bölgenizdeki eca servisi çok iyiymiş. İzmir'de asla izin vermiyorlar |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (60. sayfa)

-
-
Ben 40 derece de yaksam ev 23 dereceyi bulmaz bile neyse
bu aralar hava da soğudu comford modda tüketim 24 saatte 9 m3 oldu .
eco modda 5-6 m3 oluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için sağolun, sizin baya iyi bence, bugün ölçtüm tekrar, 40 derece comfort modda günlük 16.8 metreküp yaktı, üst daire boş, alt daire az yakıyor.
Benim üstümde boş siz termostat takıp deneyinn
Comfort mod 50 de kullanıyorum, oda termostatı 22 dereceye ayarlı, ev dubleks günlük ortalama 8-9 mküp. Bence sizin sayaçta sorun var.
-
Bugün yetkili servis geldi, gaz valfi bozulmuş 10 gün içinde değiştireceğiz, kombiyi kullanmaya devam edin, ekranda uyarı alınca resetleyin bi sorun olmaz dedi, yüksek fatura sebebi gaz valfi kaynaklı olabilir belki de bu benim düşüncem, gaz valfi değişince takip edeceğim, tüm yazanlara geri dönüşleriniz için teşekkür ederim, saygılar.
Üründen oda termostatı çıkıyormu arkadaşlar
Çıkmıyor
-
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=S9zWyrqklug -
Eyvallah hocam,bu zamanda termostat çkmaması eksi yazar bence
Merhaba bu kombiyi yeni kullanmaya başladım 35 derece comfortta kullanıyorum ancak ev fazla sıcak oluyor 30 dereceye düşüreceğim ama servisten açılışa geldiklerinde 30 dereceyi önermem yoğuşma yapmıyor fazla yakar dediler.30 derecede kullanan arkadaşlar var mı ?
merhaba
tesisatınız yerden ısıtma mı?
-
Evet hocam yerden ısıtma
30c de kullanın
Ve eğer kullanmıyorsanız kablosuz on/off oda termostatı kullanmanızı öneririm
-
Maşallah kalite görece bir tık düşmüş ama ,fiyatlar hep yukarı...
Şu haliyle Eca proteus premix alınır
Hidroblok sarı metalden siyah metale düşerse alınmaz
Premix eşanjör ve hidroblok grubu önemli
Pompada kalite bir tık düşmüş ama gaz valfi aynısı sadece adı farklı
Fiyatlar maalesef artacak her kombide böyle
Ben evimde 15 yıllık Eca confeo hermetik kombi kullanıyorum çok şükür büyük bir arıza çıkarmadı, yeni kombi alacak olsam ya Eca yada baymak duotech compact alırım yıllardır takip ederim bu kombilerin iç yapısında,hangisi kompozit hangisi pirinç diye. Üstadım sen milleti bilgilendirmeye devam et, malum para ve mal şu dönemde çok kıymetli . Kolaylıklar dilerim. Saygılar...
eca confeo plus efsane bir cihaz çift eşanjörlü ve pirinç hidrobloklu
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X