Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
49
Favori
59.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onu bilmiyorum. Ben de ea app i steam den açıyorum kol çalışsın diye.

• BéTo kullanıcısına yanıt

ea app steamden nasıl açılıyor

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. hangi vpn'i kullanıyodunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn911 -- 1 Ekim 2024; 18:25:20 >
  • Vücut çalımını kaldırmışlar. Yön tuşunu hızlıca çekip bırakıyorduk. Onun yerine anında dönüyor oyuncu. Bu olayı beğenmedim. Peste de beğendiğim özellikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt

Steam’e oyun ekle deyip ea app exe sini ekliyorsun.

• arkadaşlar redditte Bi konu gördüm fc 25 oyun ayarları ile ilgili ve gerçekten oyunu adam gibi gecikme ve yırtılma olmadan oynuyorsunuz. linki aşağıya bırakıyorum ilk mesajda eleman yazmış. grafik kalite ayarlarını herkes ekran kartına göre yapsın demiş. bir de gsync kapattım ben çok daha iyi oldu. umarım işinize yarar.

https://www.reddit.com/r/EASportsFC/comments/1forr4i/eafc25_pc_performance_fix_nvidia/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkinci 1600 FP geldi, 20k değerinde oyuncu ve malzeme çıktı. Rezalet ya. Daha önce 3200 FP ile 100k çıkmıştı.

Konuya gel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yama geldi PC için, sizce menüler ve oyun hızlandı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ea play pro eski fiyat olan 999 tlden yenilencek diye oynadım 1 haftadır bugün yenileme başarısız diye mail geldi destekle görüştüm malesef yardımcı olamıyoruz diyor yokmu çözüm vpn ile alıcaz sanırım hevesim kaçtı :D

• naturklich kullanıcısına yanıt

Kıymetli abim ben de FIFA da şunu fark ettim sistem ne kadar iyi olursa olsun online rekabet edileceği zaman bütün ayarları orta ayarda bırakmak çok daha online performans sağlıyor

Ben mesela online oynayacağım zaman sistemin bugün için baya iyi olsa da hep her şeyi orta ayarda bırakıyor

"Bana kızgın mısın diye soruyorlar. Galatasaray'a kızılmaz, Galatasaray'a küsülmez çünkü Galatasaray bana hiç yanlış yapmadı."

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt

Ocak 2025 de Pes 2025 çıkabilir diyorlar, Pc oyuncuları için tek umudu çıkarsa şimdilik Pes.

• Yeni güncellemeden sonra rivals oynarken forma seçimi ekranında arada donmaya başladı. Size oluyor mu?

• Oyun başı paket kasalım diye draft giriyoruz hile geliyor. Bir firma yıllardır aynı sorunu nasıl çözemez aklım almıyor gerçekten.

• PickPower kullanıcısına yanıt

Yaşamadım hocam

• arkadaşlar kaleciyi r3 tuşu ile hareketlendiremiyoruz , hangi tuş ile yapabiliriz

• hsyn911 H kullanıcısına yanıt

Rica ederim, Kaspersky..

• havadan ara bas yani L1+üçgen veya xbox kolunda LB+Y tuşlarına bastığımız zaman havadan ara pas atıyor fakat rakip ceza sahasına yakın olduğumuz zaman bazen bunu havadan atmak yerine yerden hızlı oynuyor. Fifa 23'e kadar böyle bir şey yoktu ama 23 ,24,25te bu sekilde oluyor. Bunun çözümü var mı?

Özetle: defansta veya orta sahada sorun yok ama rakip ceza sahasına yakınken havadan ara pas tusuna bastığımız zaman bazen yerden oynuyor. Kritik paslar yapmama engel oluyor.

• nico nun sbs karti geliyormus kart fiyatinda oynama oldu duser sanirim daha

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.