Tuşa basıldığında yanması gerek sonra sönmesi gerek normal bu olması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (57. sayfa)

-
-
Ekran ışığı sürekli açık, sizde sorun yok.
-
Normal, sorun yok.
-
90m2 bürüt 75m2 net 2+1 evi ısıtmak için hangi kapasiteyi önerirsiniz ?
Petekler sitenin merkezi ısıtmasından olduğundan sadece sıcak su ihtiyacı için kullanacağım ancak yarım kova su dolduktan sonra sıcak su gelsin istemiyorum. Daha önce böyle bir kombi aldım illallah ettim.
-
Doğalgazlı Hermetik Şofben alacaksınız.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 17 Aralık 2022; 0:20:49 >
-
kombinizin ana eşanjörünün markası CONDEVO SPA . dünyaca ünlü İtalyan eşanjör üreticisi
salyangoz tipli premix eşanjör, bakır bitermik eşanjör, plakalı eşanjör ve pirinç blok üretir
condevo spa
CONDCELL ® | Heat cells for condensing boilers | CONDEVO S.p.ahttps://www.condevo.com/condcell/condcell/kapak kısmını bilmiyorum ama eşanjörün iç yüzeyi önemlidir yekpare eksiz. korozyona karşı dayanıklı olmalı
salyangoz tipli tüm premix eşanjörler paslanmaz çeliktir
-
Merhabalar eca ert 176 termostat taktırdım.termostat ayarını ve kombi ayarını kaça ayarlamalıyım acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
binanızda yalıtım varsa 40-45c yalıtım yoksa 45-50c arası kazan sıcaklığını deneyin. oda termostatı kaç dakikada bir set edilen dereceye geliyor gözlemleyin
her evin ısı kaybı farklıdır. Erzurum'da yaşayan birisine 45c ayarla demem.
kombiyi kış boyunca 40-45c, 50-55c bandından kullanılması gerekir. dışardaki hava koşulları da önemli bir faktör
-
Peki hocam banyo hariç 3 petekte termostatik vana var bunların ayarı oda termostatını etkiler mi yada kaça ayarlamalıyım
Oda termostatı olan odada bir kere TRV olmayacak eğer varsa trv nin ayarı en sona getirilecek
Aynı evde o.t ve Trv olur ama aynı odada olmaz
Oda term ve term vanalar ya aynı derecede ayarlanacak veya oda term 1c 2c yukarda ayarlanabilir
Önce trv ler...> petekleri kısacak
En son o.t.....> kombiye aç kapa yaptıracak
-
Yeni doğalgaza geçtik. 1 haftadır kombiyi yakıyorum sıkıntısız kullandım. Bugün servise eca termostat taktırdım ama bugün 2 defa F37 hatası verdi su basıncına baktım sıfıra indirmiş. suyu basınca tekrar çalışıyor.her yeri kontrol ettim.kaçak falan yok sorun başka ne olabilir.
Emniyet valfi, genleşme tankı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıcak su girişinden kaçağı tespit ettim yaptım.oda termostatını iptal ettim gece sabaha kadar çalıştı bar düşmemiş.oda termostatınn çalışma şekli nasıl acaba şimdi ben kombiyi 55 e aldım termostat 22 de falan ayarlı derece 22 ye gelince kombi duruyor ama petekler de çabuk soğuyor bu normal Bi şey mi ilk defa kullanıyorum kusura bakmayın
Selam arkadaşlar. Preteus premix dün akşam E54 hatası verdi. Bende yoğuşma sifonunu söküp temizledim. Ama daha sonra açtığımda kombi sürekli E01 vermeye başladı.Acaba bişeyleri ters mi taktım ki :)) Anlayan bilen ustalar bi el atabilir mi.
-
Reset attınız mı?
-
-
Merhaba; @disintegration tavsiye ettiğiniz modeller arasından ECA Proteus Premiks 28 KW olanı seçip kurulumunu yaptırdım. Dairemdeki bütün peteklerde Danfoss gazlı trv mevcut. Dairenin ortalama 23-24 derece sıcaklıklarda olmasını istemem durumunda vana ayarları, kombi sıcaklık ayarı ve eco-confort mod ayarı olarak nasıl bir ayar yapmam gerekiyor?
-
merhaba
her evin ısı kaybı farklıdır. kazan sıcaklığı için kendiniz denemeler yapacaksınız bazı evler var insan nefesiyle bile ısınırken bazı evleri 60c ile zar zor ısıtıyorsunuz. bu yüzden 40c, 45c ,50c ile denemeler yapın. havalar soğudukça kazan sıcaklığını 5'er derece arttırın
eco mod aktifken petekler bir soğur bir ısınır, comfot mod tayken ise petekler sıcak kalır kombi ön ısıtma yapar. hangisi size uyuyorsa o şekilde deneyin eco-comfort modu da denemeniz lazım. size şu şekilde kullanın diyemem
23-24c iç ortam sıcaklığı istiyorsanız termostatik vanalarda 23c için: 3.5, 24c için 4 numarayı kullanın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X