Şimdi Ara

E65 735i hakkında önerileri,kullananlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakın bir arkadaşıma 2002 model 735i alma arefesindeyiz.Araçta 5 bin liralık prins Lpg kiti mevcut. Kilometresi 180.000 de ve shortların en dolularında.
    Full borusan bakımlı hatasız bir araç.

Şimdiden unutmadan söyleyeyim, vergi ve yakıt pek problem değil arkadaşım için.

Bu aracı kullanan var mı?
    Herhangi bir kronik problemi var mıdır? Malum elektronik anlamda oldukça yüklü bir araç,elektronik sistemi nasıldır?
    Alırken özellikle dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

Yardımlarınızı,önerilerinizi bekliyoruz, şimdiden teşekkür ederim.

• Yok mu hic bilgisi olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpgli ama full borusan bakımlı ?
  • O araç 180000'de olmayabilir...
  • Lpg si 2 aylik. Tum bakim kayitlari da borusanda mevcut.

Borusan Lpg li araca bakmiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG'de bile cebi zorlar. Onun dışında ucak gibi aractır, cok özeldir bütün F segmenti araclar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

O araç 180000'de olmayabilir...

Araç sahibiyle arkadaşım tanışıklar. Sahibi zaten iş adamı garajında 8 araba daha var ve tam araba manyağı
    Yani km olarak bakım olarak sıkıntımız yok araç pırıl pırıl.
    Yakıt ve vergide sıkıntısı olmadığı için araç bu kadar temiz ve özel olunca arkadaşımın aklına girdi ve ciddi bi kaç hafta içinde almayı planlıyoruz.

Yalnız araç hakkında hiç bir bilgimiz yok. O sebepten sordum 7 lerin kronik problemleri ,hassas olduğu noktalar var mıdır diye?

Herkese cok teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 18 Temmuz 2012; 23:18:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m8 kullanlar konuya lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up..

Yok mu hiç 7 serisi tecrübe eden bilen
  • Ne kadara alcaksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 arabasi olan adam neden arabaya tup taktirir anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

8 arabasi olan adam neden arabaya tup taktirir anlayamadim

ne bekliyosun ki abicim :) jeep binen cok memlekette ama depoyu bir gün full doldursa neyse 20 liralık benzin al devamlı...
  • Elektronik aksamında sürekli problemi olur, yürüyen aksamında ön arka tablalar rot başları sürekli bozulur.Yani tavsiye etmem....
  • Teşekkür ederim cevaplar için.

haktan.528 65 bin gibi almayı düşünüyoruz.

Lpg konusunda ise dünyanın en pahalı benzinine daha ne kadar para vercektim dedi hatta benle de Alfaya taktırmam konusunda konustu

one man one engine vaktiniz varsa biraz daha açarmısınız? Elektronik aksamda ne gibi sıkıntılar cıkabilir. Yorumlarınız çok değerli bizim için çünkü malum bu aracı cok bilen yok.
    Teşekkür ederim
  • Teşekkür ederim cevaplar için.

Lpg konusunda ise dünyanın en pahalı benzinine daha ne kadar para vercektim dedi hatta benle de Alfaya taktırmam konusunda konustu

one man one engine vaktiniz varsa biraz daha açarmısınız? Elektronik aksamda ne gibi sıkıntılar cıkabilir. Yorumlarınız çok değerli bizim için çünkü malum bu aracı cok bilen yok.
    Teşekkür ederim
  • Bu forumda hatta bir cok forumda BMW'ler ile ilgi marka model fark etmeksizin her turlu bilgiyi TechZone isimli kisiden bulabilirsiniz.

Forumda BMW bolumunde 7serisi konusuda olmasi lazim, oyle hatirliyorum.

Yoksa bile TechZone abimiz her turlu yardimci olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Teşekkür ederim cevaplar için.

Teşekkür ederim

Şu an Almanya'da bulunuyorum bir yakınımın yanında ve yakınım bu tür araçları tamir ediyor.Özellikle audi bmw mercedes vw ....Dün sizin konunuzu ona sordum bmw nin e60 5 serilerinde problem olmadığını ancak 7 kasalarında çok fazal yani insanı bıktıracak ekeltronik sorunları olduğunu belirtti.Kendisine de araç gelmiş.Kesinlikle tavsiye etmedi, ancak e60 5 serilerini tavsiye etti.Ben bir kez daha sorup size detaylı bilgi vermeye çalışacağım....

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Teşekkür ederim cevaplar için.

Teşekkür ederim

Şu an Almanya'da bulunuyorum bir yakınımın yanında ve yakınım bu tür araçları tamir ediyor.Özellikle audi bmw mercedes vw ....Dün sizin konunuzu ona sordum bmw nin e60 5 serilerinde problem olmadığını ancak 7 kasalarında çok fazal yani insanı bıktıracak ekeltronik sorunları olduğunu belirtti.Kendisine de araç gelmiş.Kesinlikle tavsiye etmedi, ancak e60 5 serilerini tavsiye etti.Ben bir kez daha sorup size detaylı bilgi vermeye çalışacağım....

Teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum. Eğer çok masraf çıkarıcak gibiyse arkadaşımda vazgeçerim bu sevdadan e60 5 veya w211 bakarım dedi. Altından kalkamayacak kadar masraflı çıkarsa vazgeçeriz zaten.

@sienaumut o araçla dün görüştüm.

4-5 parça boyası var dedi,ön kaput ön iki camurluk boyananlar arasında önden heralde bi kazası var. Zaten tramerde 15 binlik bir hasarı var Ankaradayım İstanbulda olsam gider bakar değerlendirirdim çünkü ilandaki aracın fiyatı çok uygun

• 10 yaşında araba üstüne kazalı bir de 60 bin küsüre kesinlikle alınmaz.
  • 68 milyara bir adet var kazasıda bulunmuyor 2002 180 binde çok beğendiğim için istiyorum ya kullanan kimse yok mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.