Şimdi Ara

E46 Kasa 3.16i Hakkında Yardımm....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var, beraber iş yaptığımız bir esnaf arkadaşımında 2000 model 3.16i var aracın dış görünüşü gayet diri duruyor fakat 235.000km de! aracın sağ tarafı ve tavanı hariç boyalı, değişeni yok, Sunroof ve Deri koltuk mevcut,bu zamana kadar bmw kullanmadım bilmiyorum,bu araç alınırmı? Birde olayın şöyle bir boyutu var 15.000tl peşin verip aracı alacağım geri kalan 10000tl'yi 4 taksit vereceğim yani 25000tl'ye anlaştık.Kendisinin nakit paraya ihtiyacı yok, zaten E320si var garajda 0km araçda alabilirim ama kredi olayına girmek istemiyorum paramca araç aldım sürekli ama hep içimde ukte kalmıştır bmw veya audi.
    Şuan üstünde mevcut olan Lpg ile 130.000km kullanılmış, şayet ben alırsam lpgyi sökerim çünkü senede 6000km yapıyorum.
    Bi el atın yardım edin neyapayım?

• uzak dur.
  • Boya kısmı ve km si biraz can sıkıcı. Ama aracin arkadasinizdan olması , neyin ne olduğunu biliyor
    Olmaniz , km sinin orijinal olmasi ( piyasada ki km sahtekarligini biliyorsunuz, ) ve en önemlisi elden taksit yapma olayı büyük avantaj. biniciyseniz ve kazalari agir Kaza değilse , geri satarken biraz zarar edeceğinizi bilerek alın. Lpg yi de sokturmenize gerek yok , ek para vermiyorsunuz , var olan bişey sonuçta. Pasa pasa binersiniz.

Ayni araci dışarıdan almaya kalksaniz size avantaj olarak saydigim hersey büyük bir soru işareti olarak kalacak ve krediye girmeniz gerekecek.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.