c iyi midir ?

alttaki videoda nitromix için ince ayar yapıp optimum ayarlara ulaşılmış. proteus premix'te bu ayarları nasıl uygulayabilirim.

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcılarıİnce GÖRyoutube
    Demirdöküm Nitromix sıfırlama için kullanacağınız en basit anlatımlı ve uygulamalı videomuz sizlerle... Aklınıza takılan sorular için videonun altındaki yorum kısmından sorularınızı iletebilirsiniz. Destek için videoyu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın..! İnstagram: incegor_youtube Demirdöküm %30 tasarruf videomuz için link: https://youtu.be/_ofqWh0tRWY Kanalımız “İnce GÖR” ‘de; Kombi arızaları ve çözümü, Çamaşır makinesi arızaları ve çözümü, Bulaşık makinesi arızaları ve çözümü, Klima arızaları ve çözümü hakkında bolca videoya ulaşabilir ve arızaları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bizden güncel videolar hakkında bilgi almak için abone ol simgesindeki zil bildirimlerini açmayı unutmayın. Dikkat: Güvenliğiniz için; 1. Parça değişim videolarını uygularken cihaza gelen elektriği kesin. 2.Koruyucu gözlük kullanın. 3.Koruyucu eldiven kullanın. 4.Cihaza gelen su hattını kapatın. 5.Elektriğin kesilemediği durumlarda (klima onarımları vs. )sigortaları kapatın. Başkasının sigortayı açmaması için sigorta panosuna bilgi levhası yerleştirin. Güvenliğiniz onarımını yapacağınız cihazdan çok daha önemlidir. El beceriniz ve gerekli uygun ekipmanınız yoksa lütfen profesyonel destek alınız. İnce GÖR’ün Sağlıkla Hoşça Kalın #demirdöküm #nitromix #reset #fabrika #ayarları #sıfırlama
    https://www.youtube.com/watch?t=52&v=2UMMK6vJa3I&feature=youtu.be

• Şu an en uygun 24 kw olarak nereden alabiliriz bu kombiyi arkadaşlar?

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

merhaba

ince ayara gerek yok

peteklerin soğumasını istemiyorsanız comfort mod

biraz yakıt tasarrufu istiyorsanız eco mod'ta kullanacaksınız

binada yalıtım varsa 45c civarı yalıtım yoksa 50-55c civarı kazan sıcaklığında kullanın

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt

Eca proteus premix 24kW, 15000 liradan başlıyor

https://www.cimri.com/kombiler/en-ucuz-e-c-a-proteus-premix-24-yogusmali-kombi-fiyatlari,51250700

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcılarıakakce.com
    E.C.A. Proteus Premix 24 kW Hermetik Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/yogusmali-kombi/en-ucuz-e-c-a-proteus-premix-24-hm-hermetik-fiyati,92600712.html

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.