Şimdi Ara

!!! yardım !!! K790İ - K800İ - K810İ Genel bilgiler ve karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson’un üç modeli hakkında genel bilgi ve kişisel görüşleriniz çerçevesinde karşılaştırma yaparak bana yardımcı olmanızı istiyorum siteyide google da arama yaparken buldum ve bu kadar detaylı bilgilerin bulunduğu bir sitede benimde mutlaka aydınlanacağımı düşünüyor ve yardımlarınızı bekliyorum arada kaldığım ve sizlerin bilgilerine başvurduğum 3 model k790i – k800i ve k810i bana bu modellerin

Standart yazılımları ile ve siteden öğrendiğim program ses ve kamera programları ve sms için atılan ek programlar ile

3 model içinde Standart sms hafızaları ve standrat yazılımları ile smslerin direkt olarak hafıza kartına kayıt imkanı varmı yada ek programlarla bu sağlanabilirmi yahut makinedaki sms hafızası arttırılabilirmi

3 model arasında standart yazılım ile fotografta en iyisi hangisidir ayrıca ek program atımı sonrası hangisi en iyidir

3 model arasında yine standart yazılımları ile mp3 te ses kalitesi ve yüksekliği olarak hangisi en iyisidir ve yine ek programlar sonrası ses kalitesi ve yüksekliğinde hangisi daha iyi olur.

Ayrıca ek program atımlarında kimi zaman program sonrası radyo kullanılamadığını okudum benim için radyonun mutlaka kalması lazım bunu da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim

Ve netice olarak sizin öneriniz hangi model olur birde k810 larda tuş yapısının farklı olduğunu gördüm benim için sms te önemli olduğunu söylemek isterim ve şimdiden yardımcı olabilsenizde olamasanızda vakit ayırıp yardımcı olabilirmiyim diye okursanız bile teşekkür ederim. Hepinize iyi akşamlar

Yardımcı olunda bende yıllar önce kullandığım T10 sonrası yeniden sony Ericsson ailesi arasına katılayım : ))))))))))))))))))

Ayrıca yönetici arkadaşlarda mutlaka okuyacaklar ancak ana amacım modeller hakkında bilgi almak olduğu için konuya burayı uygun gördüm ama karar elbette onlarındır.

Bu arada bu tellerden birini inşallah alırsam başınızı bu program atma hususunda da çok ağrıtacağım gibi : )))))))))))))

• görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum : )

kamera olarak aynı fark yok diğerlerini bilemeyecem.Aynı acusticle aynı kaliteye sahip olabilir hatta fark bile olmayabilir.

evet bende bunlar dışında bir fark bulamamıştım ama işte sms olayı hangisinde nasıl hiç bilmiyorum yine forumda yaptığım araştırmalar sonucunda yeni modellerde smslerin direkt olarak hafıza kartının kayıt yeri olarak seçilerek sms hafızasının hafıza kartındaki boş alanla neredeyse sınırsızlaştırıldığını okudum birde k790i de 1000 sms civarı standart yazılımla sms hafızası olduğuna benzer bir şey okudum ancak tam emin olamadım

Orijinalden alıntı: BLAZER_K5

yani k790-k800 ve k810 arasında öyle önemli bir fark yok yani

Fark yok diyebiliriz. Aynı altyapı.
    Daha Fazla Göster
  • yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar

K790 la K800 arasında tek fark
    -3G

K800 ile K810 arasındaki tek fark
    -TrackID menüsü eklenmiş bide tasarım farklı
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.