< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (56. sayfa)

-
-
-
otomatik hava pürjörü taktırabilirsiniz
ayrıca yerden ısıtma borularınız oksijen bariyersiz ise kombi altına mutlaka hava ayırıcı ve tortu tutucu taktırın
yoksa kalorifer sisteminde yapay çamur oluşacak ısınma kaliteniz düşecek
RİVERMAG MANYETİK KOMBİ FİLTRESİ gibi seçenekler var
-
bu kombinin 30 kw 'lık olanının sıcak su gücü XL olarak belirtiliyor. peki kw olarak bu belli mi?
-
24/24 , 28/28 , 30/30 olarak gider. 30kW kalorifer ve 30kW sıcak su gücüne sahiptir
-
teşekkürler disintegration hocam.
-
Bunca zamandır foruma girmemisim simdi gordum mesajinizi cok ozur dilerim :) Evet memnunum. En ufak bir sorun yaşamadım.
-
Arkadaşlar merhaba.
Eca proteus premix 35 kw kombi ile ilk kışa giriyoruz, mayıs ayında taktırmıştık. Fakat son günlerde kuvvetli arı vızıltısı gibi ses yapmaya başladı. Hafif bi titreşim de var gibi malesef. Sizce ne olabilir, yaşayan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kombi duvara tam oturmamıştır, bazen titreşim yapabiliyor montaj esnasında fark edilmiyor eğer kombi kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız yetkili servisi çağırın
-
servisi çağırdım hocam, daha gelmediler.
musluk suyundayken yapmıyor fakat ısıtmada yapıyor. hatta sıcaklığı arttırdığımda ses ve titreşim artıyor. bazen tamamen kesiliyor bir kaç dakikalığına. servis kılavuzundan anlayabildiğim kadarıyla susturucu-brülör-ventüri problemlerinde böyle bir ses çıkardığını gördüm. körün taşı gibi bizi buluyor malesef..
-
Kombinin garantisi devam ediyor servis halleder. Büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum
Eca Proteus Premix kombim, yetkili servisin gelmesiyle cumartesi günü açıldı. Yanında Eca Poly Pure oda termostatı almıştım ve servis onuda kurdu. Ancak verici üniteyi kombinin içine koyup kapağını kapattılar. Bugün oda termostatının kullanım klavuzunu okurken, verici ünitenin kombiye en az 50cm uzaklıkta bir yere konulması gerektiğini gördüm. Sizce ne yapmalıyım? Servis çağırmadan bende bu kutuyu kombinin dışına 50 cm uzağına monte edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uriel -- 15 Kasım 2022; 20:53:19 >
Servis yanlış yapmış
Kombinin kapağını açın modemi çıkartın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslanhan09 -- 19 Kasım 2022; 0:45:4 > -
Aynen benimkinde de honeywel var kapak içine takılmıştı sorunsuz çalışıyor.
-
Merhabalar
Yeni doğalgaza geçtik. Eca proteus premix kombi ye Eca Ert 176 oda termostatı aldım acaba bu termostat kombiyle uyumlu çalışır mı bazı yerlerde yeni tip kombilerde uyum sağlamadığını okumuştum.bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim tşkler
Merhaba
Eca ert 176 on/off yani aç kapa çalışır
Eca proteus premix ile uyumludur
-
Merhaba
Sizin kombinin göstergedeki ışığı sürekli yanıyor mu ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X