Aynen hocam takım ne ileri atağa geliyor ne defans yapıyor, örneğin kariyer modunda dünya klasında oynuyorum defans yaparken geri dörtlü seçmiyorum bilerek defans bozulmasın diye arkadan orta saha ile rakibe basıyorum ama rakip defansın yanından yürüyerek gidiyor hiç bir oyuncu rakibe müdahale etmiyor, top boşta kalıyor benim oyunculardan kimse topa müdahale etmiyor bunu nasıl çözebilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakaleg -- 29 Eylül 2024; 20:48:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (41. sayfa)

-
-
Ben klavye ile oynuyorum. Sen kolla oynuyorsan bu konu hakkında fikir belirtemem ama ben şahsen klavyede defansı eski savunma seçiyorum. Diğer türlü savunma yapmak çok zor oyunda.
Oyundaki mantalite değişmiş. En basitinden FC 24'de dünya klasında eski savunma ile önde pres yapabiliyordum ama bu seride oyun topu sana bırakıyor. Buda pas oyunu demek. Ve en hızlı oyuncunla bile top süremiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi total1903 -- 29 Eylül 2024; 21:20:52 > -
gameplay felan değişmiş güzelleşmiş ama ultimate aynı değişen yok hile dolu
2 saat oynadım
draft fişiyle draft atayım dedim tam maç başlayacakken rakip çıktı yenildi saydı beni
3-2 yeniyom son dakikalar oyun birden kapandı bağlantı hatası verdi
hiç bir oyunda bağlantı hatası almadım pcden internetten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bildiğin aynı teraneler
iyiki oyunu almamışım 10 saatlik denemenin 2.saatindeydim henüz
-
fc 25 ultimate oyunu steam den satın aldım, yükledim ama Türkçe dil desteği yok ne yapmamız lazım arkadaşlar bilen varsa yönlendirebilir mi? iade süresi dolmadan iade etcem galiba
-
FC 25 alanlara geçmiş olsun, steam yorumları berbat. O kadar dedik EA akıllanmadı, oyun aynı berbat oyun. Aralık ayında bize de 390 TL den keyfim isterse almak düşer.
-
Epicte ortalama kaç paraya düşer, var mı tahmini olan? Bir de ne zaman oluyo indirimler?
-
tüm ayarlar ultra oyun akarken 60 fps gram düşme yok, ama korner kullanırken fps düşüyor ve sanki ping yükselmiş gibi gamepad hareketlerine geç tepki veriyor. var mı bu sorunu yaşayan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani black friday yada yılbaşı indirimlerinde %65 indirim oluyor her sene FC de. Tahminim şuanki fiyatına göre 1100 civarına düşer en fazla
-
hocam bu tüm fifa serisinde var. Pc, ps hepsinde oynadım. Maalesef bu tarz hataları çok. Rakibi olmadığı için umursayıp çözmüyorlar. Redditte falan tonlarca böyle içerik bulabilirsin.
-
-
Kıymetli arkadaşlarım selamünaleyküm hayırlı günler forumda beni bilen bilir aranızda tanıyanlar muhabbetimiz olanlar olmuştur illaki benim sizden bir ricam var oyun indirime girene kadar şu anda satın almayı düşünmüyorum da bilgisayar üzerinden satın alıp oynayan arkadaşlardan denemem amaçlı hesabının bilgilerini benimle paylaşmak isteyen olur mu hatta şöyle de yapabiliriz benim çok değişken geniş zamanım oluyor özellikle geceleri isterseniz sizin hesabınızda herhangi bir paketinizi açmadan herhangi bir oyuncumuzla müdahale etmeden mevcut kadromuzla UT modda İlerlebildiğim kadar da ilerlemeye çalışırım eğer online moda dokunmamı istemezseniz hiç sıkıntı değil sadece belli bir süre online modunu deneyimlemek isterim acaba çok mu şey kaçırdım yoksa indirimi bekliyimlemek için iyi mi yapmışım diye denemek istiyorum açıkçası şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EA Play Pro 'yu yarı fiyatından da uyguna almak isteyen varsa bana ulaşabilir.
-
Hocam merhabalar fiyatı buradan da yazabilirsiniz eğer sakıncası yoksa hem benim gibi merak eden arkadaşlar da öğrenmiş olur aylık fiyatı mı yıllık fiyatı mı ve ne kadara geliyor acaba gerçi benim şu anda satın alma gibi bir düşüncem yok ama fiyatı merak ettim kıymetli hocam
1750 ₺ hocam
Beni anlayışla karşılayıp şeffaf olduğunuz için teşekkür ediyorum kıymetli hocam şu dönemin ekonomisinde çok uçuk bir rakam değil aslında ama benim internet altyapımda sıkıntı olmasa aslında alır herkesle eşit şartlarda başlardım oyunu ama büyük ihtimalle oyunun 400 TL’ye falan indiği Kasım aralık ayini bekleyeceğim gibi görünüyor
benim lokasyonumda Türk telekom fiber internet yok mevcut olan bakır altyapıda lokal arızalı kıymetli hocam hatta fiber internet talebi için Türk Telekom’un CEO’suna kadar bile ulaştım Twitter üzerinden gerekli incelemeleri falan da yaptılar da talebinizi aldık dediler kim bilir kaç yıl sonra gelir o yüzden şimdi denemeden de satın almak istemiyorum oyun yoksa bu altyapıyla beni krize sokar bir de ticari bir gelir amaçlı değilde keyif amaçlı oynadığım için İndirim dönemini beklemek benim için daha mantıklı olur hazır FIFA 24’te kadromda 99 Ronaldolar mı siler var iken şu anda çok rahat oyuncu da bulabiliyorken şöyle rüya kadroyla keyfince oynayayım bari yine de sizlere teşekkür ediyorum kıymetli hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de benzer dönemlerden geçmiştim dönemin ceosu Paul Doanay yardım etti ve bir haftada internete kavuştum. Size sabırlar diliyorum sürecinizde
Vay be kıymetli hocam sizin adınıza çok sevindim ben İstanbul’un İstanbul olduğu yerdeyim Fatih Karagümrükdeyim sur içindeyim mahallenin 4.01 yanında yüzde sekseninde fiber internet var benim sokağım öyle atıl öyle köhne kalmış ki kıymetli hocam aşağımızda yukarımızda fiber var burada fiber yok planlamada bile görünmüyor talebinizi aldık dediler büyük ihtimalle gazımızı aldılar sanmıyorum ki iki seneden önce buraya fiber gelsin
Bir kaç komşuyla birlikte bir dilekçe hazırlayıp ilçe telekom müdürlüğüne bu dilekçeyi verirseniz bana göre süreç çok hızlanır. Telefondaki başvurular dediğiniz gibi işliyor
Hazırladım hazırladım kıymetli hocam çıktısınıda aldım bina yöneticisi abi İle de görüştüm dilekçe vereceğim kendisine talep amaçlı bütün apartmanda kilerden imza alacağız konuyu ben ufaktan açtım bizim apartmanda kilere biraz çekindiler yani biz bu dilekçeyi vericez ama bizim taahhütümüz var bizi hemen abone falan yapmazlar değil mi falan dediler yok dedim abi ya bu sonuçta talep dilekçesi istiyoruz getirilsin bu hizmet diye ondan biraz çekindiler
Dilekçe verdiğimiz zaman herhangi bir zorunluluk yok yani bu kişiler imza verdi kesin geçecekler diye bir kayde yok yani değil mi hocam ben de insanların hakkına girmeyeyim onları da yalan yanlış bilgi vermiş olmayayım biz sadece hizmetin getirilmesi için talep etmiş olacağız yani değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X