< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit2828 -- 28 Haziran 2025; 15:7:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit2828 -- 28 Haziran 2025; 15:7:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mesajınızı yeni gördüm ama sıcak suyu 55 derece neden kullanıyorsunuz ki ? O kadar ısıtmaya gerek var mı sizce soğuk mu geliyor ? düşük derece de tekrar deneyebilirmisiniz ben şuna 35 derece kışın da 40 C de kullanıyorum su basıncı düşük yada az açınca ayarlanan dereceden 5-6 C fazla ısıtıyor zaten . ama sabit banyoda akarken sürekli ayarlanan derecede akıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sorun binadaki sistemdeymiş hocam. Servis gelip kontrol ettiğinde basıncın sürekli inip çıktığını tespit etti ve bunun düzeltilmesi gerektiğini belirtti. Bina sıfır olduğu için inşaat firmasıyla görüştük, bazı düzenlemeler yaptılar ve sorun çözüldü sonrasında. İlk etapta sıcak su kısmında sorun yaşadığımız için 55 dereceye çıkarmıştık, buna rağmen verim alamıyorduk ama zaten sistemde sorun olduğu için 100 derece de olsa bir işe yaramayacaktı :) |
|
Servis patlayarak ateşeleme poflama sorunu için geldi kapağı açıp baktıklarında .İçindeki fandan ana esanjöre giden boru yerinden oynamış yerine oturttular düzeldi halbuki kurulum yaparken kombinin kapağını yani içini açmadılar sigortayı taktılar enerji verdiler bu çalışıyor dediler gittiler .Adam gibi içini açıp sağına soluna baksalardı ne onlar ugraşacaktı nede ben suan sessiz çalışıyor. gayet sessizleşti.a ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berosoft -- 19 Temmuz 2025; 0:3:8 > |
|
ECA PROTEUS PREMİX (kombinin kralı) üretim tarihi: temmuz 2025 pompa Duca yerine Wilo olarak değiştirilmiş Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.
ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz
05077304829 05077304829
youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz.
hangi kombi alınır?
en iyi yoğuşmalı kombi markaları
2025 kombi tavsiyesi.
en iyi kombi hangisi
en iyi kombi markası.
en az yakan kombi
Ankara'da tutulan kombiler.
parçası ucuz az yakan kombi
tesisat proje
peteğim ısınmıyor.
Kombi fiyatları.
kombi seçimi.
kombi önerileri kombi tavsiyeleri.
en ucuz kombi fiyatlari.
en uzun ömürlü kombiler.
kombi resetleme
kombim su eksiltiyor
kombiye su basma
kombi bakımı temizlemesi
kombi filitre temizlemesi
ankara dogalgaz KOMBİ
en az yakan tasarruflu kombiler
kombi fiyatlari
kombi ömrü
hangi kombiyi almaliyim
kombi tavsiyeleri
kombide olması gereken özellikler
iyi bir kombi seçimi nasil yapilir
en çok garantili kombiler
ek garantili kombiler
dikey baca kombiler
bacali kombiler
hermetik kombi
en ideal kombi fiyatlari
Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829 https://www.youtube.com/watch?v=X17-HG49-Kg |
Merhaba kendimiz takınca garanti dışı kalıyor mu, zor mu, çok basit mi acaba eca servisine mi taktırmalıyız acaba daha 4 sene garantisi var o yüzden garantiyi bozmak istemem ona göre bir termostat taktırmayı düşünüyorum internette eca nın da termostatı var 2-3 bin tl civarına gibi bunu alsak servis ücretli mi takıyor, kaç para istiyor acaba direkt servisten mi almalı son zamanlarda alan var mı teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
koca konuda ne ilk mesajda nede konu içinde teknik servis parametre numaraları ve bu numaralarının ne anlama geldiğini açıklayan yazı yok |
|
AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD |
|
kombi yetkili servis değiliz. parametreleri öğrenmek için bölgenizdeki Eca servisini arayın |
ECA Proteus Premix 35 kw ile aranızdayım. Kombiyi internet üzerinden almıştım. Dün servis gelip kullanıma açtı. 5 yıl garanti mevcut. Cihaz Haziran 2025 üretimli. Pompa Wilo pompa. Şuan aktif kullanmadım. Sadece ilk çalıştırma yaptık. 1 haftaya yeni eve taşınacağım inşallah. |
|
hayırlı olsun hidroblok grubu pirinç mi? bakabildiniz mi? |
Merhaba; 28 kw'lık modelini 3 kış kullandım. Hiç bakım yaptırmadım daha. 4.kışına girecek. Kışa girmeden bakım yaptırsam mı diye düşünüyorum. Yada bir sıkıntı çıkana kadar beklesem mi bilemedim. Sizin bakım aralıklarınız nasıl? |
|
Benim kombim açık balkonda. Plastik kapaklı bir dolabın içinde duruyor. |
|
Merhaba adam gibi bakım yapan, genleşme tankına makine ile hava basan,plakalı eşanjörü söküp içine porçöz döken bir usta bulursanız yaptırın Yüzeysel bakım yapan çok kişi var Youtube te örnek bakım videoları var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kombi açık balkondaysa bakım yaptırın içine toz kaçmıştır. adam gibi bakım yapan, genleşme tankına makine ile hava basan,plakalı eşanjörü söküp içine porçöz döken bir usta bulursanız yaptırın Yüzeysel bakım yapan çok kişi var Youtube te örnek bakım videoları var İki yılda bir bakım yaptırın her yıl bakım olayı para tuzağıdır. Kalorifer tesisatının aşırı derecede kirli balçık yuvası olması lazım ki kombinin içine her yerine pislik kaçsın ancak bu durumlarda her yıl bakım yapılabilir Ustalara kalırsanız her yıl bakım yaptırın derler paranızı alırlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben ECA yetkili servisini çağırıcam bakım için. Gerekli prosedürleri uyguluyorlardır diye umuyorum. Kurulum yapılırken de her sene bakım yaptırmaya gerek yok demişti ECA servisi de sizin gibi. Tavsiye eder misiniz yetkili servisleri? |
|
Yetkili servislerin çoğu yüzeysel bakım yapar Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz Onlara 2 soru sorun. Genleşme tankına hava basıyorlar mı? Plakalı eşanjörü söküp içine porçöz..vb döküyorlar mı? Cevap hayır ise evinize çağırmayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |