Şimdi Ara

E60 lar neden bu kadar boş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Bu araç E sınıfı böyle lükse,prestije hitap eden bir araç iken bu kadar boş nasıl olabiliyor.Dükkana gelen E60 lara bakıyorum bazılarında dijital klima yok bırakın dijital klimayı bir çoğunda elektronik koltuk falan yok,deri koltuk olmayanıda çok denk geldi.Yani nasıl olurda yüzbinlerce lira verip aldığınız araçta dijital klima olmaz ? Böyle kemikleşmesi gereken donanımlar olmaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 20 Temmuz 2012; 17:24:28 >

• Bizde kullanıyoruz koltuk ısıtma elektrikli koltuk lastik basınç sensörü sunroof far sensörü yağmur sensörü far yıkama ve deri koltuk var.
    Ben hiçbir E60'da dijital klima görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Bizde kullanıyoruz koltuk ısıtma elektrikli koltuk lastik basınç sensörü sunroof far sensörü yağmur sensörü far yıkama ve deri koltuk var.

Hmm öyle mi ? Yani şu iki tür klimada manuel mi oluyor ? Ben 2. olanı otomatik klima diye biliyordum.

Sizin araç epey doluymuş.Dediğim gibi çoğu zaman acayip boş araçlar geliyor.Bu aracın rakibi W211'lere bakıyorum E60 lara göre çok daha dolu duruyorlar.Daha donanımı az olan bir W211'e rastlamadım.

• demekki donanımda aşkın 3 harfle başlama hali yarım kalmış
  • klimanın düğmesi dijital düğme değilde mekanik düğme olunca klima otomatik olmuyor mu? her ikiside ayarlanan ısıyı aynı sürede ve istenen derecede veriyorlar, mekanik düğmenin uzun ömürlü olmasıda cabası... elimde olsa yeni araç alırken klima otomatik olduktan sonra mekanik düğmeli konsolu tercih ederim her konuda....
  • 2. olan da otomatik. Çevirmeli tuşlara dikkat edersen Fah. türünden sıcaklık ayarlama tuşu ve ortada Auto düğmesi var otomatiğe ayarlamak için.

Geçenlerde büyükekran navigasyonlu ve jant kapaklı 3.20d gördüm güncelden bir önceki kasa. Bana da o çok garip gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 20 Temmuz 2012; 17:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

klimanın düğmesi dijital düğme değilde mekanik düğme olunca klima otomatik olmuyor mu? her ikiside ayarlanan ısıyı aynı sürede ve istenen derecede veriyorlar, mekanik düğmenin uzun ömürlü olmasıda cabası... elimde olsa yeni araç alırken klima otomatik olduktan sonra mekanik düğmeli konsolu tercih ederim her konuda....

Sence çok itici değil mi ? Ayrıca bu klima dijital değil sanırım.Diğeri otomatik ama bu değil diye biliyorm yanılıyorda olabilirim.Ayrıca sadece klimaya takılmayalım.Genel düşünelim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiz sabitlemede yok cogunda.

• Otomatik klima derken dijital klima demek istemiş sanırım konuyu açan arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

klimanın düğmesi dijital düğme değilde mekanik düğme olunca klima otomatik olmuyor mu? her ikiside ayarlanan ısıyı aynı sürede ve istenen derecede veriyorlar, mekanik düğmenin uzun ömürlü olmasıda cabası... elimde olsa yeni araç alırken klima otomatik olduktan sonra mekanik düğmeli konsolu tercih ederim her konuda....

Sence çok itici değil mi ? Ayrıca bu klima dijital değil sanırım.Diğeri otomatik ama bu değil diye biliyorm yanılıyorda olabilirim.Ayrıca sadece klimaya takılmayalım.Genel düşünelim. :)

amaç bir başkasına hava atmaksa evet haklısınız ancak amaç sorunsuz keyifle kullanmaksa size katılmıyorum, farklı markalarda iki aracımız var birinde herşey dijital, ve herşey bir beyin ile yönetiliyor, diğer aracımızda hemen hemen her düğme mekanik. Mekanik olan 11 senedir tek bir arıza vermez iken dijital olanda ise 4 yaşında olmasına rağmen bu süre zarfında küçük bir beyin hafızasında klimadan tutun ses açma kapama düğmelerine sıcaklıktan tutun cd çalara herşeyde yaşamadığımız problem kalmadı...

• quote:

quote:

quote:

amaç bir başkasına hava atmaksa evet haklısınız ancak amaç sorunsuz keyifle kullanmaksa size katılmıyorum, farklı markalarda iki aracımız var birinde herşey dijital, ve herşey bir beyin ile yönetiliyor, diğer aracımızda hemen hemen her düğme mekanik. Mekanik olan 11 senedir tek bir arıza vermez iken dijital olanda ise 4 yaşında olmasına rağmen bu süre zarfında küçük bir beyin hafızasında klimadan tutun ses açma kapama düğmelerine sıcaklıktan tutun cd çalara herşeyde yaşamadığımız problem kalmadı...

Hava atmakla alakası yok kesinlikle göz zevkimi düşünüyorum.Babam takıtılı bir insan.Arabada 2 donanım eksik oldu mu kesinlikle almaz.
    1-Dijital Klima olacak.
    2-Cruise Control olacak.

Ayrıca şans meselesi olmalı.Biz hiç bir sıkıntı yaşamadık senelerdir Dijital araçlar üzerinde. :) Tamam bu klima göz zevkimizi bozmuyor diyelim.Sorunsuzluğu düşündük.Koltuk,CC işini falan ne yapacaz ? :) Sensörleri falan konuşalım.Sizce bazıları aşırı boş değil mi ? Neredeyse donanım olarak standart bir arabadan farkı yok E sınıfı olmasına rağmen.Niye W211 gibi pek çok şey standart değil.Kitle düşünülüyorsa zaten 3 serisi var.Birde bildiğim kadarıyla bu arabanın 4 yıldızı vardı.

• quote:

quote:

Benim Marea'mın bile klima kontrol tuşları bundan daha şık.
    Not: Resim Utkunun sayfasından alıntı galiba, googledan buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

E60 kasa Bmw'm olsun en son dert edeceğim uyduruk bir mesele.

Kesinlikle
  • W211 birçok yönden E60'tan üstün bir araçtı,kalite,konfor,donanım gibi.
    Bmw'de donanım biraz kişiselliğe kaçıyor çok fazla indir-çıkart yapabiliyorsunuz şu an nasıl bilmiyorum ama E60'larda öyleydi.
  • donanım olsun da, o donanımlara ihtiyaç duyuyormusunuz acaba?

arkadaşımın E60'ında M paket dışında hiçbir ıvır zıvır yoktu, park sensörleri var, otomatik şanzıman var, spor koltuklar, antrasit tavan, sunroof, kararan ayna, gayet yeterli donanımları. bir kere daha neden şu yok diye aklıma gelmedi.

Avrupadaki BMW'leri görseniz kafayı beyni yersiniz heralde :)
  • Donanım almak isteyen Mercedes alır, Aşık olan BMW alır
    Ne yazıkki BMW'lerde donanım gerçekten yok, almak isterseniz bilmemne paketi eklete eklete bir araba parası da donanımlara veriyorsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Bizde kullanıyoruz koltuk ısıtma elektrikli koltuk lastik basınç sensörü sunroof far sensörü yağmur sensörü far yıkama ve deri koltuk var.

Hmm öyle mi ? Yani şu iki tür klimada manuel mi oluyor ? Ben 2. olanı otomatik klima diye biliyordum.

Sizin araç epey doluymuş.Dediğim gibi çoğu zaman acayip boş araçlar geliyor.Bu aracın rakibi W211'lere bakıyorum E60 lara göre çok daha dolu duruyorlar.Daha donanımı az olan bir W211'e rastlamadım.

Bizimkisi 2. Fotoğraf'ta olandan ama Dvd yok.
    Ekleme yapiyim ön arka park sensörü ve cruise control'de var ama jantları 16'lık uzaktan çok güzel görünüyor ama yakınlaşınca göz zevkiniz bozuluyor
    Bu arada araba galiba ithal'di bu yüzden bu kadar dolu olabilir ama eskiyene kadar kosifler'de bakımı yapıldı.

• quote:

Görüşünüz yanlış.
    Çünkü e60 kasa BMW alabilecek potansiyele sahip bir müşteri bunu aldım ya isterse koltuğu olmasın farkmaz modunda bir müşteri değildir.
    Arabasında donanım ister,özellik ister.
    Fakat maalesef ülkemizde hizmet veren alaman markalarında donanımdan çalıp milleti söğüşlemek yıllardır moda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Görüşünüz yanlış.
    Çünkü e60 kasa BMW alabilecek potansiyele sahip bir müşteri bunu aldım ya isterse koltuğu olmasın farkmaz modunda bir müşteri değildir.
    Arabasında donanım ister,özellik ister.
    Fakat maalesef ülkemizde hizmet veren alaman markalarında donanımdan çalıp milleti söğüşlemek yıllardır moda.

@shadowgeist

Aynen öyle hocam.Sonuçta bu aracın hitap ettiği kitle belli.Ben genç adamım bana kesinlikle hitap etmiyor.E madem bu araç lükse ve prestije odaklı üretiliyor donanım olmayınca cidden uyduruk duruyor.

@zotacing

Donanım uyduruk bir mesele olduysa... Kişisel tabii benim için önemliyken sizin için olmayabilir.

• E sınıfı bir araçta bazı şeyler standart olmalı.
    Otomatikde olsa çevirmeli tuş takımlı klima paneli E sınıfı bir araca yakışmıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.